Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 497
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 770
Танко в симпатяга!

Елена е повишена до писателка. Grinning Ако спечели ергенина и пръстена, до края на епизода очаквам да е обявена за класик за успокоение на всички фенове в темата.

"Искам време с теб, никоя не е подходяща"
"Хайде да избереМ."
Аууу.

# 1 771
Танко и на мен ми де струва симпатяга, но майката не.

# 1 772
Не иска снаха, а иска внуци! Ей, аман бе! Да си плати на сурогатна майка да и е инкубатор

# 1 773
  • София
Ау, майката ме плаши.

# 1 774
Това не може да е вярно,силно се надявам жената да е притеснена или да си й подшушнали как и какво да говори. Иначе работата е зле

# 1 775
  • Варна
Мили боже, добре не се казвам Елена-Антоанета или Валерия!

Чак на мен ми се разтрепера всичко.

# 1 776
Танко с тези думи за обичта към две жени вероятно има предвид любовницата си. Разбирам го!

# 1 777
Ако моят син ми доведе жени като Валерия и Елена, ще му кажа: "Ми едната умна, двете красиви, взимай ги и двете. Колкото повече, толкова повече! "

# 1 778
Майката се шегува, но е много притеснена и не си личи... надявам се да е това Grinning

# 1 779
Снощи майките и двете бяха много симпатични, но тази ще играе ролята на лошото ченге. Smiling Imp

# 1 780
Ако трябва избирам дали да кръстя на Танко или Светла.. Танко, ти си човека!
Майка му определено си личи, че е труден човек.

# 1 781
  • Пловдив
Бащата на Евгени и бащата на Мика щяха да си паснат като сватове мисля.

# 1 782
Нищо чудно да видим след някой друг ден Елена или Валерия с коментари в темата във форума “С какво ни дразнят свекървите?”, понеже усещам, че за тази дълги романи ще се изпишат. 🤣

# 1 783
Не иска снаха, а иска внуци! Ей, аман бе! Да си плати на сурогатна майка да и е инкубатор

Цинично е, но такъв тип обсесивни мъжки майки дори биха родили внуците си, само да няма и най-малка заплаха да бъдат изместени от трона... Която и да е снахата - горко й!

# 1 784
Ами то и за нас може да се каже,че сме писателки.Всеки ден пишем ли,пишем тук...

Общи условия

Активация на акаунт