Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Каква е целта на това олио ?

# 211
Това е грим, каква да му е целта?

# 212
Гружа за устните, малко цвят, малко блясък.Имам такова на Диор, не е лошо.

# 213
  • Някъде по Дунава
Добро утро. В Лили видях комплект от масажор и гуа ша. Имате ли впечатления от него?

# 214
Какво да е впечатлението? Тези неща работят, ако редовно ги ползва човек и тогава има впечатление от тях. 😃 Иначе са съвсем обикновени масажори.

# 215
Каква е цената ?

# 216
Тази основа за грим мирише на гранясало. Днес я отворих, в срок си е.
Скрит текст:

# 217
  • Някъде по Дунава
40 лв

# 218
  • Deutschland
На път за вкъщи се сетих, че нямам читав шампоан и се спрях на хиалуроновия на Лореал. Викам дай и маска някаква, грабнах от новите на Гарние :

Оказа се реформулираната :

# 219
  • Сливен
прилича на бурканче с течен шоколад

# 220
  • Варна
Добро утро, имам спешна нужда от съвет! Преди 2-3 дни изкарах вирусна ангина с висока температура, която поддържах 3 дни. Получих обрив на лицето със ситни гнойни пъпчици. В момента кожата ми е много суха, усеща се като змийска и ми опъва много, а по принцип съм с мазна кожа. Положението около очите е най-зле, каквото и да сложа ми щипе. Какво да предприема и какви продукти да използвам?

# 221
Момичета, четох предни страници на темата и една потребителка беше питала кой е лосиона за тяло на Балеа, който имитира, като мирис, парфюма на Ейлиън и понеже не видях някой да ѝ е отговорил ви питам и аз.

# 222
# 223
От тези лосиони имах розовия, които е с аромат на Ла ви на Ланком - имаше много синтетичен мирис, не ми хареса.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт