Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Защо просто не си отсипеш от техните ?Сякаш е най-лесно .

# 496
Да, добра идея, но живеем далеч 😁

# 497
  • Варна
Пак не мога да открия пяната за лице на Балеа мед бялата. Някой във Варна мяркал ли я е?
Взех на Лили взк пробиотик нея помня че хвалехте.

# 498
Дами, препоръчайте хубава бронзираща пудра, която не стои оранжева...

# 499
Миналата седмица минах през ДМ и взех този бронзант в цвят Palm beach ready, много ми харесва ефекта, много приятен блясък има

Взех си и скраб за тяло на Дав, ще пробвам как ще е, защото последно изпозлвах на The body shop и беше пълно разочарование 😏

# 500
Да ви кажа, че съм ВЛЮБЕНА в този скраб на Фармона, втора опаковка взех днес от Лили. Heart Eyes

Мирише умопомрачително вкусно, чак ти идва да го изядеж, достатъчно груб е, за да ексфолира добре и в същото време е захарен и се отмива лесно, без да оставя слой след себе си. След него кожата става много мека, като след лосион за тяло. Уникален.

# 501
Да ви кажа, че съм ВЛЮБЕНА в този скраб на Фармона, втора опаковка взех днес от Лили. Heart Eyes

Мирише умопомрачително вкусно, чак ти идва да го изядеж, достатъчно груб е, за да ексфолира добре и в същото време е захарен и се отмива лесно, без да оставя слой след себе си. След него кожата става много мека, като след лосион за тяло. Уникален.

Точно този нищо не правеше за мен миналата година

# 502
  • Стара Загора
И аз ползнам Palm beach. За светли до средни кожи е отличен. Нищо оранжавеещо и приятен блясък. Изтървах го, счупих го, но толкова го харесвам, че май ще купувам нов.

# 503
  • In The Middle Of Nowhere
В българските ДМ-и виждали ли сте такава кутия за лекарства, защото май няма, но все пак да попитам

# 504
# 505
  • на дъното
В българските ДМ-и виждали ли сте такава кутия за лекарства, защото май няма, но все пак да попитам

Не знам за ДМ-те,но миналата година съм виждала подобни в аптеките на Софарма.

# 506
Вчера синът ми се заигра с подобна в софармаси ...

# 507
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси за идеите, не бях виждала подобни по аптеките досега.

# 508

Спреят върши ли работа?!
🤷♀

# 509
Здравейте! Предложете ми успокояващ крем за лице. Сгафих с един крем от Белбокс и получих пъпки и пигментация.

Общи условия

Активация на акаунт