Ние сме добре,
Къци тръгва от понеделник на частни уроци по математика че много я е окъсал там и трабва много стабилно да се започне отначалото на 7 кл. Ще му се вземе здравето - ама сам се е наредил така - като е спал цял срок ...
Яни вече трайно си спи в кревата - пак тати му най-после при мен
Мирела я гази пуберитет и е по невъзможна от всякога. Вика, реве, преиграва ....ама се надявам скоро да мине този период. Но бави много Яни и няма какво да си кривя душата ама ми е най-добрата и надежна бавачка!
Гея - да те похваля - мисля че е време да си смениш професията

А за Преско - бързо оздравяване!
Танче - честит ви първи сняг. дано се е задържал. Ние дето се славим с най люта зима - вчера беше 23градуса при нас. Имаше хора по къс ръкав тук -там.
Все си мисля че тази зима няма да ни прескочи и вместо първа пролет ще срещаме преспи и виелици...дано не познавамНадинка - искам и аз разделно хранене!!!!!

Мишленце - страшна мадама си имаш - Вече и прически и правиш - а като се сетя...как баща и я беше остригал нула номер!!!!

Бекярова - бързо да се оправяте. Ще се справят бабите - небой се. Ама това конюктивита е гадна работа - много лесно се прихваща.
Меги- пак си сменила аватара на Йони
хубавицата тя!А аз съм още с аватар от когато яни беше на 6-7 месеца. Срамота
Време е да го сменя!!!!Джъмпи - честита ви ясла!
Ние не сме подали молба още... но е крайно време, щото и при нас има дифицит на места. Сега приемали молби за дечица за септември чак. Пък на мен ми се искаше на лето още да е в яслата. Иначе и ние сме готови ясленци
там ще му остане само "дребната" задачка да се научи на гърне! че сме му обявили бойкот и на навото...със събути гащи не ще да сяда!!! 
Айде - лек ден ви пожелавам!
и цунки на дечицата!!! 

ама и ние бягаме след нея и тя-смях до дупка!

Наистина е крайно време всеки да си знае легълцето, а мама и тати тяхното...
За ясла аз подадох молба още на 3 януари и едва се вредихме в първите 50 молби.
Мишленце прическата ви е супер
nadinka,Geri, облаче пожелавам бързо да минават тези дерматити неприятни
smiley Tanya честито ви бял снежец. И ние тук успяхме за малко да го видим тази година, но уви, зимата така и не дойде, а направо пролетта
А за дълги разходки и аз не се наемам да ходим без количка, иначе зад блока, до люлките, до магазина ходим пеша.
Много обича да целува асфалта Криси и постоянно забива нослето, особенно ако я облека с дебелоко кужухче
Алек ще е щастлив ако му подарите братче или сестриче
Сребърно облаче и аз преди време се бях запалила по Симс и строях ли строях, но манията ме напусна. Но да ти кажа не бяше ден два, а няколко месеца
lo на очен не съм я волида Криси, но с Вики се налага често да посещаваме такъв, заради постоянните ечемици които й излизат 

. Ще трябва май да говоря с джипката надълго и нашироко, че мисля това не е нормално
.
- нямам думи /беден речник