Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 321
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 480
Оп, това беше за спойлер темата моля изтрийте хахахах

# 481
няма по долнопробно предаване от бг версията на Ергенът
ъук в Америка е супер и си ми харесва особенно с последния ерген Зак

Би ли споделила според теб откъде идва провала на нашия Ерген.
В смисъл ние си знаем, че не се получава. Дали е заради самия Ерген, подбора на момите или намесата на продукцията. Виновници много. Само дето ни развалиха кефа.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 16:50 от LadyCharming

# 482
Ау, Валерия си имала приятел преди няколко месеца. Новината взриви интернеда със своята скандалност.

# 483
Пускайте Кукушката!

# 484
Върви вече! Wink

# 485
Не е скандално естествено, но съпруг/съпруга като обръщение, ще предполага по-задълбочени взаимоотношения. И крах до кастингите юли-август 2022г.

# 486
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
няма по долнопробно предаване от бг версията на Ергенът
тук в Америка е супер и си ми харесва особенно с последния ерген Зак

Би ли споделила според теб откъде идва провала на нашия Ерген.
В смисъл ние си знаем, че не се получава. Дали е заради самия Ерген, подбора на момите или намесата на продукцията. Виновници много. Само дето ни развалиха кефа.

продукцията и също така самия Ерген аз само миналия сезон гледах бг версията но направете сравнение с другите
и самите жени също са зле в БГ а тук са по-приятни
тук пътуват из света не са само в една къща или хотел затворени бяха единствено покрай пандемията  в курорертен резорт

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 17:49 от emiusa

# 487
Цитат
...всъщност и тук, както и в анкетите не Валерия е първата и основна цигулка(соре, не можах да се въздържа)...
СлаБе, какво значение има коя цигулка е Валерия в анкетите? Чини ми се, че е по-важно да е първа цигулка в сърцето на Маестрото. Joy
Нали затова е борбЪта? За Генчовото сърце.
Дано да има разврат, в последната секунда Тушев да размисли и да даде победата на Елена.
Евгени има слушалка в ухото, така че за всичко е помислено. Joy

# 488
  • Разпиляна във въображението
Спомняме си как Елена завлече Ирина да прекъсват срещата на Евгени с Валерия. Виснаха на главите им и чакаха. Елена подвикваше след Валерия, а Ирина се настани до Евгени. Последва Елена, кацнала отстрани, "нападна" Абсолюта над главата й, изолирайки я. Много глупаво изпълнение.

# 489
Колко непристойно поведение на Елена, че не само имала , но и споменала за бивщи гаджета. Вече се отброяват и по националност и местожителство. Ооо , какъв срам за Елена , че споделя нещо за своето минало и то в контекста на романтични  връзки. Цялата аудитория е потресена.
Но пък интернет вулгарните закачки на приятелката на Вал са приятни и ненатоварващи.

# 490
  • # супернатурална #
Не е скандално естествено, но съпруг/съпруга като обръщение, ще предполага по-задълбочени взаимоотношения. И крах до кастингите юли-август 2022г.

Не, че е толкова важно, но няма гаджета, които да си викат "съпруг/съпруга". Това е толкова архаично като обръщение сред младите (и не само), че е очевадна закачка. Прилича ми на шегата, която си правят разнополови приятели, че след..30, да кажем, ако все още са сами, ще се вземат (имаше го в Приятели, и в Сватбата на най-добрия ми приятел. Между другото, в последния намирам много паралели с Валерия/Камерън Диаз, Елена/Джулия Робъртс и Ергена/Жениха. Там героинята също копаее нови дъна в самоунижението и подлостите, за да спечели мъж, само дето Джулия поне има харизма.

# 491
Колко непристойно поведение на Елена, че не само имала , но и споменала за бивщи гаджета. Вече се отброяват и по националност и местожителство. Ооо , какъв срам за Елена , че споделя нещо за своето минало и то в контекста на романтични  връзки. Цялата аудитория е потресена.
Но пък интернет вулгарните закачки на приятелката на Вал са приятни и ненатоварващи.
Довлечи още трети, четвърти,... десети лица, за да изкараш И Вал неморална! Joy

# 492
  • Разпиляна във въображението
Нищо й няма на Елена. Здрава млада жена. Ще има колкото си иска приятели. Това да не са някакви стари времена.

Сега пък какви ги изкарваме децата, които моделстват на тази възраст, че има и по-малки? Вече се прекалява.

# 493
Г. Краули, и да, затова написах, че може да е бъзик между тях си, както и емотикончето с точене на лиги, което ѝ е сложил под снимката.
Еее, не съм чак толкова дърта, че да не знам "младите" какво си пишат 😁

# 494
  • # супернатурална #
Колко непристойно поведение на Елена, че не само имала , но и споменала за бивщи гаджета. Вече се отброяват и по националност и местожителство. Ооо , какъв срам за Елена , че споделя нещо за своето минало и то в контекста на романтични  връзки. Цялата аудитория е потресена.

Е, чак пък непристойно...Просто прави впечатление, малко като 45 годишен чичак, който се хвали със стари лаври.
Морана, понеже имаше "или" реших да си изкажа мнението. Е да де, за нас, младите, е архаично 😁

Общи условия

Активация на акаунт