Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 592
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 300
Едно нещо, малко встрани от финала, но ми направи впечатление. По време на подкаста на Комеди Клуба, Ирина разкри, че една единствена гримьорка е гримирала 25 жени.
Е, може ли една жена да се грижи за грим в такава продукция?! Ако не друго, поне тази мистерия защо гримът беше потресаващ е разкрита. Горката жена, ако чете да знае, че й съчувствам.🌹
Дано не е гримирала всички с едни и същи четки без да ги е почиствала, че от предния сезон се оплакаха.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 00:05 от daniela19

# 301
Ами в началото няколко момичета имаха пъпки по лицата, та нищо чудно. Едва ли е извадила гримьорката 25 комплекта четки. За следващия сезон, всяка да си носи свои четки. Предупредени са.

# 302
Скрит текст:
Виктор имаше своите недостатъции, но не беше такава надувка като Евгени. Да оставим всичките му действия спрямо Елена и Валерия настрана, да кажем, че е бил объркан от любов(не, просто е грубиян). Но начина, по който се отнесе с Габриела и как я подмина с надменна физиономия за мен е една от най-грозните му постъпки. Със сигурност не гледаме едно предаване, на него му пращат други епизоди и не му разрешават да гледа тези по ТВ-то.

# 303
  • София

Охх, искаше ми се да са ни заблудили с монтажа, ама явно и навън е тегав Rolling Eyes

# 304
Евгени не е сляп и той чете тук-там, вероятно е наясно, че не е любимецът на България, и се държи отбранително в отговорите на тези въпроси в инстаграма му. Нормално. Все пак е умерен.

# 305
scalestone, благодаря за скрийншотовете.

# 306
Тоя пост на Елена е един от първите обсъждани след началото на предаването. Сериозно ли…
Елена е родом от Пловдив. Не знам вие как си ги представяте Пловдив-София. На час и малко път са. Не е никак необичайно човек 3-4-5 пъти в седмицата да е по работа в един от двата града, а вечер да си спи “у тях” в другия.
Поста на Елена е след края на снимките, наскоро писа, че е се е преместила в София.
Аз съм от тия дето лично познават очевидец видял Елена и Евгени заедно в Пловдив. Ама да претопляме манджи от преди 6 месеца….

Извинявам се на професионалните анализатори на предаването, но не следя темата, камоли от ден 1, и не знам в кой момент какво се е коментирало. Споделям на какво попаднах, разглеждайки профила на Елена. Да ме прощават експертите.

# 307
  • Варна
scalestone, благодаря за скрийншотовете.

Моля, пак заповядай!

# 308
# 309
  • софия
Хахахах, това ще е перфектният финал. Двете за ръчичка и към изхода. Наум да му мисли после.

# 310
  • София
Евгени не е сляп и той чете тук-там, вероятно е наясно, че не е любимецът на България, и се държи отбранително в отговорите на тези въпроси в инстаграма му. Нормално. Все пак е умерен.

Така е, ама така няма да си изчисти имиджа. Само го затвърдява.

# 311
Той май не се вълнува особено какво впечатление оставя. Нито в момичетата, които не го вълнуваха, нито в зрителите. Малко е арогантно това, ама не всички хора са бели и добри. Може би е пресметнал риска и може да си го позволи.
(това е реплика към поста на Лъвица)

# 312
Хм, аз имам една хипотеза, която би могла да обясни донякъде заднишкото и темерутското поведение на нашия ерген този сезон.

Евгени в предаването много ми прилича на един тип хора, които на пръв поглед изглеждат меланхолично-романтично отнесени. Имат такъв "вайб", аура, излъчване, както искате го наричайте. Проблемът при такъв типаж е, че е приятно да се помотаеш около такъв човек за няколко часа, за да си говорите "дълбоки" неща. Като се завъртиш повечко покрай него, разбираш, че тая романтична меланхолия върви ръка за ръка с една дълбока самовглъбеност и умисленост. Като не е непременно човекът да е фокусиран върху собственото Аз. Може да са някакви идеи, впечатления, анализ на някакви събития. Но резултатът е един - подобен типаж живеят повече в главата си, отколкото в реалността. И това, като следствие, ги прави крайно неадекватни на реалните ситуации, вкл. и в отношението им към околните, защото останалите така бледнеят пред всичко, случващо се в главите им, толкова са им безинтересни, че се получава едно крайно несъобразително поведение - и откъм социални норми, и откъм индивидуални такива. Не от лошотия или зла умисъл, просто истинска несъобразителност. Защото когато толкова си увлечен от това, което става в твоята глава, нямаш време да мислиш какво се случва в чуждата, че и да мислиш ама как другият би възприел твоето поведение, ама как би се почувствал. Въобще, дълбока рефлексия, ама насочена в грешна посока Grinning

# 313
То това е и девизът на зодията:
"Дойдох на този свят неразбран и си отивам неразбран". Иначе, ме изкефи как като попитаха дали се познава с Виктор, отговори само с "Не".
Което е странно, защото Виктор беше в Бодрум за сезон 2, това и Наум го разкри и все са се срещнали. Виктор пък преди да почне сезонът само слагаше сърца и рози на жените, които казваха, че Виктор е по-добрият ерген.

# 314
Дяволо, радвам се, че успя и за  този формат да включиш наши въпроси. Означава, че нашето мнение е ценно не само тук в темата.

Въпрос към Елена: Беше прекрасна любима, истинска наслада за Евгени, с ухание на жена! Качества, които се изплъзват от аурата на много жени. Кой беше преломният момент, в който ти реши да се бориш истински за своята любов и дали това "изгубване" на острова, не беше началото на вашата магия с Евгени?

В анкетата гласувах за Елена. Ако питате защо още вярвам в това, моля, само да погледнете снимката от корицата на темата. Това е химия. Приказката на двама влюбени. Дали съм с розови очила Simple Smile Разбира се. Присъщо за стрелецът в мен. Вярвам в истинските хора, вярвам в жените, които са до своя любим и го подкрепят във всеки един момент.

Общи условия

Активация на акаунт