Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 508
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 740
Айде мацки, наздраве!
Натоках се, разкрасих се, наредих мезетата и питиетата, защото скоро започва финала на Ерген шоу.

# 1 741
Капитонова, със скорпионските си характеристики, доста си прилича с Елена.  И двете имат по 4 планети в знака, но при Капитонова са слънце, венера, юпитер и плутон и точно Юпитер съвпад слънце й дава това огромно самочувствие.

Не знам за самочувствието, но този съвпад говори за позитивно влияние и възприемане на бащината фигура.

# 1 742
    Айде приятно гледане на всички и дано ни спестят драми ,ако има такива от страна на загубилата

# 1 743
    • София
    СлаБе, преди да си "вдигнала сергията," искам да кажа, че абсолютно ми допада изложеното от теб - обективно и със забавно чувство за хумор .

Вал вече си сърба попарата, а "моето Ети" дано се е даврандисала!

Сигурна съм, че няма да пуснеш кепенците и след финала, за да мога да виждам по-често и аватара ти Two Hearts

# 1 744
    Кажете, дами и господа, г-ца Валерия къде ще си сложи точно този пръстен с този размер?!
    Аз ще ви кажа - никъде!

# 1 745
    Абе, хубав е Генчо, не може да му се отрече. Повечето от наборите му вече приличат на чичковци, а той си е момче. Прекалено много хейт отнесе и той, ама таке е като се цанил за ерген .

# 1 746
    Айдееее, почна началото на края. Heart Eyes

# 1 747
    Правете пуканките, отваряйте бирата, наточвайте нокти, зъби и клавиатури. Grinning
    Интрото почва в полза на Елена.

# 1 748
    Някъде онлайн да знаете за тези от нас, които не са пред телевизор?

# 1 749
    Ергенът има хубави очи и коса, симпатяга, ама малко нисичък идва. Толкова ли не намериха някой хубав мъж, който има поне 185см, и да оплакна окото.

# 1 750
    Оле Мика каква рижа е била в началото...

# 1 751
    Кажете, дами и господа, г-жа Валерия къде ще си сложи точно този пръстен с този размер?!
    Аз ще ви кажа - никъде!
    На крака? Rolling Eyes

# 1 752
    Това е пръстен...не са им вземали мярка. Според мен е просто мостра, а после според избраната ще дадат точен размер.

# 1 753
    Ергенът има хубави очи и коса, симпатяга, ама малко нисичък идва. Толкова ли не намериха някой хубав мъж, който има поне 185см, и да оплакна окото.
    Както вече написах, с всичките му кусури по отношение на характера на външен вид е мой тип.

# 1 754
    Възможно е, но не вярвам Алтънбаш така да се излагат. Идеята е да се сложи и да пасне! Все пак, това е пръстен, който можем да си купим и ние. Не специално изработен, единствена бройка!
    Това е пръстен...не са им вземали мярка. Според мен е просто мостра, а после според избраната ще дадат точен размер.

Общи условия

Активация на акаунт