Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 599
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 195
Каква сватба?! Те колко време са заедно.
Няколко месеца? Защо толкова бързаме да ги женим?!

Доколкото разбрах, все още не живеят заедно дори.
Заедно са, Валерия както винаги е по-обрана откъм чувства, но на Евгени му личи , че е влюбен. Сега ми е по-симпатичен отколкото беше в предаването.

# 3 196
  • Разпиляна във въображението
Сковани ми се виждат. Дали искам да са по-отпуснати и спокойни - да! Да видя това, което беше снощи - мда! Искам да видя любов и ще бъда разочарована, ако не се получи. Та това е шоу за любов. Лоши, добри, избрали са се.

# 3 197
Нормално е да не живеят заедно. Особено с цифровите ограничения по договорите. За една такава промяна са нужни пари и компромиси.
Мисля, че и те не знаят какво ще се случи, но ще се възползват от изявите на макс.

# 3 198
Страхотно си отиват двамата. Сладури!
 Мисля да не си развалям вечерта с Елена, сменям канала. Имаше нещо за ада и отхвърлената жена, мне, мерси!

# 3 199
Не, че бързаме да ги женим, но на фона на това, че в предаването едва ли не децата обсъждаха и имената им, че той ѝ предложи, това разколебаване ми е малко странно..

# 3 200
Елена е качила селфи с Валерия. Двете са се прегърнали, а от Евгени няма и следа.😄

# 3 201
Вече не се ядосвам, че изгубихме "мача". 😁 Елена е класи над Генчо... и той го видя. Не може да ѝ отговори на чувствата на тази специална жена няма сетивата за това. Даже се чудя на Елена как се похаби за този ръбелко. Ами той и извън формата и слушалката в ухото пак трудно му тече мисълта. Мислех че това е проблема.
Така е Елена, всички понасяме удари важното е как се справяме с тях. Ти се справи!

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 23:14 от Amber*

# 3 202
  • Бургас
Понеже ви казах по-рано, че днес ги видях. Ами съвсем естествени, непринудени и влюбени ми изглеждаха.
Според мен са сковани заради това, че са в шоуто. Само ми е странно това, че предаването е снимано преди финала. Да не би без публика да е снимано и публиката да е снимана отделно, и да е направен монтаж после? Иначе цяла България щеше да знае със сигурност избраницата на Евгени.

# 3 203
Доста неприятна шега от страна на Цитиридис за Елена и родителите на Евгени. Начинът, по кокто Евгени се смееше, ми изглеждаше като той да няма положително отношение към нея.

# 3 204
  • # супернатурална #
Хаха, кефиш, момче. "Да се вземат"

# 3 205
А родителите му наистина са харесали Елена, след като са я видели в киносалон и са отишли при нея.

# 3 206
Какво беше това тъпо изказване за Евгени за Елена?! В стремежа си да бъде забавен изглежда нелеп. Можеше малко по-уважително да се отнесе и да каже две хубави думи за нея, без да я праща да се вземе с неговите родители и да ни се издигне в очите. Все пак снощи й каза, че е перфектната жена.

# 3 207
Кофти мъж си е, дори и след предаването. Елена отдавна не ми е симпатична, но поведението на Евгени е гнусно.

# 3 208
  • # супернатурална #
Какво беше това тъпо изказване за Евгени за Елена?! В стремежа си да бъде забавен изглежда нелеп. Можеше малко по-уважително да се отнесе и да каже две хубави думи за нея, без да я праща да се вземе с неговите родители и да ни се издигне в очите.
Е, той като се отнася малко по-уважително, и тя, както и половината форум, почват да си въобразяват нещо. Смее ли 😁

# 3 209
Валерия е качила в Инстаграм снимки рекламирайки участието си при Цитиридис, но Евгени го няма на снимката, а гостуват заедно. 🙄 Кучето обаче е на снимките. 😄

Общи условия

Активация на акаунт