Вече всички ОКТОМВРИйски мишлета си имат ходещи крачета!!!

• 20 294
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Heart Eyes
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАСКО!ТАНЧЕ П. ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

РОЙЗИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! bdbaloniДА СИ ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА!
Не си се появявала цяла вечност,но виждам,че надникваш отвреме на време из форума.
Райчева,радвам се за добрите новини при вас!А свекърва ти нещо не е у ред!Просто не обръщай внимание!
Ние със сигурност знаем през какво си преминала и оценяваме труда,който си положила за Райчо.Прегръщам те. Hug
Сега смятам да разледам снимките.Кламерче,да пишеш повече за вас!
Целувки от мен и Нати.  love001

# 76
  • Варна, България
Честит имен ден на Наско! Танче, да ти е жив и здрав малкият юнак!
Роузи, честит рожден ден! Здраве, любов, късмет и още нещо!  Пиши как сте с малката!
Много рехаво тези дни във форумчето  newsm78 Хубавото време си казва думата, а и работещите мами са повечко!

Та да ви кажа за нас - Сами май го тресна детския пубертет! Както пише д-р Додсън, когато започне да казва за всичко "не" значи е назрял момента, който обикновено е към 2-та годинка!  newsm78  Каквото и да му дам за хапване първо е "не" и евентуално го опитва. Пускаме му от любимите филми на Бейби Айнщайн и на всяко филмче категорично казва "не" и едновременно маха с ръката и си извива главата. Днес сутринта ми подава бибата и пак с такъв жест на отвращение вика "не". Като му предлагам вода пак е същото... Голямо инато магере се очертава! Постоянно се катери върху дивана, оттам се беше качил на масата  #Crazy За думичките казва "Баво" и пляска с ръце, мама, баба, абу /ябълка/, ба /банан/, па /пантофи/, ало, дай, айде.  Казва как правят патето, кучето, магарето, пиленцето, понякога котето. А от няколко дни най-редовно казва "тати", той го казваше и по-рано, но тогава любима фраза за мърморене беше "Дай дедо", а тати беше междувременно. Сега направо се размазва като го каже, а за Страхил да не говорим.
друго не се сещам
 Heart Eyes

# 77
Момичета,

влизам за малко за да ви кажа колко трогната съм от честитките по случай моя рожден ден. Наистина не смятах че някой ще се се сети и ми стана много топло и хубаво от честитките които получих! Много си ви обичам и дано да запазим този хубав дух винаги с нас Simple Smile

Прочетох днес и за Цвети - и ние се включихме - дано да стане по бързо събирането на сумата - много е мъчно когато толкова малки невинни същества страдат!

Искам да честитя и на патерици на всички Антоновци и Антоанети- не знам защо , но винаги покрай моя рожден ден забравям да честитя на Антоновците навреме - та затова  сега -ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СА ВИАНГИ УСМИХНАТИ И ЛЪЧЕЗАРНИ!

ЧЕСТИТО И НА АТАНАСОВЦИТЕ - НЕКА СВЕТЪТ БЪДЕ ПО ХУБАВ ОТ ТЯХНОТО щАСТИЕ И НЕКА И НИЕ СЕ СГРЕЕМ НА ТЕХНИЯТ УСМИХНАТ ОГЪН!

момичета - аз продължавам да посрещам гости, затова ме извинете - друг път повече ще драсна!

целувки

# 78
  • София
Момичета, бабка ви жабка днес се завърна от странство!!!  Joy
Ще ви разказвам с подробности утре, ето само снимки с подаръците на Краско (той замаза най-много  Mr. Green ). Аз си имам нов овчи килим  Crazy, половер, блуза и ..... нищо друго!  Crossing Arms Мъжо ми има жилетка и автършеиф и то даже 2! Туй е донесла Снежанка! Пазиме си суровачката и утре ще "сурва, сурва година...."  Mr. Green Е, и за финната ми талийка е донесла шоколади  Whistling Ей ги на и снимките :   http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=96519

Зори, честит рожден ден!!! Честито и на вчерашните и днешни именици!  Hug
Танче, не се покривай, а идвай да черпиш!

# 79
  • София
Момичета, черпя, разбира се. Моят малък мъж още се забавлява, а майка му се разби вече днес.
Няма лошо, де.
Добре дошла на бабка жабка. Много хубави подаръци, Ани. А събота идвам към Драгалевци, та може и да почерпя Whistling. Пиши 2 думи в кю-то.
Волтажче, ние пък обратно. Вал на всичко казва "да". Независимо за какво. И думи доста ползваме вече. hahaha При нас дали не е "критическа" Joy.

# 80
Честит Имен Ден на Наско  baloni! Бъди здрав и много щастлив  Hug!

Честит Рожден Ден, ROYZI  bdbaloni! Желая ти много обич, здраве и щастие !

Райчева, браво на мъника Райчо  newsm44! Само такива хубави новини да се чуват, следващия път за тичащите крачета  Hug! (на свекървата -  строяване newsm66)
Добре дошла, бабка жабка   bouquet! Чакаме снимков материал  photo!
Ани, Джулка, мерси за инфо - ще опитам и ще се отчета Grinning!

# 81
Честит Рожден ден на Зори!!!!!  bouquet
Честит имен ден на Насето!!!! Hug
Добре дошла на бабка жабка
Mr. Green HugЛипсваше ни!!!Чакаме снимки и разкази!
Честит имен ден на патерица и на вчерашните именици Тони на Ани, Тони на Злато, Тони на Джъмпи Mr. Green
Ние сме по-добре. Нямаме Т , и кашлицата понамаля. Продължаваме да пием разни забъркани сиропи и дано вече се оправим и стига за тази зима.
И докато ние си боледуваме...Гледам вашите деца в пуберитета влезли Mr. Green Едните "Да"кат, другите "Не"кат а ни е бием Embarassed Не се шегувам - научил се е посяга и бие кагато не му отърва нещо. И доста тежичка рака има да ви кажа... Ама и аз го церя - той бие и аз връщам...не че се трогва де...ама да знае че така не бива
Райчева браво на малък Райчо. За свеки #2gunfireдуми намам...че да не би тя да гледа детето че да дава "компетентно мнение" че ще стои по домовете....Ей, такива хора направо ми иде да  #2gunfireни съвест имат, ни милост Ти обаче не и се връзвай. Ние добре знаем колко грижи и любов полагаш към Райчо.  bouquet
Ер-ка завидях ти на овчият килим  Blushама много готин бреееее Peace
Толкова - стига че ще ме бият - 1 часа станало било....
Утре пак.
Лека нощ и сладки сънища!! Heart Eyes

# 82
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА

навън пак е пролет.Един топъл вятър е задухал
ДЖУЛКА РАДВАМ СЕ ЧЕ СТЕ ПО ДОБРЕ
РАЙЧЕВА-нямам думи за свекърва ти/направо изумях/важното е че Райчо е добре.Изобщо не и обръщай внимание.
ЕР-КА-чудесни подаръци.Искам да легна на този килим пред камината с хубава книжка в ръка.Гледам Краско чудесно се справя с чаша.Тони обикновенно я излива отгоре си.
voltage13-честит ти пубертет.Дано нас да не ни трасне,че вече ми е трудно с двама пубери и ако има и трети по същото време newsm78 Rolling Eyes

# 83
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте мамчета! Благодаря за посрещането!  Hug Да ви честитя Новата година на вас и семействата ви и да ви пожелая мечешко здраве , испанска любов , еврейско благополучие и циганско безгрижие!  Heart Eyes
Аз искарах един месец в странство. Времето беше перфектно с изкл. на Коледа.  Не съм много по описанията и разказите (на живо не мож ми затвори устата), но има снимков материал от Германия- техническия музей в Синшеим и от Барселона.Съжалявам само , че снимките от аквариума в Барселона са осветени. Там беше истинско преживяване, по ескалатор се движиш в кръг , а около и над теб плуват всякави хишници от рода на акулите, вкл. и акули.Ма много сташни тез акули , изтръпваш в първия момент , после се свиква вече.  Laughing  Има още много неща да се видят в Барселона , но следващия път ,  то и всичко си е пари , там еврото за нищо го нямат  Mr. Green Кафе в центъра пиеш за 5-6 евро , а на 200 метра в някоя уличка го пиеш за 1.50-2 .
 Ето адрес да видите рибоците и какви ли не още екземпляри  Grinning http://www.aquariumbcn.com/AQUARIUM/exhibicion.php
 ето и от музея там също беше страхотно http://www.museum-sinsheim.de/  техника от войната , коли , самолети.......
ето и снимките  Blush http://snimka.bg/album.php?album_id=96747

# 84
  • София
Ехо, странен зимен сън спят всички newsm78?
Никой нищо не казва, ни зъби, ни злоядство....хм....къде избягахтееее Joy

# 85
Танче, защо ме будиш от зимния ми сън?

Бабке Жабке, добре си ни дошла пак при нас! Най-сърдечно и благородно ти завиждам за изживяното и са посетеното. Много ме тегли да пътувам, дано скоро да ми се отвори възможност.

Ние сме си още със сополи, кашлюкаме. Ама цялото семейство - и малки, и големи. Обявявам грипна епидемия у нас!  Crazy
Днес Вики каза "охлюв" на един охлюв и на баща си Вальо - каза "Лальо". Мисля, че "Лальо" звучи много добре, хи-хи-хи  Mr. Green

# 86
Здравейте и от нас!
Добре дошла на бабка жабка  Hugи очакваме активно включване във форума!

Ние си имаме активно кашляща кака и вечно недоволно бебе  Mr. Green! Малчугана има 1 голям кучешки зъб и 2 прозиращи през венеца. Това е от нас - не е особено интересно, но няма с какво друго да се похвалиме!

Приятен ден!!!!!!!!!!!!

# 87
хехе, аз пък има с какво да се похваля Simple Smile
резултата от лечението ми с хомеопатия е просто убийствен. За един месец сме докарали подобрение на положението с хормоните поне 25%  Grinning демек при норма до 5 единици, преди месец нивото на хормона беше 20, а сега е 15. Мнооого ми е кеф! въпреки че всички в къщи сме кашлящи и хремави, а някои и много много криви - визирам каката, която вече цяла седмица си е в къщи и вече направо....  #2gunfire

И друго - пробвах няколко гимнастики, единственото, което ми задържа наистина интереса, беше ето това и това. Пробвайте, на мен поне много ми допадна. И това, при положение, че не слушам и не си падам по кючеци  Simple Smile Страхотно раздвижване за всички възможни мускули, особено за някои отдавна позабравени.

Добре дошла, Бабке Жабке! Страхотни подаръци си донесла, сега ще гледам и снимките Simple Smile

Гледах онзиден Райчо как щъка с каишките - на косъм е от самостоятелното ходене, само да се престраши му остава, страшно драго ми стана. А свеки - наистина е за убиване. Явно приказва колкото да и излезе нещо от устата, и да трови жената на сина си. Честно казано, аз сигурно бих и спряла достъпа до внука и, но и от това сигурно не би излязло нищо хубаво... Единствения вариант засега май е игнор...

Плами, страхотни снимки си направила! На мен срещата много ми хареса въпреки отвратителното време. Като отидох да вземам Катето от дядо и (4 км. от морето), ги заварих на една слънчева и топла площадка да играят, беше направо пролетен ден. другия път явно ще сме на закрито, хем ще се извозим по-лесно без количките.

Целувки и желая на болничките да оздравяват! Джулка, Танче, Надинка, айде стига толкоз сополи и кашлици Heart Eyes

# 88
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте момичета,аз не писах известно време,защото имах много тревоги.Сега вече всичко е ОК.Резултата от химическият пилинг,който си направих е много добър.Имам още две рани,на които трябва да падне коричката и това е единственото притеснение да не останат белези.Като цяло кожата ми никога не е била толкова гладка,петната са намалени на около 70% и воъбще лицето ми е като бебешко дупе Joy
Лошото е ,че на Марти пак му откриха бактерии в урината,но няма температура и е с много добро общо състояние и му предписаха само бисептол.Ние още не сме оправили на 100% пишката и може би това е проблема.
Искам да питам къпе ли си някой детето в родителската вана?Аз от няколко месеца го къпя в моята вана след измиване на ваната разбира се и микробиоложката каза ,че това е грешка.А също,че не е било правилно да измивам ваната с четка и течен съпун,защото в течният сапун имало микроби.Моята педиатърка нищо не ми обяснява,само където го мери и то не всеки път успява.Нямате си напредстава Марти как се радва като му напълня ваната.То е цвъркане,то е пляскане и т.н.
В понеделник ще му слагам Акт-Хиб,че не бях сложила.
За сега толкова,че ще ходя на работа да правя ревизия на склада ни и трябва да се приготвя.
 Hug

# 89
Калинке, ако питаш микробиолог, сигурно всичко трябва да се изварява преди употреба. Само дето реалността е различна, и децата трябва да се срещат и с бактерии, и с вируси, и най-малко им е необходима стерилна среда (=най-лесния начин да си докараш алергии). Това е лично мое мнение де...
В къщи всички вземаме вана само след измиване с препарат, какъвто имам наличен, обикновено нещо за баня, миещо, разкарващо варовика и уж дезинфекциращо (голямо изплакване пада). Преди Катето миенето е мноооого сериозно, а Еличка все още я къпя в детската вана, като я слагам в голямата. Когато питах педи с какво да мия бебешката вана, каза - най-добре с праха, който използваш за нейното пране. Аз обикновено само я изплаквам, и един път седмично я мия основно пак с препарата за баня.
Толкоз от мен за къпането. Честно казано, ако трябваще всеки ден да дезинфекцирам ваната за Ели, щеше дасе къпе доста по-рядко Simple Smile
И честита ти нова физиономия! Аз не съм се престрашавала досега за нео подобно Simple Smile Абе Калинке, как съм пропуснала, че си врачанка? Покрай нова година цели 10 дена изкарах там, можеше да се видим....

Общи условия

Активация на акаунт