Вече всички ОКТОМВРИйски мишлета си имат ходещи крачета!!!

• 20 296
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от нас,

Мимичета тук едни ветрове се бяха развилняли та чак страшно беше ConfusedНе можеш да си подадеш носа навън...постоянно вървяха информационни емисии да не се излиза и всеки да си стои по къщите.За един ден имаше 8 смъртни случаи от счупени клони,паднали огради,летящи предмети и какво ли още не...За жалост и едно детенце загина Cry
Но сега вече се оправи-пак си подухва и е студено,но всичко се нормализира.Ние се скътаваме на топло с Жорката та чак ни доскуча.Тази седмица ,като никога до сега ,не сме имали гости в нас и успяхме да си починем и да се видим с Тошето.Един мързел му ударихме-хапване,пийване,гледане на телевизия,четене на
списания-идилия!!!
Аз мога да ви се похваля че мойто мъж е на нова работа от една седмица насам.Много се радвам за него,защото той го заслужава Heart EyesПоложи много усилия и знания и беше крайно време да има резултат.Сега го раздава костюмар на работата ,само кадето гладенето на ризите се пада на мен Wink.Гордея с това което постигна,но знам че той няма да се спре до тук.Има още върхове за катерене и превземане!!!

Райчева,твоята свекърва е за  #2gunfireВсички тук знае ,че напредъка на Райчо се дължи на твоето упорство ,обич и грижа,а на на някаква си гледачка.Тези хора са мошенници и печелят от хорското нещастие.Поздравления на сладура за newsm30.Няма да се усетиш как ще започне и да тича след време Hug
Ер-че,страхотни подаръци сте получели всички.
Бабка-Жабка,добре дошла от странство  bouquetТака е из Европата-цената на кафето не е ниска NaughtyТова се опитвам да обясня на всички мои приятели в България,но те нещо ме гледат с недоверие Crazy и не ми се връзват.Но и в БГ-то има местенца ,кадето цените са толкова надути,та чак подминават тези в Лондон Rolling Eyes
tbekiarova,дано по-бързо да излезнат зъбките и да спрете да недоволствате Heart Eyes
Калинке,ние се къпим още в бебешкото коритце.То ни е късичко и вече не лежим ,а сме седнали.Но и аз съм решила скоро да започна да го къпя в голямата вана.
Волтажче,и ние Не-каме на всичко Mr. GreenНа моменти е ужасен ,но не го оставяме да прекали и го строяваме редовно.Особенно вечерно време преди заспиване(понеже сме в една стая)-то е мрънкане,хвърляне на бибата,игра,викане,но ...до едно време.Само като му кажем"Лягай и заспивай" и веднага е в хоризонтално положение.Не смее да мръдне и до 5-10 мин е заспал. Така ми се иска вече да си има негова стая....
Джулка,радвам се че сте по-добре,и само така с възпитателните мерки Simple Smile

# 91
Здравейте мамчета и от мен .
Имам едно оплакване и ако може някой да дава съвет.Моят дребен Калоян още от 6-7 месечна възраст се  е научил да се хвърля по земята ако нещо не му е добре или ако му е отказано. Тогава беше добре никой не му обръща внимание и всичко по утихна, но откакто е на собствен ход , което си е доста отдавна и по-точно откакто почнахме да го извеждаме без количка се почна едно ритане и веднага се свлича на земята, реве и блъска с ръце и крака по земята, само да си помислим да му откажем нещо или пък ако случайно го вдигнем, защото видиш ли идва кола. Много вече взе да ми писва, игнорирам му поведението , без да се съобразявам че идват хора и може да е смешно или грозно в нечии очи, Но въпреки това не може непрекъснато да се свлича само да му не му е на кеф нещо.Моля ви ако някоя недай си боже има подобен проблем да помага със съвети, четох разни книжки и уж се водя по техните съвети но резултат така или иначе няма.А винаги ужасно съм се дразнила и ми е ставало неприятно когато видя някое дете понеже му е отказана поредната дъвка или шоколад, да почва да се въргаля по земята, да реве и блъска с ръце и крака.
Та така моля ви за помощ.

# 92
момичета , ето ни и нас!
Ние ходихме в събота на мини среща с многодетните мами Hug, но това е само тренировка за големият бал на 24 март! Hug
Надина
, започвам с теб - и при нас положението е същото. Децата минават през такъв период - мисля си че просто трябва да израсте. Яни първо се тръшкаше без да гледа къде ще се удари или си разбие главата. После разбра че това боли...и сега лекичко...на дупе, на лакти и чак тогава главата... Аз естествено си го оставям д алежи и да се тръшка - не му обръщам никакво внимание. Но това разбира се е неприложимо на вън. Навън просто го взимам на ръце и бързам да се прибера Mr. Green
Облачка - радвам се за ефекта от хомеопатията. Много се радвам че си добре - наистина. Иска ми се да поговорим...ама телефонът ти все изключен след 21 Sad  А на Ели браво!!!Цяло изречение вече спретва!  Heart Eyes Целувки и на принцеса Ката! Heart Eyes
Танче - честит ти подарък - часовник. Нека той отмерва най щастливите ти минути и часове един след друг. За положението в Англия - съчуствам много. Аз се чух с приятелката ми - тя каза че е било невъзможно да се задържиш прав на улицата. Извадила е късмет , когато една лампа се е стоварила на см от нея. Изобкщо - ураганите са страшно нещо. Този пък , ако не си разбрала да ти кажа че е кръстен на българин - Кирил. Толкова ли сме серт ние българите - незнам ooooh!
Бабке жабке - страхотни снимки!Завидях ти за акулите. Сигурно е незабравимо изживяване!!!!И аз искам при акулитеееееееее Crossing Arms
Калинка - не мисля че ваната е причината за бактериите в урината. Аля хубаво ти го е казала , ако трябва да се изварява и стерилизира всичко преди всяко къпане - децата ни ще се къпят веднъж месечно а не всеки ден! Mr. Green Поне аз не бих издържала това. Измивам ваничката със сапун и гъба непосредствено преди къпане. Гъбата е такава жълта с тирка от едната страна - за съдове. И това е.
Танче П. - ами ти??? Naughtyразбуди ни от зимен сън пък нищо не написа.  Crossing Arms Mr. Green
Айде отиваме да се храним че някои сме на работа след малко!!!
Лек ден момичета и целувки на бебоци!!!! Heart Eyes

# 93
Надина,това с тръшкането го минаваме всички!И при Антоан е така.Онзи ден даже със Зори(Зорото ) го обсъждахме.При нейният Алек също го има.При нас даже ме плаши много,защото Тони си удря главата най-вече и се налага да внимавам много!Но и аз го оставям да се тръшка,скоро забравя и става.Само понякога наистина яко си удря главата и реве,разбира се,но това ,надявам се,ще отмине!Засега гледам да му отвлека вниманието с нещо друго или просто и аз го игнорирам,докато спре!Не се притеснявай!

Момичета,аз заминавам за Пловдив на очни,ще ви пиша от там!

# 94
здравейте момичета

Надина-и ние се тръшкаме,а като гледам и другите деца на тяхна възраст-май са малко тези,които не се тръшкат.
За къпането--аз тони го къпя в общата вана вече няколко месеца и то всеки ден.Обикновенно с него има и още някой да се къпе.
Танче надявам се да са отминали гадните ветрове.Честито за новата работа на твоя мъж.пожелавам му  да е доходна и да му доставя удоволствие

# 95
  • Където ми покаже сърцето
Абе Калинке, как съм пропуснала, че си врачанка? Покрай нова година цели 10 дена изкарах там, можеше да се видим....
Другият път като идваш във Враца непременно ще се видим.
Надина,ние за сега слава богу не се тръшкаме.
Момичета в неделя сутринта Марти бутна стъклената ми маса с лаптопа,висока маса с дебело стъкло.То беше нещо срашно,но хубаво е ,че тя така падна и се счупи,че не засегна Марти.Той просто остана паднал до купчината стъкла и документи без дори да е одраскан.Сега ще вдигам телевизора на стойка на стената,че май на него му е ред.Както казва майка ми те малките деца господ ги пази.

# 96
Момичета, благодаря за отговорите, не че ме зарадваха, но явно наистина ще трая и ще чакам периода да си отмине.
Калинка много съжалявам за случилотосе, аз затова колкото и да са ми красиви стъклените мебели, за вкъщи не съм си и помисляла, точно поради възможните детски бели по отношение на стъклото.Но важното е че човечето е добре.

# 97
  • София
Здравейте!

Аз си ви чета редовно, но нещо напоследък не ми остава много време да пиша. Възползваме се от хубавото време и постояно сме навън. Резултата от лъжливото топло време е 38 градуса Т., която подържаме почти непрекъснато. Качва я много бързо, бързо я сваляме и така почти цяло нощ. Инече е в настроение, хапва си, играе... Туй било грипа и при по-малките деца се изразява точно така както ви го описах.
Е, успях да го опазя 1 г. и 3 м., за първи път ми боледува и вдига Т.. Не съм му се шашнала много, пие си лекарствата и е спокоен, та нямаме особени проблеми. Ще го изкарам по-късно малко да се разходи.
Надинка, ние също се тръшкаме, ама много бързо слиза на земята. Прависе, че плаче и се хваща за главата... Страшна работа и ако не го игнорирам е способен да ме подлуди. В парка или по улиците засега не го е прилагал тоя номер, разиграваме го само вкъщи.
Ние все още къпеме Краси във ваничка в страята, но на пролет ще почнеме да го къпеме под душа. То и без това ваната вече му е малка.
Райчева, много се радвам за Райчо! А за свекървати просто нямам думи!!!  #Cussing out

Хайде момичета, възползвайте се от последните 2-3 слънчеви дни, че пак иде студа...... Искам вече да е лято....

# 98
Надина ние започнахме да се тръшкаме от няколко дена, кото не му хареса нещо. Като е на дивана иле на фотьойла так започва да се тръшка, че чак се свлича на земята и там продължава докато види че няма да стане по неговата.

Добре дошла и на Баба жабка. Страхотни снимки си направила.

КАлинке много се радвам че от случката нищо му няма Марти. Ние имаме една стъклена масичка на която стои телевизора и от известно време съм се замислила на какво да го прехвърлим за да не стане като при вас, защото взима играчки и почва да удря по нея.

Вчера започнахме новата порция рехабилитация. Рехабилитаторката е много доволна от него колко е напреднал за трите месеца почивка. ДАже ме пита защо изобщо са ни пратили пре тях.

А ето и малко снимки ото изминалите няколко месеца.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=97642
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=97886

# 99
Здравейте и от нас! От началото на декември, когато имахме сополи и кашлица, не сме боледували. Иначе се събираме на гости с други деца, тези дни излизаме и на разходки с Преско. Само ни се разминават режимите за сега и комуникацията не е напълно възможна  Sunglasses, той се разхожда буден, а ние спим.
Бини, много се радваме за теб! Само се пази, доколкото ти е възможно! И нацелувай Нати!
Джулс, надявам се, че оздравявате вече. Днес и при вас грипна ваканция май?
У нас е опасна зона  Laughing, навсякъде можеш да се спънеш я в играчка, я в дреха издърпана от чекмеджето, я в нещо неизвестно вече какво. Преградили сме коридора като у Джулс, и ходят в две стаи вече.
Райче, много се радвам за вашия напредък! Не се вързвай на глупости!
Хайде, до скоро! Поздрави и целувки от Стоян и Камен!

# 100
Здравейте, мамчета! Аз нещо не съм много активна тези дни, но ви чета редовно и се надявам другата седмица, когато съм на работа да се разписвам по-често.
Поздравявам здравите за успеха да се опазят в тази пандемия! smile3501
Пожелавам бързо оздравяване на болните  Hug
За тръшкането - при нас е много рядко и общо взето бързо му минава, защото ако съм много нервна го наказвам, а ако не чак толкова - просто не му обръщам внимание  Naughty Но пък ние нали по принцип сме си по-ревливи, та не знам вече какъв мъж ще бъде  newsm78.

Момичета, искам да ви питам как стои въпроса с бенките при децата ви: имат ли? Ние имаме една на главичката, която е големичка и много гадна, а отделно имаме и още няколко, но те са мънички. Уж не съм много заспала, а все забравям да питам, когато сме на консултация Thinking

# 101
  • София
Здравейте! Отдавна не съм се вясвала, но направо ми скъсват четирибуквието от работа  Confused. В петък отиваме да си вземем чадото и  ми е едно превъзбудено. Записахме я на частна детска кухня - "Юниор меню", надявам се да и хареса, че нали един месец ще се гледат с татко си. Да ви питам каква марка кисело мляко давате? Досега тя е консумирала "Старс" 2 %, но тук никъде в района не го намирам. Знам, че "Роса" 2% е добро, но пак го няма около нас. А няма как да и купувам за по-дълъг период -все пак се разваля. Та помогнете със съвет, ако можете.

# 102
Здравейте и от мен, ние уж засега бяхме здрави, но тази вечер нещо гледам, че й тече носа на Рали, дано да не се разболее.
От яслата ми звъннаха да си потвърдя молбата за м.Април и да занеса бележка от докторката, че си отговаря на развитието за тази възраст, имало нов закон и звънели на всички. В поликлиниката беше някакъв ужас, толкова народ не бях виждала. Добре, че сестрата ми написа веднага бележката, за да не стоя при болните.

ММЗ, радвам се, че си изва малката къдрокоска при мама и тати. За киселото мляко, нашата педка ни каза да взимаме по-голяма масленост, струва ми се, че 2% е малко. Ние купуваме Верея-4,5% и Ел Би-3,6%. А свекър ми често носи прясно мляко от Смолян и свеки прави домашно.

Танче Б., Ралето няма бенки засега, но си имаме един белег, който нараства и се вижда все повече, седи като бяло петънце.

Райче, много се радвам за вашия напредък, продължавайте все така и не слушай свеки, просто е ужасно да положиш толкова усилия и накрая някой да ти изтърси такава глупост.

За тръшкането - много рядко се случва, но се изразява в скачане с двата крака и мрънкане. Но толкова бързо й преминава, че не обръщаме много внимание на това.
За къпането - все още си ползваме бебешкото корито, изобщо не го изваряваме, само го поизмиваме с една гъба.

# 103
tbekiarova,Жорето си има една мъничка бенчица на крачето.Намира се горе,почти до свивката на дупето.На големина е като точица.Аз по принцип съм податлива към образуването на бенки и всяка година си имам нови попълнения Mr. Green
Калинке,важно е че Марти е останал жив и здрав PraynigАз много обичам разни кристални предмети и чаши,но сега се въздържам да купувам каквото и да било.Последно бях решила да купуваме голямо огледало,...но познайте -останах си само с идеята.

Ние днес бяхме да си уреждаме градината .Сега ще откриват нова стая и ще приемат 12 нови деца,но Жорето евентуално ще започне през юни.Така решихме с Тошето,защото плануваме да сме в България през април и май.А ако започне сега ,ще трябва после да му плащам тези 2 месеца,а никак не е евтино ConfusedПък  и на моренце после ни се ходи...абе ще го измислим някак си.

# 104
Здравейте,
Досега писах, писах и тъкмо бях привършила и Вики ми рестартира компютъра и всичко изчезна. Та накратко какво бях написала.
Таня Б. Вики има една бенчица почти на дупето, забелязала съм я още като беше много малък, явно му е по рождение. И отскоро забелязах, че му се е появила една на ръчичката - мъничка. И аз все да ви питам за тези бенки и все забравям. Дали е нормално да имат бенки на тази възраст.
Мишленце, и Вики има такова петънце на рамото, което нараства с неговия растеж. Аз още лятото бях питала кожен лекар и ми каза, че такова петно е по - рождение.

Иначе за сега, да чукам на дърво сме здрави, дано успеем да се опазим и да разминава по - бързо тая епидемия.
На всичко болни  - бързо оздравяване.

Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт