Вече всички ОКТОМВРИйски мишлета си имат ходещи крачета!!!

• 20 292
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Mиличкото... надявам се, че има шанс въпреки тежката болест! дано парите ни помогнат...

Криси, наистина си в гадна ситуация. Принципно ако изчакаш, може малко по малко ще си върнеш задълженията, ама като гледам, май се очертава идеалния момент да поработиш на високи осигуровки и да си направиш второ, докато не си тръгнала отново да се катериш по стълбичката Simple Smile

Джулка, при нас е същата работа - след като Еличка боледува 20тина дена, с няколко нощи на 39о темп, сега Катето разви бронхит направо за една нощ. Направо да полудееш.

Благодаря ви за хубавите думи, прегръщам ви и ви желая никой в семейството да не боледува (или да оздравявате бързо).

Радвам ви се на приказливите деца Simple Smile моята още няма богат речник, ама вече започват да се оформят смислени думички. Най-смешното е, че една от първите ясни думички беше "Ариел", паднах, като ми бутна в лицето списанието, и почна да ми показва Айе  Joy викам си другите деца първо "вода" казват, а на мойта каката вече и е промила мозъка с имена на принцеси Simple Smile А най-дългия смислен израз е "татеее, тори тата", демек, отвори вратата на детската стая (щото там много рядко я пускам сама, има твърде много дребни и опасни нещица.
Тези дни един познат разказва как хлапето е вкарало гсм на батко си в пералнята, и сега ще трябва да му купуват нов, така че внимавайте. А ние в къщи си имахме история със златни лъжички - преди години започнаха да изчезват, и веднъж забелязах, че Катето си изхвърля кутийката от кремче заедно с лъжичката. Прибрано дете... остала е само една Simple Smile
Пък за "путка"джийския период - Ани, радвай се, че сега го минавате Simple Smile по-добре, отколкото след 2 години  Mr. Green при нас беше дълъг, осмислен, и доста объркващ за околните  Grinning

Надина, ще споделиш ли къде точно е хубавия клуб, че Константин и Елена е просторно понятие? И какви са цените там? Апропо, на карнавала в Гранда видях техния кът, на мен лично много ми хареса, какичките - също. Но предполагам, че цените са височки. Аз поне нищо не си поръчах, че тичах след 2 деца, но бащата на едно прителче твърдо отказа за си купи "малка бира за 5 лева" (цитирам го, но не е проверявал цените пред мен) и си стоя през цялото време на сухо.

Започнах да правя гимнастика в къщи - редувам Yorself fitness с пилатес. Засега резултата е, че се чувствам по-свежа. И това е нещо Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 09:23 от Сребърен облак

# 61
Здравейте!
Боже,колко ми стана мъчно и за това детенце!Дано наистина успеем да помогнем!

Къде сте всички?Временцето супер и сега никой не се спира у дома.
Криша,много гадна ситуация!Дано успееш да вземеш правилното решение!
Като се замисля и аз ако реша сега да се върна на работа,ще ми трябват около 6 месеца докато си възвърна предишната заплата,а до тогава минималната сума,която може да съществува.Но,засега изгледи такива няма,че нали pregnant
Танче П.,добре си си дошла!
Надинка,дано Вики да се оправи бързо!
Знаете ли,че Натали вече на два пъти я спасявам от сополите с Физиологичен разствор?В момента,в които и протече нослето,започвам мъчението-3-4 пъти сифонно и вкарвам около 2-3 мл.И на другият ден няма нищо.Е,може би не всеки път става.
Облаче,бързо оздравяване и на Катето!И дано вече болести да няма при вас!
Целувки от мен и Нати.
Лек ден и много слънчево настроение!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! newsm51
ЗОРИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! bdbaloniБЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 13:35 от bini_og

# 62
  • София
Хелоу, мацки.
Честит имен ден на Антониа на Джъмп. Роси, да ти е жива и здрава щерката. Много да те слуша, да е здрава и много усмихната.  bouquet
Честит имен ден и на Тони на Злато и Тони на Ани69, да порастнат здрави и умни момчета.
Честит рожден ден, Зори. Бъди щастлива.  bouquet

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 13:52 от Таня П.

# 63
Честит Имен Ден   bouquet
Абе да, клуба е в гранда, ама незнам колко хора знаят къде е гранда и затова обобщих. За цените-не се плаща за какичките, а кафето е 1.20 чая също, сока е 2 лева, тортите около 3 , цените са като в града , за бирата и други алкохолни напитки незнам не сме гледали, но има детски менюта по 3.90 сандвич и безалкохолно и изненада играчка.Друг детски кът знам че има в пикадили парк, ама за 30 минути се плащат 2 лева а за 60мин.- 3 лева, и не било толкова готино.
Айде че ме зове една консултация.

# 64
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ZOROTO!!![smilie=smile3510.gif] bdbaloni happy bd baloni hbday

Пожелавам ти много, много здраве, радост, щастие и късмет!

Честит имен ден на празнуващите днес!

Весел празник!

# 65
  • София
Nadinka  много тъжно. Както се казва - Господ да пази. Не знам какво може да се направи дано някоя фондация да откликне, защото по 5,10 даже и по 100лв от случайни хора трудно се събират толкова пари... Дано има шанс това детенце....
 Облачка, да ти кажа и аз почвам да мисля дали да не си направим второ и после отначало по стълбата на кариерата - пък до където стигна. В крайна сметка децата са най-важното и смислено нещо. Само дето много ме  е яд, защото хвърлих мноооооооооого труд и 9ти месец с огромния корем тичх по работни групи и това назначение е наистина неоправдано. Но при трагедии -  каквито има по света, направо ме е срам да се ядосвам.
поздрави и се пазете от грипа

# 66
Честит имен ден на всички празнуващи днес newsm51

Специални поздрави и целувки на Тони на Златцето-да ти е златно момчето,и все така усмихнато.
Честито на Тони на Ани69-много късмет и безгрижно детство ви пожелаваме.
Честито и на Антониа на Джъмп-нека да е много радосно и послушно детенце.

uraЧестит рожден ден на Зорото  bouquet  ura nbirthday Пожелавам ти много здраве и късмет  и да си обградена с любов и много внимание !!!

Всички болни дечица и родители да оздравяват PraynigЧакаме скоро Джулката,ММЗ и  Облачето да се похвалят че отново имат здрави и палави мъници Heart Eyes

Аз мога да ви се похваля че след като пуснах мъжа ми да обикаля сам из магазините той се върна с подарък за мен txtlovesКупил ми много елегантен часовник seiko.Още не мога да му се нарадвам.Корегирах му дължината на верижката,че ми беше малко голям и сега съм навсякаде с него.Той отдавна проверяваше сайтовете за часовници и сега използвал именният ден да ме изненада Heart Eyes

# 67
Момичета, моля се да успеем да съберем паричките за Цвети и операцията наистина да й помогне! И да си играе отново с децата и да забрави за времето, когато е била болна!!!

Зори, честит рожден ден! Пожелавам ти да си най-успешната млада евро-жокейка в Евро съюза!   Wink

А именниците да носят името си със здраве и да го разнасят из целия свят!   bouquet

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 13:37 от nadinka

# 68
Привет приятели! ПРЕГРЪЩАМ ВИ!  Hug Тези дни ще драсна някой друг ред да ви пиша как сме с мадамите.  Heart Eyes Специални поздрави за Зори - да е здрава, слънчева и само хубави и весели неща да й се случват   bouquet Честито и на всички именници!  Hug

Днес в бързината покрай гостуването на Меги си направихме хубава среща. На който му се гледат снимки - моля да заповяда  Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96104
Искам да се извиня на мама Раличка, че снимките на Райчо са съвсем малко. Имам още некачени, но са много слънчеви, чак нищо не се вижда  Blush Tired

# 69
  • Варна, България
Честит рожден ден, Зори! Бъди весела, здрава и все така се радвай пълноценно на живота!  / в т.ч. и конете/   Heart Eyes
Честит имен ден на Тони на Злато, Тони на мама Ани и Тони на мама Джъмп! Бъдете здрави и пълни с енергия да преоткривате света!
Както е писала и Кламерче - покрай идването на Меги във Варна си спретнахме много хубава срещичка! Изкарахме си чудесно, толкова се зарадвах да видя сладките ни октомврийчета и техните майчета! Наистина ще е добре да правим срещички по-често!
Кламерче, чудни снимки!  Heart Eyes Самуил доста си го снимала  Hug / ами така е като мома Криси спинка сладко в количката и мама е свободна  Mr. Green /

Надинка, много ми стана мъчно за Цвети! Такова слънчице! Не знам защо все по-често стават такива неща. Моля се Господ да бди над дечицата ни! Ще помогна с каквото мога!
Смайли, честит часовник! Я кажи колко е часът?
Криша, много кофти с работата! И аз не знам като се върна как ще е  newsm78 Още повече, че планираме и още едно бебче през следващата година, т.е. завръщането ми се очертава след 3-4 години  newsm78 Дотогава я камилата, я камиларя, де, ама понякога се замислям и за това...
Клуба в Гранда е с поносими цени в т.ч. безплатен паркинг, но изискването е децата под 3 г. да се занимават от майките, а не  от мацката, която е там. Ако има 1-2 деца им обръща внимание, но ние обикновено се събираме към 6- 7 и тя си гледа кефа, а ние търчим  Rolling Eyes По-добрият вариант е клуба във Владиславово.
ЦАлуФки

# 70
ЗОРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!  bouquet

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ!

Аз от утре съм в офиса на Плиска, от една страна е много добре, че ми е много близко, но там ще има много повече работа и едва ли ще мога да се включвам тук често.

Вчера бяхме на консултация. Рали вече е "цели" 9850гр./+850/ и 79см. С този грип в поликлиниката беше някакъв кошмар, толкова народ и чакане, поне час и половина сме висяли. Докторката само прелита от консултацията и кабинета с болните. Най- важното е да не сме лепнали нещо и ние, но засега няма такива признаци.

# 71
Честит рожден ден  Зори!!! Всичко най-добро, много усмивки:)))

Честито на всички именници!!!

# 72
Честит имен ден на мъничката Антониа и на кавалери - Тони и Тони  Grinning! Много щастие и здраве  baloni!

Честит Рожден Ден, Зори  bdbaloni! Бъди щастлива, обичана, здрава и винаги засмяна!

# 73
Привет на всички!

Ние доста се позагубихме, но така е защото първо нямахме нет, а после си бяхме на гости в Разград при барите!

Първо да честия Новата година на всички! ЖЕлая ви много щастие и къспет през годината.

ЧЕстито и на всички които са имали някакъв празник Рожден ден или именден!  bouquet

НЕ съм ви изчела защото доста сте писали за два месеца и доста трябва да наваксам Embarassed

Да  ви кажа как стоят нещата при нас.
Да си похваля момчето newsm44 - Райчо вече пълзи newsm30 от един месец и е като торпедо. Почти е проходил малко му трябва. За нова година ни направи подарък с първите думички които каза "БАБА", "МАМА", "ДА". Все още не са целенасочени но и това ще стане. Постоянон ги казва, почти не млъква. Както казва Радостин все нарежда нещо. Laughing
От последната консултация преди половин месец Райчо тежи 9 кг.(+650), и е 80 см.(+1,5)

Преди седмица пак бяхме при доктора и той каза да отидем на още една рехабилитация за да го стимулираме за ходенето.
Главичката продължава все така бавно да нарства, но все се успокоявам че всичко ще се оправи. В тази връзка да се оплача от свекървата. Оня ден ми се обади по телефона и ми вика "Детето нее добре. Ходих при една врачка и тя ми каза че трябва да го заведем при нея да му бае и щял да проходи. Нали като ходих предния път той пролази"
 А аз и викам " кога ходи преди четири месаце, та той едва преди месец пролази"
А тя "Докторите мямало да могат да помогнат, ако до три годинки не се оправи ще се влачи по домове"
Като каза това толкова се вбесих smile3515 че чак не мога да го опиша. Накрая ги оставих с мъжами да се оправят. А къде остават всичките мои мъчения smile3518 да му помогна да настигне връстниците си. Толкова много масажи и упражнения и толкова безсънни нощи.

Ивинявайте за тези мои мисли, но просто исках да се оплача.

Ами това е за сега от нас целувки на всички!

# 74
Здравейте мамчета с днешна дата !
Май днес пак имаме рожденничка

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,  ROYZI -
много здраве, радост, щастие,  късмет в живота и сбъднати мечти!!!
raycheva, наслаждавай се на малките победи, те ще доведат до голямата радост   bouquet. Опитай се да не обръщаш вниматие на гадните приказки /знам, че е много трудно, но все пак опитай/  Naughty.
Ама каква хубава срещичка са си спретнали Варненските мамчета и дечицата едни такива сладури, направо да разцелуваш монитора  newsm51  love001 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт