Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 847
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 380
За финала мислА да си направя три татуировки , ама с лютеница де...Joy
Да съм модерновата така...ш ги изпляскам на бузите, да се видат отдалеко....

Финалът ще е кървав Joy Очаквам Гената да е с изправени с преса букли...

За фон ш си пусна оня кОлтуртрегерския фюм дето снощи се коментираше, ама му забравих името .......

# 1 381
  • София
Не съм изпуснала нищо. Написах точно това, което мислех. Но ти можеш да добавиш каквото смяташ за добре. Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ли е важно. Какво учи Валерия в момента? И къде?

# 1 382
Тета, по едни тарлъци за финала няма ли да раздадеш? Хладко е, а нас тръпки ни побиват

# 1 383
Вчера писа някой, че семействата на момичетата трябвало да са фактор в избора на Евгени. Така като гледам от промото, аз неговото семейство като го срещна бих хвърлила и роза, и пръстен, и бих избягала.

# 1 384
Няма тарлъци, криза е ве...не гледате ли кво става, няма пАри за прежда ...
Ш си бочкам мозайката довечера, да не ми е скучно и по-бързо тъй да лети ефирното време...

Мика като е трета година студент, на колко е години? По мои сметки млада трябва да си е, че снощи се коментира нейната несигурност и годините й. То и аз на дваесе бях свита и срамотна, не смеех дума да обеля от срам....

# 1 385
Попринцип съм за Валерия,но май ще избере Ленчето,защото както снощи и предишните епизоди видяхме тя просто знае какво да каже на един мъж и да му погали егото и да чуе това,което иска .

# 1 386
Аз снощи изпуснах срещата с Елена сега я гледах. Ами за мен тя е.
Не знам колкото и да се говори че Валерия печели просто не го виждам. Имаше един момент в срещата им където той питаше нищо за бъдещето и тя не помня какво отговори но той се понамръщи.
И ми се е забила в главата една тяхна среща в която и казва че мислил че още отначало ще си избере някоя и тя ще е но не станало така открил много неща и в други.
Мисля че Валерия я харесва но освен физическо привличане те нямат какво да си кажат.
Защото всичко се реже и се слага музика за фон върху репликите им. Иначе резултатът отдавна щеше да е ясен.

# 1 387
Елена се държи с Евгени така, че все едно тя е мъжът. Тя му прави комплименти, тя инициира близост...
Мхм. "Отдадена" какво да кажем.
Че "сервилна" и "отчаяна" не стоят добре в ефир.

Семейството на Микаела се показа много топло, възпитано и ненатрапчиво.

# 1 388
Съгласна съм, че “конкурентките” бяха избрани на доста елементарна плоскост. Далеч по-интересно щеше да е участието на наистина интелигентни и успели жени, на чиито фон да изпъкне псевдоинтелигентността на Елена. В това отношение й беше по-лесно, но дори Валерия, която минаваше за “глупава моделка” успя да разклати увереността на Елена с адекватно и овладяно поведение, бързи и аргументирани отговори, които вкарваха другата в “мат”.
Да, ето това липсва, да бяха оставили истински образовани и успели момичета, де е Онтарио, де е Библиотечния институт/книгоиздаването на Елена. Това извън псевдоинтелектуалността, която си е натюрел при нея.

# 1 389
Обаче от Елена едно запомних. Борба до последно.  Да се борим и да не се отказваме. Заслужава ли си и на каква цена, това е друг въпрос.
Ето и вчера, след като взе розата: ''Ще се борим. Колкото можем, с каквото можем...''
Борба, дълбочина и много целувки - това беше мотото на сезон 2.

# 1 390
Вчера не успях да гледам, затова сега връщах епизода.
Най-приятна среща се получи тази с Мика откъм приключения, че ми писна с тези камънаци, където обичайно обикалят, както с Елена се катериха, а после и с Валерия на крепостта, а Евгени се прави на екскурзовод и разказва истории от миналите векове…
Иначе, родителите и на трите бяха свестни, като майката на Валерия ми хареса коментара, че кучетата ще трябва да останат малко встрани и да обърне внимание на Евгени.
Все повече съм убедена, както впрочем от началото бях, че победител ще е Валерия. С Елена отношенията са им много пренавити сякаш или просто отстрани така изглежда като че тя му се натиска, а той, за да не я обиди, се прави, че много му пука за нея…
Малко се втрещих накрая като видях какво следва в днешния епизод, как майка му на Евгени пита Елена дали би си кръстила детето с еди какво си име, не го чух точно. Ама, сериозно ли някой ще пита това и то на първо виждане, това ли е най-важното!?!!? Не завиждам на Валерия с такава свекърва…

# 1 391
Елена "За мен краят на една връзка е когато започнем да се питаме какво ще ядем". Много нелепо изказване. Ергени да не е милионер? Всяка вечер ще са я на Малдивите, я на Дубай. Ще имат лична готвачка, която да им готви и да кърми бебето. Малко се изсили с това изказване. Битовизми има навсякъде. Тя явно очаква "приказката" да продължи вечно. Вече си го представих... Ергени: " Ленче, ко ще ядем?" Елена: "Край! До тука бяхме. Съсипа всичко. ЧаЛ!!!" 🤣

# 1 392
Ако беше само физическо тя нямаше да е на финал ,нали ?!
Аз снощи изпуснах срещата с Елена сега я гледах. Ами за мен тя е.
Не знам колкото и да се говори че Валерия печели просто не го виждам. Имаше един момент в срещата им където той питаше нищо за бъдещето и тя не помня какво отговори но той се понамръщи.
И ми се е забила в главата една тяхна среща в която и казва че мислил че още отначало ще си избере някоя и тя ще е но не станало така открил много неща и в други.
Мисля че Валерия я харесва но освен физическо привличане те нямат какво да си кажат.

# 1 393
Елена "За мен краят на една връзка е когато започнем да се питаме какво ще ядем". Много нелепо изказване. Ергени да не е милионер? Всяка вечер ще са я на Малдивите, я на Дубай. Ще имат лична готвачка, която да им готви и да кърми бебето. Малко се изсили с това изказване. Битовизми има навсякъде. Тя явно очаква "приказката" да продължи вечно. Вече си го представих... Ергени: " Ленче, ко ще ядем?" Елена: "Край! До тука бяхме. Съсипа всичко. ЧаЛ!!!" 🤣

Сетих се Динко от ББ - Ко ши идем? Съсипа шоОто тоз човек...всеки ден туй питаше брадърите и систърите Satisfied

# 1 394
Моя мъж всеки ден ме пита какво ще готвя,какво ще ядем ,май е време да го зарязвам 🙄🫣😅

Общи условия

Активация на акаунт