Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 212
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Душ олио съм пробвала само като втора стъпка вместо гел/пяна. От балсамите и аз давам глас за розовия на Banilla co. Чакам тези дни от Нотино балсама на Physicians formula,да го видя и него. Хидрафилното олио на Балея не ми хареса и не съм сигурна изобщо дали олиото ми допада като вид продукт.

# 406
Момичета от кои натурални стикове ,кремове ,део спрейове сте доволни?
Знам ,че темата е коментирана много пъти ,но търся някой ,който предпазва сносно ,няма с него неприятна миризма и да не нанасям през пет минути.
Сестра ми подари Wild ,който го няма в България и нямам впечатления.
Купува се опаковката и след това само се зарежда.
Има ли в България такива ,които могат да се зареждат и са добри?
Моля за препоръки.

# 407
Нали преди няколко поста пита за този Wild, просто го пробвай?

# 408
Нали преди няколко поста пита за този Wild, просто го пробвай?
Проблемът е ,че го няма в България.
Ако ми хареса ,ще казвам на сестра ми да ми купува когато се прибира.
Проблемът е ,че не се знае след колко време ,ще се връща сестра ми в България.
За това търся алтернативи.

# 409
В днешно време всичко може да се поръчва онлайн, просто го пробвай, виж дали ти харесва чак толкова, ще се намери как да го поръчаш?
Преди няколко страници се обсъждаше кристалът като антиперспирант, спрей вариант на кристала…

# 410
  • на последния етаж
Дали някъде сте виждали останали ружове от колекцията Lion King на Essence?

# 411
Здравейте  моля за съвет , лицето ми е червено в областта на бузите и челото, всички ме питат къде съм изгоряла, а ми е така от доста време и не сложа ли фон дьо тен си е така червено и на някакви странни не мога да кажа пъпки защото не са а по-скоро не ми е гладко лицето... Ходих при дерматолог прави си чисти опити с мене 3-4месеца и накрая резултат нямаше само доста хвърлени пари на вятъра.
Ще се радвам да споделите с мен някакви продукти или дори домашни маски или и аз нз вече  каквото и да е, не е алергия беше категорична дерматоложката защото съм щяла да имам и по други части от тялото... Пробвах наскоро с крем с 50 фактор, но лицето ми стана ужасно бяло , нз дали има възможност за избор на цвят при слънцезащита
Стана доста дълго извинявам се...

# 412
Kleopatra94 ,има много хубави слънцезащити с цвят.
Също така ползвай задължително за чувствителна кожа.
Bioderma ,Avène и Eucerin имат много хубави слънцезащити с цвят.
Аз примерно в момента използвам на Avène B-Protect ,който се адаптира в цвета на кожата и така хем нямаш грим ,хем си с изравнен цвят на лицето.
Ако имаш възможност да си искаш мостри в аптеките за да пробваш ,ще е още по-добре.

# 413
Ако наистина не е алергия, а някакво раздразнение на кожата препоръчвам La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+. Много добре се справя с възстановяването на кожната бариера. А за слънцезащита и аз препоръчвам да вземете аптечни за чувствителна кожа, потърсете мостри, защото е много индивидуално и само ще хвърляте пари на вятъра докато намерите вашата.

# 414
  • София
А може ли да ми препоръчате спирала за чувствителни очи? Не е задължително да е от дрогерията, даже не знам там дали има. Сега ползвам на Maybelline Sky High, но почва да ми люти и се мъча много.

Аз не съм с много чувствителни очи и не съм търсила целенасочено такава спирала, но си взех случайно тази, най-вече заради кафявия цвят, и се оказа много добро попадение. Стои много естествено на миглите, не ги сплъстява, не се рони и размазва. Не придава някакъв супер обем и драматичен ефект, в ежедневието я използвам основно.
Мисля да пробвам и черната.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-spirala-za … 058172300271.html
Потвърждавам,преди дни си купих същата и то в кафяво, не вярвах, че отново ще мога да ползвам спирала без проблем, досега опитите приключваха безуспешно.

# 415
  • БГ
Здравейте  моля за съвет , лицето ми е червено в областта на бузите и челото, всички ме питат къде съм изгоряла, а ми е така от доста време и не сложа ли фон дьо тен си е така червено и на някакви странни не мога да кажа пъпки защото не са а по-скоро не ми е гладко лицето... Ходих при дерматолог прави си чисти опити с мене 3-4месеца и накрая резултат нямаше само доста хвърлени пари на вятъра.
Ще се радвам да споделите с мен някакви продукти или дори домашни маски или и аз нз вече  каквото и да е, не е алергия беше категорична дерматоложката защото съм щяла да имам и по други части от тялото... Пробвах наскоро с крем с 50 фактор, но лицето ми стана ужасно бяло , нз дали има възможност за избор на цвят при слънцезащита
Стана доста дълго извинявам се...
според моя опит пробвай след измиване да напръскаш с термална вода, след като изсъхне мажи с крем за зачервяване. и не ползвай фон дьо тен а трониращ крем, BB, CC/ има на Микса за чувствителна кожа и други, днес си взех 1 на Alverde, ще споделя като го пробвам. но от фон дьо тена се увеличиха проблемите при мен с червенината преди време, а ползвах и доста скъпи и известни марки.

# 416
Розацеята изключена ли е като вариант от дерматолога?
Ако е това, трябва да бъдете много внимателни в избора на козметика и да използвате такава, подходяща за вашето състояние.

# 417
  • София
Ако са просто зачервявания,центелата помага доста. Има такъв серум, преди няколко страници се коментираше.
Както и препоръчания Цикапласт на Ла Рош за запечатване.ц

# 418
  • In The Middle Of Nowhere
Някой случайно да е взел този дезодорант и да знае на кой парфюм аромата имитира?

# 419
  • София
    Здравейте, дами. Препоръчайте ми after sun лосион, от който сте доволни. Да успокоява и охлажда кожата. Благодаря, извинявайте, ако е коментирано вече.

Общи условия

Активация на акаунт