Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 142
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Донякъде разбирам поведението на служителките що се отнася до тестерите, защото още бях ученичка и в близкия ДМ влязох, за да си избера лакове за нокти. До щанда с лакове бяха гримовете и една жена си направи грим от до с тестерите...

# 466
Мен последния път в Дъглас ме подразниха, влязох за да си мацна фдт, бях си набелязала 3 вида. Като питах да цвят на всеки, отговора беше :” Не гледайте номера, това не е важно.”. И защо да не гледам, не знам вече с тяхната луда надценка кой си купува от там. Подразних се и си поръчах фдт от Парфимо с 40 лв надолу.

# 467
Постоянно има намаления в Дъглас! Дори и в момента до 40%. Пробите с покупка ще излязат доста по-скъпо от една добра консултация. В Сефора като проявиш интерес към някой фдт и консултантката пита "искате ли да ви отсипя да си го пробвате". Имат си техни контейнерчета за целта. В контейнерчето количеството ми стигна за три пъти, сигурна съм, че това е цвета след толкова възможност за проба. Знам как се държи продукта на моята кожа и давам смело 60-70 лева за фдт, който ще използвам до капка, без да се съмнявам в това дали работи за мен или не. А тези проба-грешка с покупка и преследване из някои от дрогериите, мерси - не са за мен.
Скрит текст:

# 468
В малките градове да си вземеш проба е ужас. Аз съм хвърлила око на ФДТ на Ревлон, който им е най-известният, но е с нова формула. Искам да пробвам buff от хидратиращата версия, но няма да ходя да моля за отливка и няма да го пробвам. А 30лв, че да не ми пасне цвета, няма да дам. Ще каже човек, че тези тестри те ги плащат...

# 469
  • София
Аз сама съм си взимала отливки. Да, гледат нагло, но не ми пречат. Не крада, ползвам тестера по предназначение, така че ако желаят и на ушите си да застанат.

# 470
Не знам какво да кажа за този фдт на Ревлон, каквито и да са обстоятелствата, недейте без проба. За мен е ужасен! Като гипс е.
Понеже темата е за дрогерийни продукти, си позволявам да кажа за този фдт, който го има в Лили
https://shop.lillydrogerie.bg/vegan-stay-mineralen-fdt-spf30-3-medium-531027
Много ми харесва! Цвят 3 Medium ми пасва отлично. Не е подходящ за по-мазна кожа. За нормална към суха е идеален. Много естествен сатенен завършек и усещане за нищо върху лицето. Също така достатъчно покривен и издръжлив. Има тестери.

# 471
Защо не пишете до централата с въпроси именно за това дали може и как стоят нещата с тестерите...

# 472
Не знам какво следят, но не веднъж съм виждала жени да се пръскат с дезодоранти и парфюми, а една дори си открадна сухи кърпички почти под носа на охраната…

# 473
Защо не пишете до централата с въпроси именно за това дали може и как стоят нещата с тестерите...

Питах по телефона, отговориха ми, че нямат конкретно правило за тези случаи, по осмотрение на управителя било.

# 474
  • Deutschland
Аз съм голямо перде и изобщо не съм забелязала някой да краде около мен. Отношението и надменното поведение на служителите обаче ме потриса и в България в дрогерия не съм влизала от 3 години поне. Обичайно от малки магазини пазарувам разни гелове, кремове и т. н. В Лидл охраната се залепи за мен, щом застанах до пакетите Лаваца на зърна на безумната цена от почти 50 лева 🤣. Казах му, че на месец по три пакета купувам за по 8, 9 € единия, вика " Това не е вярно" 🤣.
Тестери само на парфюми пробвам, всичко друго купувам на късмет.

# 475
Този лосион за ръце на Балеа мирише уникално

Жалко, че нищо друго не намирам от серията, ако е имало такава предните години😒

# 476
Хелия, пробвай Ревлон Колор стей. Пробвах за смесена и мазна кожа, страхотна формула 1:1 с Ести Лаудър. Естито си го пазя за специални поводи, а за ежедневен работен грим исках да си взема на Ревлон, но с цветовете е много трудно да ти пасне нещо. Повечето ми направи впечатление, че са с розов подтон, а искам среден вариант за неутрален подтон, трудна работа.

+1 за Ревлон Колор стей
Аз съм с мазна , чувствителна кожа , склонна към несъвършенства . Рядко ползвам фдт, но този се оказа перфектен за мен. Smile

# 477
Този лосион за ръце на Балеа мирише уникално

Жалко, че нищо друго не намирам от серията, ако е имало такава предните години😒
Лято 21-ва имах лосиона за тяло, голяма опаковка, харесваше ми, имаше и шампоан с балсам за коса, друго не помня, може още нещо да е включвал асортиментът на серията☺

# 478
Искам да попитам какво мислите за слънчевите очила от ДМ и дали им се доверявате, че предпазват очите? Купих си един страхотен модел, но ме е страх да го нося, защото те май не са стъкла, а някаква пластмаса, а много се притеснявам да не си навредя на очите.

# 479
За мен не стават или поне защитата им е минимална. Не си правете експерименти точно със слънчеви очила, които е добре да се носят винаги навън има или няма слънце, защото, освен очите, предпазват и кожата около очите от слънцето. Така, че купувайте само от оптики.

Общи условия

Активация на акаунт