Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 747
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 090
Аз като ви казах снощи, че Валерката ще намести чакрите на мама Светла... Laughing

# 3 091
Аз големи гафове не видях. Мама Светла трябваше да бъде поставена на място още в началото след безумните си изисквания. Добре се справи момичето Simple Smile

# 3 092
Гледам Микаела в Надкаст. Облечена е абсурдно и безвкусно. Освен това злобничка ми идва, като в последните епизоди. Жалко, толкова я харесвах. Наистина се събуди от зимен сън, а иначе недоволна.

# 3 093
Сега по бтв свеки Светла хвали снахата.

Върнах да гледам на запис. Много добре изглежда Светла. Отслабнала, с хубав цвят на косата, изглежда по-свежа, подмладена и спокойна. Хареса ми.

# 3 094
Мамето много мила по новините. 😂😂😂

# 3 095
Сега по бтв свеки Светла хвали снахата.

Върнах да гледам на запис. Много добре изглежда Светла. Отслабнала, с хубав цвят на косата, изглежда по-свежа, подмладена и спокойна. Хареса ми.
Същата е, просто когато човек е усмихнат и мил изглежда по-красив, а когато злобее като снощи и се заяжда тогава рязко погрознява.

# 3 096
Жалко, че мама Светла няма още един син за женене. Можеше да направят Свекърва търси снаха. Още първият епизод десетина кандидат снахи ще избягат Joy Боряна и Елена да гледат внимателно, отърваха се на косъм Joy

# 3 097
  • Варна
Как е инстаграма на Валерия и Елена?

# 3 098
  • София
Като чух свекървата как благо говори за снахата, и рекох на мъжа ми: "Минала е инструктаж!". Grinning Поне за пред хората да изглежда всичко цветя и рози, а колко са се заобичали, те си знаят.

# 3 099
Аз като ви казах снощи, че Валерката ще намести чакрите на мама Светла... Laughing

А дано, ама надали Grinning

# 3 100
# 3 101
Мика - много умерена и с точна преценка в Надкаст-а, при все, че също е доста млада. Какъв контраст с нейните връстнички в предаването... Момичето е съвсем обективно, говори честно, открито, но достойно, без личностни нападки, без простотия, лигавщини, пози, чупки и стойки, и най-вече без злоба, каквато на някои тук им се привидя. Ето, значи можело и на 24г. човек да си тежи на мястото спрямо годините.

# 3 102
Изгледах интервюто на Евгенината рода! За първи път на рождения ден на Танко са се видяли повече време, та даже са се и "гушкали"!
6 месеца са минали, сега чак се видяли за повече време. Кой се опитват да излъжат и защо?! Снощи разбрах от един приятел, че се е озовал на събиране по домашно, преди съвсем късо време и Валерия и Евгени са били там. Инкогнито, но са били. Как чак сега отиват за повече време при родителите?! Определено е минала инструктаж.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 21:25 от vanya.pavlova

# 3 103
Мика беше моята фаворитка още от началото.
Външният ѝ вид е много мой тип и по това си я харесах.
После се видя, че момичето е и свястно.
Но никой не слагаше Мика в тройката, когато аз си я набелязах. Е, оказах се права.
Радвам се, че Евгени не избра нея.
Представям си Маки как щеше да нареди Генчева, ако се беше държала така с дъщеря му, както се държа с Валерия Joy
И много мило ми стана като каза на Мика - спокойно, и да не те избере сега, ще тича после до Банско, ама ти няма да излизаш с него Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 104
Да,те затова хората казват,че нямаш ли ги първите 7 години…….и на 50 пак ще ти личи😂
Мика - много умерена и с точна преценка в Надкаст-а, при все, че също е доста млада. Какъв контраст с нейните връстнички в предаването... Момичето е съвсем обективно, говори честно, открито, но достойно, без личностни нападки, без простотия, лигавщини, пози, чупки и стойки, и най-вече без злоба, каквато на някои тук им се привидя. Ето, значи можело и на 24г. човек да си тежи на мястото спрямо годините.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт