Мимичета тук едни ветрове се бяха развилняли та чак страшно беше

Но сега вече се оправи-пак си подухва и е студено,но всичко се нормализира.Ние се скътаваме на топло с Жорката та чак ни доскуча.Тази седмица ,като никога до сега ,не сме имали гости в нас и успяхме да си починем и да се видим с Тошето.Един мързел му ударихме-хапване,пийване,гледане на телевизия,четене на
списания-идилия!!!
Аз мога да ви се похваля че мойто мъж е на нова работа от една седмица насам.Много се радвам за него,защото той го заслужава
Положи много усилия и знания и беше крайно време да има резултат.Сега го раздава костюмар на работата ,само кадето гладенето на ризите се пада на мен
.Гордея с това което постигна,но знам че той няма да се спре до тук.Има още върхове за катерене и превземане!!!Райчева,твоята свекърва е за
Всички тук знае ,че напредъка на Райчо се дължи на твоето упорство ,обич и грижа,а на на някаква си гледачка.Тези хора са мошенници и печелят от хорското нещастие.Поздравления на сладура за
.Няма да се усетиш как ще започне и да тича след време 
Ер-че,страхотни подаръци сте получели всички.
Бабка-Жабка,добре дошла от странство
Така е из Европата-цената на кафето не е ниска
Това се опитвам да обясня на всички мои приятели в България,но те нещо ме гледат с недоверие
и не ми се връзват.Но и в БГ-то има местенца ,кадето цените са толкова надути,та чак подминават тези в Лондон tbekiarova,дано по-бързо да излезнат зъбките и да спрете да недоволствате

Калинке,ние се къпим още в бебешкото коритце.То ни е късичко и вече не лежим ,а сме седнали.Но и аз съм решила скоро да започна да го къпя в голямата вана.
Волтажче,и ние Не-каме на всичко
Джулка,радвам се че сте по-добре,и само така с възпитателните мерки
А на Ели браво!!!Цяло изречение вече спретва! 

, той се разхожда буден, а ние спим.
.
Аз много обичам разни кристални предмети и чаши,но сега се въздържам да купувам каквото и да било.Последно бях решила да купуваме голямо огледало,...но познайте -останах си само с идеята.