Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 017
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 275
То ако са момчета, добре. Ама Танка как е?
Между другото пак много шум за нищо, защото си личеше, че мама Светла с отвращение го задава тоя тъп въпрос
Не може ли Таня? Пак е на Танко. Иначе и Валерия има родители, може средно между името на майката на единия и бащата на другия. Но трябва ли да кръщаваме нероден Петко?

# 1 276
То ако са момчета, добре. Ама Танка как е?
Ако е момиче, може Станка, за да е и на двамата.
И после в училище:
-Как се казваш?
-Станка.
-Не те питам с какво се дошла, а как се казваш

# 1 277
А защо ме Светла-Антоанета! Нали Етито била слънцето от малка…

# 1 278
  • София
Как си представяте предложение с думите: "Винаги ще пазя писмата ти"?

# 1 279
На Валерия майката беше точна, просто сподели, че Валерия е с тежък характер, но сега я вижда смекчена, влюбена и променена, което я кара да мисли, че той й действа така и е за добро, като каза също, че любовта помага във всичко.
На Елена майката не спря да я хвали, че е слънчице, добра, отдадена и т.н. хвалебствия. Да, всяка майка си обича детето, но при тази си беше доста преекспонирано с това хвалене. Беше ми в повече. А и тази Камелия и тя с мечтите си за такъв мъж. Нали го преживя с Данчо от Фермата - с известен мъж, но податлив на всяко изкушение.
И Генчо ще бъде такъв.
Елена е жена, която си набелязва мишени. За нея най-много отговаря старата мъдрост за избор на партньор:- "куче да е, ама от сой да е". Това е различно от  кучетата на Валерия.

# 1 280
Ох, хора... Сега пък родителите сте заръфали... Сигурна съм, че е по сценарий, нали трябва някакъв разговор да стане. В нашето закостеняло общество, дето свекървата те захранва с питка и мед, рита се менче и се броят парчетата от счупена чаша, ами това е - въпрос за името на внучето.

Аз, да си кажа, почти да се разрева - така да ми стана мило като ги гледах тези родители... Майка съм на девойка и като си запредставях как ще се запознавам и аз с някой младеж един ден, ох, ох... Това, което ми иде от сърце да кажа е: тук е форум за майки, давайте да запрятаме ръкави и да си отглеждаме децата правилно, да ги възпитаме, да станат едни свестни, честни, достойни млади хора, да ги научим да уважават другия, да се изразяват добре, да имат самоконтрол, да са любознателни, да разчитат на знанията си и качествата си, а не на късмета, да имат чувство за хумор, да имат правилната нагласа за това какво да очакват от другия и какво могат да дадат от себе си, да се запазят чисти и неподправени, да вярват в доброто... Дайте да си свършим работата добре като родители, че после като ни изтипосат едни срещу други да се запознаваме по годежи и сватби, да не се срамуваме като се видим очи в очи, ами да ни кажат и на нас - какви добри деца сте отгледали! За имената на внучетата, ще се споразумеем някак си Simple Smile))))

# 1 281
За името Светла, Елена би отговорила, че ще е чудесно. Ще й казват Ети/нали така казват на малката Ети/ и на Евгени много ще му хареса.

# 1 282
Да, давайте са се стягаме, а не да ходят децата ни в Ергена!

# 1 283
Хора вече е сигурно, че е Валерия победителката! Вече няколко човека по форумите и тук пишат че са видели Елена и Мика заедно пред НДК. Явно за запис при Цитиридката! 😀🤭

Също така преди малко Микаела пуска един мнооого дълъг коментар за излизането си и шоуто като цяло! И в който като цяло храни Валерия без да я споменава директно, но се подразбира де. И че ТЯ явно печели! 😀
Не може да губи тази жена явно и я е много яд, че Валката е избранницата! А другите като цяло са били "статистки" включително и тя!

# 1 284
Абе, хора! На страницата на "Ергенът", са направили с микса на видеото за утре или е грешка или нарочно. Нали двете отиват при него и му миксират думите към всяка от двете.
И на въпросът последният към Елена директно я дадоха и той я попита в същият кадър:
"Искаш ли да станеш моя жена?!". Ние се ориентирахме по пръстена, но можеше да не ни го поднасяте така директно! Мерси!

# 1 285
Как си представяте предложение с думите: "Винаги ще пазя писмата ти"?
Мда, странно за предложение..

# 1 286
  • Street of Dreams
Хайде още една натискана и лигавена по диванчета и басейни си замина безславно. Отвратителна беше липсата му на емпатия, че момичето го е страх и се чувства ужасно на балона - грам не му пукаше.

Майката на Валерия не споделя страстта й към кучетата. Но пък и тя също си казва точно каквото мисли, без заобиколки.

# 1 287
А не ви ли е по-странно да каже на Валерия, че винаги ще пази писмата й и да избере Елена?
И на въпросът последният към Елена директно я дадоха и той я попита в същият кадър:
"Искаш ли да станеш моя жена?!". Ние се ориентирахме по пръстена, но можеше да не ни го поднасяте така директно! Мерси!
Това се монтира толкова лесно.... За заблуда е направено. Simple Smile

# 1 288
Абе, хора! На страницата на "Ергенът", са направили с микса на видеото за утре или е грешка или нарочно. Нали двете отиват при него и му миксират думите към всяка от двете.
Което значи, че не е тя. Според мен.

# 1 289
Според мен още от предишното промо пръстенът си е за тънките пръсти на Валерия и като комплект към обеците й.

Общи условия

Активация на акаунт