Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 899
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 455
Валерия ме убеди в искреността на каузата си. Не само от нея, потвърдено е и от майка ѝ. Писали сме си тук,че не много хора се заемат така сърцато да се грижат за безстопанствени животни,ранени.
Друго ми нагарча в нейния образ, но да не развалям хубавия пост за нея.

*Ленчето, позаспах на тяхната среща, всичко беше извадила на сергията като за последно,но освен, че е страшно пренатегната, вглъбена, хубаво е да осмисли, че любовта не е цел, която със зъби и нокти да покориш, по глигански, както майка ѝ изтъкна, че по принцип прави, когато си науми нещо.

# 1 456
Нещо ми се бият двете твърдения:
Валерия досега не е имала сериозна връзка - Мен всички свекърви досега са ме харесвали

Може би на някакви нейни приятели или съседи майките са им казвали "Абе, що не си хванеш Валето, такова хубаво и добро момиче". Примерно. На мен ми се е случвало много пъти. И точно така го разбирам.

# 1 457
Евгени до последно си играе ролята и вчера дори попита майката на Елена дали дъщеря й е готова за семейство. Това нужно ли беше наистина, защото майка й водеше спокоен разговор без да му извива ръцете да се врича във вярност на Елена, но той за разкош и допълнителна убедителност го намести и този въпрос. Така свикна и толкова удобно разпитва хората за нещо толкова лично, че сигурно му е останало навик и навън. От 'Преди обед' могат да му дадат рубрика, в която да обикаля из София и да задава въпроси на хората за плановете и намеренията им за свиване на семейно гнездо. Майка му също ще участва от време на време, за да пита девойките дали ще кръстят детето си на свекървата. Пред Валерия дума не се повдига за това, защото той я иска и само тя му е напълно достатъчна и не му трябват такива уверения от нея. Разочарованието, което играе след срещите им е също толкова истинско както въодушевлението след срещите с Елена. По този начин не щади и Валерия и нея също я разиграва от доста време. Това е обрата, за който толкова ни готвят. Уж всичко крещи Елена, а всъщност е Валерия. Кофти човек се оказа Евгени, с всеки епизод само затвърждава това ми мнение. Емоционалният шантаж, който приложи и към двете не може да бъде оправдан в името на шоуто и трънливия път към истинската любов.

# 1 458
Тотален криндж е на първа среща със снаха, да я питаш би ли кръстила бъдещето внуче Еди си как, при това с такова име… 😳😳😳Не ѝ ли хрумва въобще, че майката може да има други виждания и предпочитания, и това запитване трябва да бъде поднесено доста по- тактично.. Ясно е на кого се е метнал вече като характер.

# 1 459
Искам да дам 5 стотинки по въпроса за каузата на Валерия. Нееднократно срещнах мнения, че не ги е грабнала с каузата, че не ги е убедила.
За мен е точно обратното- беше точно толкова убедителна, колкото е човек за нещо, в което истински вярва. Не е говорила 24/7 за това, не го е навирала на другите като принципи и начин на живот, когато обаче се опитват да ѝ дават акъл, е безкомпромисна по темата. Харесва ми в това отношение, трябва ли всички да са умерени и стандартизирани? Това е нещо, което я прави щастлива, което я прави жива- очевидно приказките, че мъж няма да намери така са глупости, защото накрая май ще се окаже, че дори нарцистичният Генчо ще отстъпи, защото наистина си пада по нея, а не тя на него, както се опитваше да я накара. Може би защото обичам животните, както много тук, смятам, че трябва да има И такива хора, които докрай да се борят за правата им, без да им дреме, че някои ще обяви поведението им за антисоциално.
Ооо да, това са глупости, че няма да намери мъж заради това. Напротив, по-бързичко ще отсее плявата. Може просто да няма много гаджета. Правилният и влюбен в нея мъж ще я вземе с каузата и характера й и всичко. Колко по-опростачени жени или разведени с финансов багаж или няколко деца, са "приети" от мъже.

# 1 460
Ама молА ви се, да хвърли камък първа таз булка видна, чиято майка никогаш не я е заплашила - с до три дена ща върнат, че и пари ще дадат да си те вземем ))
И в кои са тез книжки където шпише как жените трябва са феи , хрисими , гласеца им се не чуй. Баш си е по женски инатлива не съвсем логично Валерката . То каузи с много благ характер не се бранят . Ако само мънка и пърха с криле , ще я гонят от всякъде . Няма зад гърба си ни католическата църква , ни кралското семейство за да си позволи да бъде, мила и нежна благотворителка

# 1 461
Много лошо впечатление направи, че говореше на "ти" с родителите. Това да не са ти девойките, дето ги млещиш бе, алоооу! То добре, че се запря и не налитна да целува и майките.
От самото начало е ясно, че Валерия е избраната, всичко ѝ се прости, всичко ѝ се позоли. Не я притисна да се жени утре, както направи с Айлин, съгласен да става веган, да спи с кучета, да не му търчи по петите, да се противопоставя категорично, да си блее незаинтересовано на диванчето... За къде-къде по-малки грехове, другите бяха изгонени.

# 1 462
  • София
Валерия печели.

Елена я настаняват в хипи комуна да си лекува нервите, но тя бяга в Берлин и се отдава на разгул. Умира на 101 години, обвита в кълбета марихуана, снимката на Генчо я носи като медальон до кръглата си татуировка.

Родителите на Мика вдигат невиждано парти с роднини и приятели, че дъщеря им се е отървала. На партито има и поп, който ръси момите и ергенките със светена вода, да не им влиза дявола в ума и сърцето и да се запишат за кастинг за Ергенът 3. Мика вече е забравила за какво е партито, но се кефи. Джъмборе в нейна чест е.

Първата работа на Валерия като кацне в България е да запраши към 33 да отпразнува, че е най на Най-а. Там я чакат Джия и Айлин в море от салфетки. Къде четири сабахлем се сеща, че е забравила Генчо и Светла на летището, а кучетата не са нахранени. Заминава за Плевен с убеждението, че Генчо ще я последва, защото тя е най на Най-а. Не познава. Светла и Танко натоварват Гената в семейната кола и го карат на Пловдив обидени.

След години Гената отива да дири Валето, но тя вече съвсем е в образа на Бриджит Бардо и освен кучета е взела да гледа и мечки. Генчо не ѝ е в плановете.

Светла и Танко се примиряват с бившата на Генчо и детето ѝ. Все още се надяват Генчо да им даде внуци с правилните имена.

Прокуратурата се самосезира за извращения спрямо драгия зрител в риалитито и арестуват Ваня Щерева за садизъм. Естествено, нищо не произлиза от това, и на процеса се доказва, че всичко е било много деликатно, мило и естествено, а Ваня даже няма нищо общо, била е просто зрител.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 11:39 от бъръльо-бъръльо

# 1 463
То понякога въпросите издават много за същността на един човек, така че горко й на снахата.
Въпросите може да са писани от продукцията - за сеир.

Дори да са я задължили да зададе такъв въпрос, би могла да изпълни заданието, усмихвайки се и показвайки някакаво чувство за хумор.

# 1 464
Майката на Евгени може успешно да я вземат за главна роля, ако някога решат да направят "Свекървище" 2.

Ако родителите бяха видели промото за финала по време на посещението си, дали нямаше да си хванат децата под ръка и полека-лека към изхода на имението и после към летището?
Изглежда ми ясно кой печели, особено след коментара на Мика, но и на двете момичета грам не им трябва такава тегава връзка, ако ще и да изпитват чувства към ергена. Далеч по-добре ще им е да се развиват сами и после да си намерят някой свестен мъж, който реално отговаря на техните чувства и предпочитания. Нито Валерия щеше да се грабне с Евгени, ако беше в естествена среда, нито Елена. Този Столкхолмски синдром им скри шапката.

# 1 465
Не знам дали Елена би била перфектната съпруга за Евгени.
Но със сигурност тя е идеална за негов пиар.
Толкова комплименти му отправи, така му погали егото, както никой друг. Уникална реклама му направи.
В нейните очи Генчо е ''почти гениален мъж-канара, маестро с голяма дълбочина и силен блясък''.
Ами, като се замисля и аз бих се борила за такъв разкош. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще взема да му звънна след пет месеца. Joy

# 1 466
За днес, планът за финала е родителите на Генчо и явяването на двете дами.
Защо е 3 часа?! Толкова време майката на Генчо ли ще гледаме, както и още три минути за баща му, който цъка с език?! И 5 минути за момичетата?!

# 1 467
Не знам дали Елена би била перфектната съпруга за Евгени.
Но със сигурност тя е идеална за негов пиар.
Толкова комплименти му отправи, така му погали егото, както никой друг. Уникална реклама му направи.
В нейните очи Генчо е ''почти гениален мъж-канара, маестро с голяма дълбочина и силен блясък''.
Ами, като се замисля и аз бих се борила за такъв разкош. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще взема да му звънна след пет месеца. Joy

Даже 6 месеца са минали, звънкай бързооо 😂🤣😂🤣

# 1 468
"За мен краят на една връзка е когато започнем да се питаме какво ще ядем"
Ленче, при тази инфлация, въпросът „какво ще ядем“ може да добие екзистенциално съдържание.

# 1 469
За днес, планът за финала е родителите на Генчо и явяването на двете дами.
Защо е 3 часа?! Толкова време майката на Генчо ли ще гледаме, както и още три минути за баща му, който цъка с език?! И 5 минути за момичетата?!

Два часа и половина с майката, половин час за баща му да цъка с език за имената на децата и кучетата, които ще вкара в стопанството, 15 минути интро с роклите на момичетата, 40 минути реклами по БТВ, 10 минути за Наум и накрая 3 минути искрено и лично с Евгени и Алтънбаш.

Общи условия

Активация на акаунт