Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 088
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 100
Каква нелепа жена. Нагла до безобразие.

# 2 101
Леле от таз свекърва ме побиват тръпки. Чуства се в гласа и едно напрежение, и неприязън. Ергени ще си избере която иска.

# 2 102
Браво, Валерия!

# 2 103
Майката е чудовище. Как би реагирала на една малка Светла? Аз ще съм на първо място, а ти жена му на второ място. Дори в Библията пише, че мъжът ще остави майка си и баща си, и ще се прилепи към жена си. Нали спазват традициите.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:50 от T.Valcheva

# 2 104
  • София
Поне една от Вас го мисли (да не ровя назад)... Горката Валка. И горкия Генчо. Но той си го е приел и вероятно с пианото бяга (когато може) далеч-далеч.
Не съм никакъв team - гледам финала като предаване на "Хумор, сатира и забава" (както често влизат в този формат и двата тима тук). Обаче това си е направо психотрилър с нюанси на драма и хорър.

# 2 105
Ех, Валее, цял сезон не мога да те дишам, ама сега компенсира всичко! Як финал направи! Елена направи сезона, но Валето заби финала!

# 2 106
Евгени, трябваше да покани баща си и брат си.
Майка му с поведението си, заради, което я коментираме изобщо, го излага пред цялата страна. Това ли е обратът на финала?!

# 2 107
Аз мисля, че Светла тества Валето. Не че не одобрява отговорите ѝ. Признавам и на Валерия, че поне е искрена.
Светла може да оцени това.

# 2 108
Не мога да повярвам какво виждам, наистина! Тая свека е мачкана от свекърва си и сега дебне да мачка младото…

# 2 109
Евала на Валерия!

# 2 110
Толкоз! Приключи спявката!Не че не съм съгласна с Валерия,изживяла съм го ,както вече казах.Но,за конкретния случай,с Евгени и сие,Валерия не пее в хора!Моята подобна одисея завърши с развод 😉

# 2 111
Аз пък мисля, че не е толкова до традиция, а до това доколко съответния родител е обичан и уважаван и от детето му и от доведеното му дете (партньор/ка на детето). Много съм горда и благодарна и за мен е чест, че децата кръстиха внучката на мен, защото го намирам за невероятно уважение и обич и от страна на сина ми, и от страна на снаха ми, която обичам като собствена дъщеря.
Валерия не беше никак дипломатична и за съжаление отвори още преди да е избрана, боен фронт.
Тегава работа.

# 2 112
Държанието на Валерия "пука ми само за мен и за моите си теми/ интереси"  принципно ми е много детинско, но сега е права. Майка му прекалява с натягането..
Като се замислиш си приличат по един различен начин. 🙄

# 2 113
Тая свекърва би била в топ класацията на темата С какво ни дразнят свекървите. Просто номер 1! 🤣

# 2 114
Някоя майка как не се сети вчера да пита съкровището на Светла дали не е стерилен?

Общи условия

Активация на акаунт