Това не е нещо, което дойде по-късно в кариерата ми. Никога не съм се въздържал от нищо, особено след като започнах да играя. Бях същият и преди. В теб е, не мога да бъда принуден. Както казах, винаги съм бил човек, който живее и действа по този начин. Не го правя нарочно, това е моят начин на живот.
В епизода от поредицата „Menajerimi Ara“, където изиграхте себе си, те отидоха до каюта, до която можеше да се стигне само с лодка, за да ви намерят. същото ли е и в реалния живот?
Xм, разбира се - не живея в колиба, но понякога - предпочитам изолирани места, за да изчистя ума си. Можете да мислите за това като за вид медитация. - обикновено отивам на места, където - мога да се наслаждавам на хобитата си. - означава, че не ходя и не седя в колибата, нямам нужда от този вид изолация. Предпочитам места, които са интегрирани с нещата, които обичам да правя. Обичам да съм сам и да, понякога хората все още трябва да изминат известно разстояние, за да стигнат до мен.
Какво правите, за да се отпуснете и да изчистите ума си?
Пускам музика; Обичам да прекарвам време сред природата и да се наслаждавам на моите любими хобита в спокойна среда.
Ако не намерихте това, което търсихте в актьорството, какво бихте правили сега?
Не знам накъде щеше да ме отведе животът, но предполагам, че можех да пия бира, правейки нещо, свързано с някое от моите хобита.
Какво ви вълнува най-много тези дни?
Всяко ново нещо, което правя ме вълнува. Например, в момента работя по нов проект и това е вълнуващо за мен.
Вярвате ли в късмета и случайностите в живота? Кой е най-щастливият ви момент в професионален план?
Да, разбира се. Мисля, че е важно да си на точното място в точното време. Да имам възможността да работя с хора, които ме разбират, познават и ми дават пространство да бъда себе си, беше най-големият ми късмет.
Какво бъдеще си представяте за себе си?
Мога ли да запазя това за себе си?
Олееее , прекрасно интервю и превод . Повечето неща ги знаем отдавна и сега са актуални , особено това да минеш разстояние морета и паланки за да стигнеш до него. Сладур, не живея вика в колиба

Той и сега пие бира и се наслаждава на хобитата си с тая разлика, че живота и пътя го отведоха в различна посока. Турция и света спечели прекрасен , невероятен човек и актьор и ние разбира се тези които го Обичаме и поддържаме.
Явно няма лични въпроси или е имало и не е искал да говори.
Браво на екипа за старанието и въпросите . Това за късмета и правилното място и хора важи за всеки. Чаатай успя да се задържи на върха и не е от еднодневките.

🤎🤎🤎❤️🔥⭐
Ако имате възможност какви въпроси бихте му задали в интервю?
Нези преди сподели за книги дали чете и какви?
И аз бих го питала това ,както и още куп неща. Направо ще го препотя

Ще го предразположа да се отпусне и тайни ще измъкна от него.

Това са мечти такъв джакпот няма да ми се падне.