Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 127
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Няма проблем с очилата им, носи ги спокойно. С UV 400 защита са.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 07:57 от milenaka

# 481
Много отдавна вече очилата се правят с плаки, не със стъкла.

# 482
Доколкото ми е известно ДМ-ските очила са с доста прилично качество и защита. Никакъв експеримент не е, носете си ги с удоволствие и спокойствие. Имам техен модел, нищо му няма и не съм имала проблем.

# 483
Това си е мое мнение. Споделям просто, че не бих носила такива, винаги купувам от оптика.

# 484
  • Стара Загора
Скоро и аз питах служителка на ДМ за очилата. Каза, че защитават добре очите и отзивите от клиентите са добри.

Иначе, точно в ДМ ходя все по-рядко, точно защото охраната е като някаква хрътка...върви след клиентите и дебне, все едно си най-големия престъпник.

# 485
Аз смятам, че служителките ходят по хората не заради друго, а защото някои клиентки крадат тестерите. Случайно ми се случи да дочуя разговор между две момичета в един празен ДМ, оплакваше се едното, че в конкретния ден една жена опитала да открадне тестер, а другата каза, че и при нея се е случвало, само че с тестер на парфюм. На мен дотогава не ми беше минавало през ум ,че е възможно такова нещо и че някой би пожелал ползван от сума ти народ и пиполен от всякакви хора тестер, но явно и такива има.

# 486
  • София
В момента имам талон отново за отстъпка на Нивеа при покупка над 25 лв. През приложението. Ако някой умува какво да купи, искам горещо да ви препоръчам този серум за лице на марката, който купих на предишно такова намаление и от който съм много доволна! Blush
Серум за лице Hydra Skin Effect (https://dm-drogeriemarkt.bg/nivea-hydra-skin-serum-za-litse-hydr … pdsteilen.laufend)

Достойна конкуренция на серума на ЕЛ АР със сигурност!  Поне за мен! Много приятно съм изненадана и ще продължавам да го поддържам в наличност!

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 17:24 от kopche

# 487
Имам наблизо ДМ, но трябва да направя поръчка за да ползвам намаление. Голяма глупост. Някой знае ли колко време ще чакам доставката, защото някои неща ми трябват днес или утре най-късно?

# 488
Предложете някоя хубава хидратираща маска за коса, която мога да намеря в ДМ?

# 489
  • Ланкър, планините Овнерог
За чуденката за очилата - не може ли да се провери защитата им в някоя оптика? Нещо някъде съм чела/чула, че може.

# 490
  • София
От ДМ слънчеви очила не съм купувала. От Лили имам два чифта. Нямам оплаквания.

# 491
В моя град само една оптика прави такава проверка. Мин.година носих едни и за мое учудване бяха наред въпреки ниската цена и това ,че не са от оптика.Приятелка после носи нейни там и бяха установили,че стъклата са като за астигматизъм Simple Smile .

# 492
Предложете някоя хубава хидратираща маска за коса, която мога да намеря в ДМ?

# 493
Преди години бяха тествали очилата на ДМ и си спомням, че бяха ок.

# 494
Доволни ли сте от шампоаните и балсамите на Мауи ?
На майка ми и леля ми ги купувам, миришат уникално, на тях им действат добре, но косите им не са третирани като моята.
Ползвам професионална козметика за коса, но шампоана и балсама с хибискус на Мауи много ми хареса като аромат, също и ваниловият. И се чудя дали да не си взема, но не ми се пълни с излишни неща, затова търся мнение дали са подходящи за третирани коси.

Общи условия

Активация на акаунт