Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Заредили са нови ваучери в приложението на dm, но вече намалението е само 10%...

# 106
Момичета, препоръчайте ми душ гел, който има свеж цитрусов аромат. Най-любим ми е Zitrus Zink от AVON, но го спряха и вече не мога да си намеря добър заместител.

# 107
С цитрусов аромат съм ползвала тези двата:

# 108
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми душ гел, който има свеж цитрусов аромат. Най-любим ми е Zitrus Zink от AVON, но го спряха и вече не мога да си намеря добър заместител.
Ето този е много свежарски: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-krem-buttermilk-lemon … 066447234695.html

# 109
Минавам да кажа на тези, които ползват корейска козметика, че до утре в онлайн магазина на Лили, продуктите на Medi-peel имат 30% отстъпка.
https://shop.lillydrogerie.bg/brands/medi_peel

# 110
  • София
В кое Лили в София мога да намеря лакове за нокти Revolution?  Предпочитам на място да избера цвета, а не да направя поръчка он лайн от някой сайт.

# 111
  • София
Хваля този лосион за тяло на Балеа – https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-losion-s-blyasak-summer-su … 066447053791.html
Доста прилична хидратация, за някой с по-мазна кожа може да дойде тежка, страхотен аромат с нелоша трайност и много фин блясък, който не вади очи. Може би един от най-приятните лосиони на Балеа. Много съжалявам, че е лимитка, защото бих го ползвала целогодишно. Наистина ароматът ми хареса много, а по принцип бягам от ароматизирани лосиони. Попива бързо.

# 112
  • Варна
Видях нови видове тоник, измиващ гел, дневен и нощен крем на Balea.
Взех си тоника, че ми свърши:

Снимах състава на нощния крем, дали е ок?
С комбинирана чувствителна кожа съм. Ползвам основно аптечна козметика, но чат-пат вземам и дрогерийна.

Това е съставът на измивния гел за лице:

# 113
И аз харесвам лосионите с блясък на Балея. Всяка година пускат такава серия. Имам и един от първите им лосиони, обаче повече харесвам този с монои, иначе в блясъка разлика не намирам:

# 114
Имам десния лосион. Много ми харесва миризмата, текстурата, блясъка. Траен е. Левия по какво се различава, само аромат ли?

# 115
Да, само по аромат. Имам все още и от спрея от Копакабана серията, също ми харесва. Блясъкът е деликатен.

# 116
Копакабана и аз много го харесвам. Страхотен аромат, деликатен блъсък и прилична хидратация. Най-вече трайността на аромата обаче харесвам. Миналия ден загледах този новия, но тъй като не желая да отварям и душа в магазина (все пак срока за годност започва да тече при отваряне), не го взех. Някой би ли описал как мирише, сладникав ли е като другия и много ли се различават?

# 117
Можете ли да ми препоръчате хубаво хидрофилно олио за двустъпково почистване на лице?

# 118
  • София
Точно на предишната страница коментирахме такова.

# 119
Миналата година не бяха ли същите лъскавите лосиони на Балея? Спомням си, че някой пак пишеш, че много харесва аромата на маной.

Общи условия

Активация на акаунт