Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 828
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Sofia
И аз не виждам смисъл в тема за спойлери да се говори с недомлъвки.
Ако знаеш нещо и искаш да го кажеш - супер.Ако пък не искаш,по-добре нищо не пиши.
Аз лично нямам потребност да чета мнения от сорта на "знам,ама не икам/не мога да кажа".

Ковид,няма ли да си сменяш аватара? Mr. Green 😉

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 17:58 от avi10

# 1 381
  • София
Не следя темата и не знам дали се е коментирало за победителя но пак няма да се хареса на повечето

Аз пък мисля, че ще се хареса. Със сигурност няма да е най-недолюбвания от 3мата накрая де, но човек не винаги може да предвиди симпатиите на зрителите...
То много зависи и от сценария. Съдейки по сценария, ще изкарат Момчил лош, но нишо чудно публиката да го припознае като победител, както стана с Юлиян. За продукцията може Момчил да е най-нехаресваният, а за нас - не. Опредлението ти ми звучи като Радостин.

Ясно е, че няма да ни кажеш от третия ден, само си разсъждавам.

# 1 382
Да сменим темата. Някой спойлер за Фермата?😁

# 1 383
А някой има ли вътрешна информация кога най-после ще пускат Дяволското гърло 2?

Темата е за риалити предавания, но понеже тук списват явно работещи в телевизиите, се надявам някой да има някаква вътрешна информация.

# 1 384

Братовчед ми участва. Андрей се казва. Но доста успешно го скри от родата. Тия дни ще бъде разпитан и ще докладвам.

# 1 385
Победителя ще е малко като Милен и Добрин не че няма зрителите да го харесват но не вярвам да е фаворит на много хора и ще е малко между капките

# 1 386
  • Sofia
Коя е миската във Фермата?

# 1 387
Аз искам да спечели Момчил, ама едва ли като знам продукцията.
Ковид, не можеш ли да потвърдиш, че не е Момчил?

# 1 388

Братовчед ми участва. Андрей се казва. Но доста успешно го скри от родата. Тия дни ще бъде разпитан и ще докладвам.
Което означава, че отпада може би някъде към средата, тъй като снимките са до края на септември Smile

# 1 389
Коя е миската във Фермата?
Нанси Карабойчева, Мис България 2013.
Тя също е онлайн, макар че обяви, че пак ще зачезва. Или е отпаднала или по някаква причина са ги пуснали по средата на сезона (абсолютно нелогично ми е).

# 1 390

Което означава, че отпада може би някъде към средата, тъй като снимките са до края на септември Smile
Хм… интересното е, че му е изключен телефона. Всъщност леля ми го издаде и каза : гледай днес, Андрей е вътре. Но дали е още вътре…
Оф, започвам да тормозя родата за инфо. 😁

# 1 391

Хм… интересното е, че му е изключен телефона. Всъщност леля ми го издаде и каза : гледай днес, Андрей е вътре. Но дали е още вътре…
Оф, започвам да тормозя родата за инфо. 😁
Ааа, значи е напълно възможно още да е вътре! Smile

# 1 392
  • Sofia
Момчил заслужава да спечели и няма да е честно да не е той ако е спечелил 25 битки.

# 1 393
Ми така погледнато… май да. 😁
Между другото той е подготвен физически и е изключително стабилен емоционално. Не че си е мой, нали…
Странното е, че ние сме доста близки, пък нищо не е издал. Аз ходих на кастинг за Игрите, та леля ми вика: ох, добре че не влезна, че какво щяхме да правим всички роднини… кой да гледаме по-напред…? 😂😂

# 1 394
Едва ли са 25 индивидуални битки. По-скоро е бил доста пъти в побеждаващото племе, което не го прави по-силен от някой, който е бил в същото племе, но няма много индивидуални победи или силен играч, попаднал в слаб отбор.
Субективни са нещата. Само се надявам да няма игра със залог живот или смърт, която след победа на неудобния участник да се превръща в "гладна смърт" за загубилия. И томахавки, саби и ятагани за по 20 гроша.

Общи условия

Активация на акаунт