Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 74 459
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Заради лошият аромат на душ олиото на Балеа, спрях да го ползвам. Преди време изхвърлих половин опаковка.

# 346
# 347
Заради лошият аромат на душ олиото на Балеа, спрях да го ползвам. Преди време изхвърлих половин опаковка.
Аз го купувам от няколко години, не постоянно. Точно снощи отворих нова опаковка и се изненадах, че има хубав аромат. Май са го парфюмирали.

# 348
# 349
Това душ олио при душ геловете ли стои (наа Балеа). Дезодорант купих и аз на Балеа ,от серията ,като показания ,свтло син. За миришенето,много хубаво мирише,но трябва да изляза на балкона ,за да се напръскам,че такъв пушек се вдигааа,ще удуши всички наоколо. Това ,дали и то е така?

# 350
Олиото на Микса го ползвам от години за сваляне на грим, за интимна хигиена, просто е незаменимо за мен.
Дерматоложката ми каза, че щом ми действа така добре, да си го ползвам.
Каква ли не козметика за рутинна хигиена съм ползвала - бюджетна, висок клас, няма друго толкова ефективно за мен като олиото на Микса.

# 351
  • In The Middle Of Nowhere
При душ геловете е олиото, да.
Аз имам един дезодорант от обикновената им серия и също излизам на тераса или в др стая 😄 като пръскам, както и със сухите шампоани. Явно са доста обгазяващи.

# 352
Олиото на Микса и аз много го харесвам, скоро не съм го купувала.

# 353
  • София-Младост
Благодаря ви, взех на Балеа. Няма неприятен аромат, но и не е парфюмирано. Ще пробвам и другите препоръчани 😀

# 354
Олиото на Микса ми е любимец. Само него използвам от години.

# 355
И за отстраняване на грим ли го ползвате?

# 356
Аз основно за тази цел, но го ползвам и за интимна хигиена, няма никаква миризма и хидратира чудесно.

# 357
  • При децата ми
Как точно процедирате с олиото за отстраняване на грим? С напоен тампон ли минавате лицето и измивате ли с гел или пяна след това лицето?

# 358
Слагам на ръцете 2-3 помпички и масажирам цялото лице на сухо. По този начин се разтваря грима, става леко мазало, но нищо. След това изплаквам и пак разтърквам лицето и после измивам с пяна или гел.

# 359
Моето олио на Микса не е мазно изобщо.
Всякакъв грим трие, ако има остатъци, минавам после с мицеларна или розова вода.

Общи условия

Активация на акаунт