Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 123
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Мен много ме дразни, че в аптеките не дават тестери. Все нямат и ми писна само да се набутвам. Моята кожа не търпи наслагване на продукти, а вече само по фон дьо тен ми изгаря лицето. И вече се чудя какво да си взема имам 4-5 отворени и са за хвърляне😡

# 526
Има фон дьо тени с фактор. И то от 30 до 50 даже. Носи си някаква кутийка и искай да ти отсипят от тубичките, оставени за проба. Такива има, все някъде ще намериш. Не дават пакетчета-тестери. Ама на мен колежка ми донесе 50 тестера на един тониран крем на Vichy и аз не съм и първа приятелка, а това количество стигна до мен. За да стигне, сигурно е имала едно кашонче тестери... Затова няма и не дават!

# 527
  • София
Трябва да сложи много сериозно количество такъв фдт, за да може факторът в него да я предпази.
Намери си истинска слънцезащита за градски условия. Аз съм с мазна кожа и ползвам на Isdin Fusion Water. Държи се добре под фдт.

# 528
  • София
Аз също съм много доволна от Isdin Fusion Water. Със суха кожа съм.

# 529
  • София
Наистина ли става и за суха? Доста е лек Simple Smile

# 530
  • София
Не съм сигурна дали на всяка би ѝ харесал, просто аз въпреки кожата си съм маниак на тема матиране. Ползвам пудра отгоре и хич не обичам "сочен" мокър вид.
Така че за мен е чудесен за градско. Заедно с мъглата на Ла Рош

За море - ползвам белия на Исдин - против пигментни петна, той белее.

# 531
dia4ti, много благодаря, че си направи труда и показа рутината си с корейска козметика!

# 532
И аз сега точно между Isdin и La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct се колебая.
На Eucerin Pigment Control за мен е ужасен. Не се размазва, стои на петна колкото и да се опитваш да го размажеш, 10 мин след нанасяне избива пот по лицето, започва да ме сърби имам чувството, че с мас съм се намазала🤯. А толкова хора я харесват. Аз ли попаднах на кофти партида, но много ме е яд, че я купих.Пак сумати време питах за тестери, накрая рискувах и 30 лв в коша.
С нормална към мазна кожа съм. Матиращи фон дьо тени не обичан, но май това лято ще търся такъв. Много е горещо.

# 533
  • София
Котейските слънцезащити не са водоустойчиви, за това и не са подходящи за плаж, не само заради водата, а и потене т.н, В тази жега в момента, дори в града, също не са добра опция. Аз харесвам синия на Skin1004, но пролетта, при един от малкото по-слънчеви дни усетих, че поизгорях с него.
В момента ползвам един Uriage и за подновявяне, съм си забъркала  в един стар къшън слънцезащитен и малко фдт.

# 534
Момичита хубав душгел да препоръчате, който не стои мазен след това?

# 535
  • София
Дами, препоръчайте хубава бронзираща пудра, която не стои оранжева...

# 536
  • Deutschland
Някоя от вас, момичета, ползвала ли е серията Soft flowers на Балеа? Сутринта рано зачетох едни отзиви, че аромата бил страхотен и поръчах да ми купят. Да, ама не. В ДМ нямало нито една бройка, а продавачката казала, че се изкупували като топъл хляб. Да съм чакала поне месец да му мине модата и евентуално да намеря някоя бройка. Брех!

# 537
Имам спрея. Хубав е аромата и аз се впечатлих като го купих случайно, та минавайки през магазина, си взех втори флакон.

# 538
Имах ролона. Спиртен ми идва като аромат, не ми хареса.

# 539
  • In The Middle Of Nowhere
На мен не ми беше спиртен, но не ми вършеше никаква работа. Не знаех, че има и дезодорант с такъв аромат, не съм го виждала в бг.

Общи условия

Активация на акаунт