Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 703
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 165
Не са лоши, Евгени ми се вижда надебелял. Надявам се да не е толкова захаросано докрая.
И пръстенът подарък, сега и до Малдивите на чужди разноски. Евгени се кефи в стил "ама много ясно" 😂

# 3 166
Много са сладки, но нещо химията ми се губи тук вече...

# 3 167
Валерия сгъна подаръка, дори едно "мерси" не казаха, значи....за сватбата не е много сигурна работата.

# 3 168
Доста сковани са и двамата... Ще си помислиш, че за два месеца постоянни камери, ще са се научили как да се държат и да водят разговор, ама не...
Някакси не се и зарадваха на подаръка.
И това, което разбрах, е че всъщност не са прекарали чак толкова време заедно след края на предаването. Така че, май още не са се опознали напълно.

# 3 169
Много куц разговор. Харесвам Николаос, но не ги оставя да се изкажат. От друга страна те отговарят завоалирано. Не потвърждават годеж, а и начинът по който се държат за ръце непрекъснато ми изглежда изкуствен. Заучени въпроси и отговори. Нещо не ми се вярва, че са заедно.

# 3 170
Вал ми стои някак по-едра от Евгени. Защо така?
Ох и на мен ми се губи химията. Май всичко е само за парлама...дано да греша.

# 3 171
Каква връзка имат тези двамата, като Валерия каза "в малкото време, в което успяваме да се видим". Изобщо не ми приличат на влюбени, в предаването по го докарваха.

# 3 172
Нещо ми е съмнително, доста тактично отклониха въпроса за сватбата. Пръстен имало…

# 3 173
Валерия се държи по-освободено от Генчо, той си е все така дървен. Стана ясно, че няма да има сватба. Не съм и убедена какви са им отношенията - на всеки въпрос Валерия се обръща към него да не каже нещо грешно. Най-вероятно да подържат няколко месеца театъра и после да се разделят официално. Тя ще си рекламира приюта, той концертите с надежда да съберат пари и всеки по пътя си.

# 3 174
  • Буркина Фасо
нега да им свърши договора и тогава ще се разбере за сватба. а може и без сватба да живеят.Smiley

# 3 175
Кучетата и Евгени на едно ниво.

# 3 176
Те наистина не могат да говорят нормално

# 3 177
Феновете на Валергени най-после да видят истината

# 3 178
Двамата ми приличат на съквартиранти. 😄

# 3 179
И не пропуснаха да си рекламират приюта и концерта. Аман.
Нещо не я усещам химията между тях и аз. Валерко дирижира, то си личи.

Общи условия

Активация на акаунт