Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 132
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 435
Тя не говореше, че е изпуснала Евгени, а човек като него.*Не съм от ЕленИалите, ама нямам против да се водят войни за мен хах. /Шегувам се, обвързана съм./

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 15:13 от Морана

# 436
Пиша го бавно тоз път, ако някой се включи да помага. Точно защото не се подава ден за ден изскача зайчето. Заявлението е подадено от Валерия преди започване на заснеманто.  Освен нея подобни заявления са подадени от Евгени, Теа,  Наум и хора от екипа. Идва въпросът как Валерия е била сигурна, че няма да бъде изпидуркана до датата на изборите. Само тя, единствена от всички участнички.
 LadyCharming, тя няма как да поеме ангажимент към трето лице, ако е била ангажирана за форматът. Договорни отношения. Ако е планирала ваканция пак през това време от къде знае, кога ще излезе за да планува почивката. Дано се разбра. Тя е подала заявление за гласуване в Турция преди заснемането на формата.

СлаБе, ти не разбра ли, че на Валерия й е било по-важно да гласува, отколкото да участва във формата, та камо ли да го спечели!?!? LaughingLaughingLaughing

# 437
  • софия
"Този път няма да си позволя да ТЕ изпусна", за мен звучи като "първият път като те срещнах, бях глупава и те изпуснах, но този път няма да те изпусна", което говори две неща - или Елена познава Евгени от преди и това не е първата им среща, но тогава тя не си е паднала толкова и го е изпуснала. Или Елена отново не се изказва правилно. Изберете си, Елениалите, което от двете повече ви харесва. Yum
Избирам си третата опция, за която самата Елена разказа в шоуто.
 Исаркари, да нещо подобно ми се гледа. Ергенът го гледам заради Елена сега. В началото поради липса на друго, което да ми грабне вниманието.

# 438
Тя не говореше, че е изпуснала Евгени, а човек като него.*Не съм от ЕленИалите, ама нямам против да се водят войни са мен хах. /Шегувам се, обвързана съм./
Аз вече се шегувам в темата, че то всичко се изговори и нямам намерение да се скубя с никого за която и да е. Flowers Rose

# 439
Аз след като изгледах на блиц всичко от тази седмица, започвам да си мисля, че Ергени ще избере Мика.
Тя е красива, леко невротична, но е умно момиче, което иска да си има добро семейство. Освен това е непорочна, за първи път с него се впуска в много начинания, мъжете обичат да се показват, да са герои пред жените. За нея той ще е човекът, който ще й даде много нови преживявания, ще й се прави на истински мъж и закрилник. Предполагам и в леглото ще се направи на велик, тя е срамежлива, има нужда да я поотворят, понаучат...

Самият той й каза, че момиче с нейната външност и прекрасна душевност е рядкост. Мисля, че сега я открива и е нещо ново за него, докато другите вече са му пописнали, защото добре ги е опознал.
Освен това, тя му каза, че ще го следва по света, ще му се възхищава, но и ще му създаде уютен дом и семейство, красива е, одухотворена...какво повече може да иска един артистичен Рак?
Залагам на Мика за сега, пък да видим.

# 440
Това заявление не я задължава на всяка цена да гласува. Подала го е защото иска да гласува и ако се случи така да е там, да може да упражни правото си на глас. Ако не, няма да гласува. Чак пък вече се втрещявам от комбинации и спекулации, честно!
Винаги гласувам. Не живея в България от много годин. Заявление подавам само ако съм абсолютно сигурна, че ще си бъда в Белгия, т.е. за да мога със сигурност да гласувам. Ако съм планирала пътуване извън Белгия, например в Нидерландия, не подавам предварително заявление, че ще гласувам в Нидерландия, защото ако нещо стане и не отида в Нидерландия, няма да мога да гласувам нито в Белгия, нито някъде другаде. А аз държа да гласувам. Случвало се да гласувам освен в Белгия, и в Нидерландия, Испания и Чехия.
Заявление за гласуване в Белгия подавам само ако съм абсолютно сигурна, че ще съм в Белгия и го подавам за да може да се образува избирателна секция, да има по малко попълване на документи и за да има доставена машина за гласуване, а не само бюлетини.
Тушев, Наум и Тея, Евгени, Валерия и останалите от екипа на продукцията са подали заявления за гласуване за да са сигурни, че ще има избирателна секция, за да не попълват декларации на място и за да не висят на опашка. От екипа са се организирали и подали заявления, т.е. е било планирано.
Странно е че само името на Валето е в списъка.

# 441
Всъщност проблемът идва от това, че оригиналният формат е американски. Ако си бяха направили труда да го пригодят към нашите разбирания, можеше и да става.

# 442
Тя не говореше, че е изпуснала Евгени, а човек като него.*Не съм от ЕленИалите, ама нямам против да се водят войни за мен хах. /Шегувам се, обвързана съм./

Аз пък се оказа, че познавам тоя, по когото жали Елена. 😅 По-рунтав от Евгени, определено не толкова симпатичен и аз не съм го отразила изобщо. И е женен вече.

# 443
В Женени от пръв поглед направиха ужасен подбор. От втория сезон на една много елегантна и фина дама от третата възраст с онкологично заболяване зад гърба си й бяха подбрали един мошеник, дето се подразбра, че й е искал пари и като е видял че явно няма да има финансова изгода и изпили нервите.
Ергени е нищо в сравнение с издънките на онова предаване.
Иначе направо е мога да повярвам, че Евгени бил съвсем друг в реала както се опитват да го реабилитират някви негови познати. Явно покрай свиренето е забравил за говоренето- а като се сетя как го защитавах преди началото за сметка на Виктор. Ужас, какво разочарование. Добре, че беше Елена иначе щях много повече от 3 епизода да пропусна.

# 444
  • софия
Стана ми интересно.  Тези, които сте следили Ергенът в други държави и там ли наблягат на скандалите и Тушевщината или са по-гледаеми. То е ясно, че изначално е много сбъркан и извън нормата този формат, ама все пак. Представям си повече активности с ергена, но не тези безумни игри. Повече разговори, по различен начин на общуване. Без да се опитват да издевателстват и да ръчкат девойките по всякакви начини. Има ли шанс да се види подобно нещо или тцъ.

# 445
Еее, какви неща изброихте за Мика, аз едно от не видях. Може би леко невротичната и че е симпатична.
Скучновата, не много умна, с дразнещ шептящ глас. Каза, че искала да помага на хората, но нито веднъж не зае такава позиция, а имаше много ситуации, в които да го играе защитник.
Одухотворена също - къде видяхте одухотворена?

А Ергенът на всяка каза по нещо подобно, за душевността и хубостта.
Категорично не изглежда и да е жена без опит. Ако има заявки като Елвира от миналия сезон, да ги е казала досега.

Blue_cloud и аз още се потрисам как можаха да допуснат този измамник в "Женени от пръв поглед"

# 446
Изгубих им вече бройката на Еленените гаджета. Тя и до скоро преди предаването е била обвързана. Имаше приказка, че е при бившия си сега. Той моторист ли е или е съвсем нов герой, все тая.
Според мен беше грешка да се набляга толкова на бившите ѝ гаджета във формата.

# 447
И аз гласувам, защото моите пари отиват в България, защото имам и българско гражданство и считам, че е мое право и задължение да подам глас. Искрено съжалявам, че на местните избори няма да съм в България.
Мисля си, че изненадата, която ни “готвят” е да избере Микаела, всичко е толкова режисирано (същото наблюдавам и в Хелс-а, шеф Ангелов не е особен актьор).

# 448
В Женени от пръв поглед, съжалявах участниците, то пък толкова неадекватен подбор, да им имам и психолозите. Някой от улицата да бяха хванали, по щеше да ги нацели.
Да припомня и за още две реалитита за "любов"
"Фермер търси жена" и "Милионер търси жена" , може и да бъркам името. Така или иначе бяха тотал щета.

Ако трябва да избирам между Валерия и Елена бих избрала Валерия, по грозно от жена дето ти се предлага на тепсия , няма, а в комбинация с гръмки хвалби и четки към Ергени си  е направо отблъскващо.

# 449
Тя сама казваше за едното берлинско гадже, после за следващото. Не помня нямаше ли трето. Това с цел да се покаже космополитна.

Общи условия

Активация на акаунт