Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 223
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Има една двуфазна мицеларна вода на Нивеа в черна опаковка, само тя ми понася на очите и не ми пари, дразни.
Моето е тристъпково почистване Sweat Smile
Първо с мицеларна вода, после с балсама на Клиник, след това под душа с почистващ гел. Кожата ми е комбинирана и много бързо ми се запушват порите, не мога да се отърва от черните точки иначе.

# 376
За маслено измиване на грим кое от двете душ олиа е по-подходящо за тази цел. Мисля, че в тази тема някой ги препоръча, гледам от днес са на хубава цена в Лили.
https://shop.lillydrogerie.bg/kozha-za-kosa-i-tjalo-250ml
https://shop.lillydrogerie.bg/mixa-baby-nezhen-dush-gel-400-ml

# 377
# 378
Мое лично мнение и не ангажирам никого с него, но аз не бих сваляла грим, с душ гел за коса и тяло, ако че се води олио.
Има достатъчно видове хидрофилни олиа и масла за сваляне на грим, та дори и не от магазините упоменати в темата.

# 379
  • София
И аз съм пробвала с душ-олио, не съм доволна. По-трудно свалях грима с него, повече усилия ми трябваха, после пък по-трудно го измивах от лицето си...

# 380
Първото не е ли хидрофилно олио.

# 381
Първото е измивно олио за атопична кожа. Всеки сам си решава с какво да се мие, но имайте предвид, че наименованията на продуктите, често са маркетингов трик. Никаква разлика няма между това на Uriage и това ма Mixa. Даже второто е по-гъсто и по-хубаво.

# 382
В лилито съм, давайте съвет за хидрофилно олио за почистване на грим за кожа склонна към запушване на порите.

# 383
Аз не намерих такова олио на сайта им, не вярвам и в магазина да намериш.

# 384
  • варна
Реално за нещо,което престоява на кожата по - малко от 2 минути ,аз нямам драма.Важно ми е само да премахне грима с първото измиване .Повтарям измиването само за свое успокоение.

# 385
Не е въпроса колко време ще престои на кожата, а колко качествено ще свърши работата за която е предназначен даден продукт. Milenaka, написа по-горе мнение за душ-олиата. Сега, всеки решава сам за себе си разбира се, с какво ще си чисти грима.
Отдавна знам,че в Лили нямат такива продукти за съжаление.Много и разнообразни почистващи масла и олиа има в Нотино, Мейкъп . На The body shop,  олиото и маслото им с лайка са чудесни също .

# 386
Понеже аз минавам след всяко миене с Миксата, и с мицеларен или тампон с розова вода, тампонът си остава напълно чист, без никакви следи. Това ме кара да мисля, че Миксата доста добре почиства грима.
Като състав всичко е сходно, без значение на коя марка. Органичните до някъде правят изключение.

# 387
Лъвице от мейк ъп какво ще ми препоръчаш, ще свалям водоустойчив фон дьо тен и е мъка по принцип. Предстои рожден ден и ще се възпозлвам от 10лв отстъпка в сайта им.

# 388
В Лили вече има на Banila Co почистващия балсам clean it zero. Аз дори успях да го взема на някаква промоция за 28лв, нещо подобно. Иначе същия продукт го има и в ДМ. Не е страшно бюджетен, но по-добре с нищо друго не съм си почиствала лицето.

# 389
Лъвице от мейк ъп какво ще ми препоръчаш, ще свалям водоустойчив фон дьо тен и е мъка по принцип. Предстои рожден ден и ще се възпозлвам от 10лв отстъпка в сайта им.

Бих те насочила към корейските продукти за почистване на грим, хубави са им хидрофилните олиа . По-скъпи са, но щом имаш отстъпка е чудесно.Аз лично в момента ползвам едно олио на Nuxe, био мисля се води, в зелено шише и съм доволна.
Да, напоследък пуснаха този балсам на Banila co, но хидрофилни олиа в Лили няма.

Общи условия

Активация на акаунт