Криси, наистина си в гадна ситуация. Принципно ако изчакаш, може малко по малко ще си върнеш задълженията, ама като гледам, май се очертава идеалния момент да поработиш на високи осигуровки и да си направиш второ, докато не си тръгнала отново да се катериш по стълбичката

Джулка, при нас е същата работа - след като Еличка боледува 20тина дена, с няколко нощи на 39о темп, сега Катето разви бронхит направо за една нощ. Направо да полудееш.
Благодаря ви за хубавите думи, прегръщам ви и ви желая никой в семейството да не боледува (или да оздравявате бързо).
Радвам ви се на приказливите деца
моята още няма богат речник, ама вече започват да се оформят смислени думички. Най-смешното е, че една от първите ясни думички беше "Ариел", паднах, като ми бутна в лицето списанието, и почна да ми показва Айе
викам си другите деца първо "вода" казват, а на мойта каката вече и е промила мозъка с имена на принцеси
А най-дългия смислен израз е "татеее, тори тата", демек, отвори вратата на детската стая (щото там много рядко я пускам сама, има твърде много дребни и опасни нещица.Тези дни един познат разказва как хлапето е вкарало гсм на батко си в пералнята, и сега ще трябва да му купуват нов, така че внимавайте. А ние в къщи си имахме история със златни лъжички - преди години започнаха да изчезват, и веднъж забелязах, че Катето си изхвърля кутийката от кремче заедно с лъжичката. Прибрано дете... остала е само една

Пък за "путка"джийския период - Ани, радвай се, че сега го минавате
по-добре, отколкото след 2 години 
Надина, ще споделиш ли къде точно е хубавия клуб, че Константин и Елена е просторно понятие? И какви са цените там? Апропо, на карнавала в Гранда видях техния кът, на мен лично много ми хареса, какичките - също. Но предполагам, че цените са височки. Аз поне нищо не си поръчах, че тичах след 2 деца, но бащата на едно прителче твърдо отказа за си купи "малка бира за 5 лева" (цитирам го, но не е проверявал цените пред мен) и си стоя през цялото време на сухо.
Започнах да правя гимнастика в къщи - редувам Yorself fitness с пилатес. Засега резултата е, че се чувствам по-свежа. И това е нещо

БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!

Пожелавам ти много здраве и късмет и да си обградена с любов и много внимание !!!
Чакаме скоро Джулката,ММЗ и Облачето да се похвалят че отново имат здрави и палави мъници 
Купил ми много елегантен часовник seiko.Още не мога да му се нарадвам.Корегирах му дължината на верижката,че ми беше малко голям и сега съм навсякаде с него.Той отдавна проверяваше сайтовете за часовници и сега използвал именният ден да ме изненада 
Тези дни ще драсна някой друг ред да ви пиша как сме с мадамите.
Още повече, че планираме и още едно бебче през следващата година, т.е. завръщането ми се очертава след 3-4 години
- Райчо вече пълзи
от един месец и е като торпедо. Почти е проходил малко му трябва. За нова година ни направи подарък с първите думички които каза "БАБА", "МАМА", "ДА". Все още не са целенасочени но и това ще стане. Постоянон ги казва, почти не млъква. Както казва Радостин все нарежда нещо.
че чак не мога да го опиша. Накрая ги оставих с мъжами да се оправят. А къде остават всичките мои мъчения
да му помогна да настигне връстниците си. Толкова много масажи и упражнения и толкова безсънни нощи.
.