Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 819
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 700
От продукцията се опитват се да пробутат патриархалната идеологията и за съжаление Евгени я изповядва на 100%. Да си вземеш млада жена, за да ти роди деца до 25г. Да става за показване пред обществото. Да е малка и неопитна, за да може да бъде лесно моделирана. Това е сексизъм. Не харесвам Валерия от самото начало, мисля, че е направо арогантна. Много жалко за Евгени, но е повече от явно, че той си търси млада булка и не отдава необходимото внимание на характера.

# 2 701
За младата булка и аз съм съгласна. Единствените, с които направи компромис, които вървяха към 30така бяха Джия и Боряна, но те пък бяха изкусителки. Видях и добрата страна на Валерия, но Евгени го записвам в черния списък на ергени в България, пък дори и да е проектомладоженец. Много кофти впечатление остави, сега да видим ще се вясне ли по подкасти, за да се обяснява как друго предаване сме гледали. Лъга, маза, за семейства и деца склонява поне 3 жени, целува, пипа, нарани и обиди по негов си начин много момичета.

# 2 702
Сега си давам сметка защо Евгени избра Валерия. Според мен той харесваше Елена и имаше чувства към нея, обаче в един момент му стана ясно, че тя е твърде повече от него. Превъзхожда го във всяко едно отношение, интелект да не говорим. На един мъж не му е приятно жената да го превъзхожда. Затова си взе Валерия, за да може да се извисява над нея, защото в случая той я превъзхожда нея.
То си пролича и при срещата с родителите, тя Елена ги разплака направо, толкова я харесаха. Това няма как да го режисират. Дори когато Светла попита Елена дали е влюбена, отговора и беше искрен. А Валерия какво отговори на тоя въпрос? Нещо през зъби - и в погледа и се четеше че не е истина, гледаше настрани или надолу някъде. Изобщо пълни глупости са това че е влюбена.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 03:22 от dark magnolia

# 2 703
Майката на Евгени се държа толкова невъзпитано, арогантно и грозно, че ме учуди хладнокръвната реакция на Валерия. Не знам как не ѝ изпъкнаха всички вени, при мен поне една-две запулсираха.
Трудно върви един разговор, когато не ти подмазват, това разбрах от мама Светла.

# 2 704
NadV, и аз бях харесала Валерка в началото точно заради кучетата. В моето семейство се гледа на домашните любимци като на членове на семейството. А майка ми се грижи за 10 бездомни кучета и то без приют. Но в едно здраво общество не е важно само отношението към животни, а и към хората, особено към деца и възрастни хора. Към децата трябва търпение, а към възрастните уважение и разбиране. Майката на Ергени е свекървище и въпреки това Валерия можеше да се държи по-малко темерутски с нев. Цялото ѝ държание излъчваше надменност.

# 2 705
Какво толкова се чудите, как Валерия се чувствала след целувките на Евгений с другите момичета, че чак пък я съжалявате? Така както се чувстват любимите, съпругите, на множество актьори участващи в интимни сцени! Това е шоу, приела го е, че е нужно за целите му и толкоз.

Относно поведението ѝ към проекто-свекървата и репликите ѝ в синхроните, изкефих се на макс!

А, Елена ако се научи да вкарва малко повече достойнство в отношенията си с мъжете, може би ще пожъне по-голям успех!

# 2 706
  • Варна
Какво толкова се чудите, как Валерия се чувствала след целувките на Евгений с другите момичета, че чак пък я съжалявате? Така както се чувстват любимите, съпругите, на множество актьори участващи в интимни сцени! Това е шоу, приела го е, че е нужно за целите му и толкоз.
Защото не беше нужно. И на мен дори не ми е интересно как се е чувствала Валерия, а съм смаяна от дебелоочието на Ергени.

# 2 707
  • Paris
Здравейте момичета,

Следя спойлерите ви от известно време и искрено се забавлявам. Определено ако реша да следя мъжа си ще се допитам до вас, вместо детектив. 😀
Адмирации за което!
Днес се престраших да напиша първия си коментар в БГ мама, защото е 4:40, а аз съм много разочарована от финала, който видях. Харесах Валерия в началото. Стори ми се чисто, умно и добро същество, но арогантното поведение в нея определено изтри всякаква симпатия. За мен беше напълно нелогичен този избор при всички червени флагове, които Валерия показа към Евгени. Затова съдейки по нещата, които прочетох тук (имената в избирателния списък, вероятно  направен предварително и спойлерите от някого, че Валерия и Евгени се познавали от преди) се разрових и видях, че юни 2022година Евгени е бил в Токио, Валерия също. Прикачвам снимки. Надявам се да не се е коментирало това и преди и да пропускам нещо. Какво е вашето мнение по този въпрос? Струва ли ви се възможно през цялото време да са ни залъгвали като овце?

# 2 708
Защото не беше нужно. И на мен дори не ми е интересно как се е чувствала Валерия, а съм смаяна от дебелоочието на Ергени.

Вероятно продуцентите не мислят така... иначе, поведението но Евгении и на мен ми беше дразнещо.

# 2 709
Какви цели, и според мен абсолютно ненужно се натискаше Евгени с всички момичета. Както се видя най-малкото от предишния сезон - може и без това да се мине. Има резон да са се познавали отпреди, тогава ми звучи по-логично Валерия да приеме, че той е в роля. Но в началото, когато се опознават - не го виждам как ще стане. В най-трепетният период от връзката - каквото и да говори един мъж, няма как жената да му повярва, че е искрен, докато гняви други. Но ще поживеем, ще видим. За мен отношенията на Евгени с тези жени, ако не са започнали преди предаването, са си поначало компроментирани.

# 2 710
  • Пловдив
Ще може ли линк към епизода,че заспах баш накрая? За.1 път няма Sad
Иначе, не разбирам хейта, при.любовта няма вярно и няма грешно, няма формули , няма обяснение и.логика. Това какво на нас ни харесва няма общо с какво е нужно на човека отсреща. Да са щастливи двамата, не заслужават този хейт !

# 2 711
От продукцията се опитват се да пробутат патриархалната идеологията и за съжаление Евгени я изповядва на 100%. Да си вземеш млада жена, за да ти роди деца до 25г. Да става за показване пред обществото. Да е малка и неопитна, за да може да бъде лесно моделирана. Това е сексизъм. Не харесвам Валерия от самото начало, мисля, че е направо арогантна. Много жалко за Евгени, но е повече от явно, че той си търси млада булка и не отдава необходимото внимание на характера.
Тотално отразява бг реалността, дори при някои я няма и чак толкова частта с показността … примери около мен бол !!

# 2 712
Не ми е ясно каква връзка имат Валерия и Евгени? Тя си живее в Плевен, а той в Пловдив ли?
Валерия не е в Плевен откакто е влязла в предаването. Затова ми и е странно, като чета как ще зарежела всичко заради кучетата. Ами ето, не го прави. И преди не го е правила, защото много е пътувала.

# 2 713
Не споделям общия хейт към майката на ергена.
Не мерите с един аршин, за Валерия е ок да е честна и пряма и да си поставя условия, за нея не е ок. Жената си беше откровена - невъзпитано било, защото не и хареса на Валерия. Много бъдещи свекърви не биха го направили пред камерите, а ще въртят дълго и продължително номерца.
Представи се такава каквато си е и си постави условията както Валерия, при едната кучетата и каузата, при другата името на внучето.
Не и видях и усилия да се хареса на майката и да бъде по-сърдечна с нея.
Мълчеше, чакаше въпрос и отговаряше с едно изречение.
И Grinning на ме някога да някоя да ми каже "кучетата са ми приоритет" със сигурност няма да я харесам за снаха, а гледам кучета.
А предпочитането на кучето и "оставянето" на детето в болница е такава лампа, че тя няма намерение скоро да има деца, само аз ли я видях.

# 2 714
Аз мисля догодина да не гледам. Още съм изумена какъв локум разтегнаха тия от продукцията цели 20 и кусур епизода за нещо, което беше предизвестено още от началото. Все чаках обрата, за който говореха, и той така и не дойде 😀
Склонна съм да вярвам, че Валерия е просто малка и неопитна, затова няма грам връзка с реалността. Но и филмът, че Евгени е там за деца и семейство, ми рухна в последния епизод, който беше изпълнен с червени флагове. Изобщо за мен най-печеливша ми е Елена,  че няма да има нищо общо с тоя мъж, който я унижаваше през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт