Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 113
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ползвам спрея. Много ми харесва! Две  броя съм използвала досега от него. Пак ще купя.

# 541
Не знаех, че има и дезодорант с такъв аромат, не съм го виждала в бг.
Има го отдавна
Скрит текст:

# 542
  • Deutschland
Бил имитация на Playboy play it lovely. Никога не съм ползвала техни парфюми, но виж душ геловете им са страхотни.

# 543
  • In The Middle Of Nowhere
Да, видях го снимката, но аз не се сещам да съм го виждала. Може и да е по-добър от ролона даже. Спрейовете като, че ли са ми по-ефективни. Ролончето е гола вода при мен.

# 544
Показвам го, защото Фрау С не е в Бг, а снимка показа първо тя.

# 545
И аз ползнам Palm beach. За светли до средни кожи е отличен. Нищо оранжавеещо и приятен блясък. Изтървах го, счупих го, но толкова го харесвам, че май ще купувам нов.
Поправи го, не е сложно.В нета има клипчета, но ако се затрудниш кажи.Ако имаш предвид, че си счупила самия бронзър, не кутията.Ако в кутията- аз ги пресипвам в кутийки от крем за лице и ги ползвам прахообразни, ако съм счупила кутийките им.

# 546
Бил имитация на Playboy play it lovely. Никога не съм ползвала техни парфюми, но виж душ геловете им са страхотни.
Доста трайни бяха при мен, както тоалетните води, така и парфюмните дезодоранти. При нас в България ги няма вече, но се намират из някои сайтове отвреме навреме☺ Душ геловете на Playboy също ми харесваха.

# 547
Проверих в сайта на ДМ за наличности на този дезодорант, който Фрау е показала и за съжаление в нито един от магазините във Варна не е наличен. Не използвам ролони, а само дезодоранти.
Ето този съм пробвала и наистина е много добър:

# 548
5в1 от тези също е приличен, но си е типична "сапунена" миризма, а този обсъжданият точно заради аромата си е интересен, ако правилно разбирам.

# 549
Имам розовия екстра Драй, показан по-горе. Ароматът е страхотен, мирише на чисто, аз бях пристрастена към него, но прави много бяло под мишницата като пръснеш, все едно си слагал пудра и се ръси навсякъде. Затова и така си стои и не го ползвам. Това беше преди време, сега може и да не е така.

# 550
  • Бургас/Пз
Здравейте, някой ползвал ли този глос на Катрис? Дали пари много, тая люта чушка много ме учудва https://www.dm-drogeriemarkt.bg/catrice-glants-za-ustni-volumizi … 059729250322.html

# 551
  • София
Не пари много.

Една в един ДМ днес награби 4 ролона от въпросния дезодорант. После наснима целия стелаж, докато детето ѝ пееше/виеше някаква нечленоразделна песничка.

# 552
Сигурно чете и пише тук, иначе от къде ще и хрумне да вземе толкова ролони точно от този!? 🤣

# 553
  • София
Затова го написах - да научи детето си да не кука само насред магазина Joy

# 554
  • Стара Загора
И аз ползнам Palm beach. За светли до средни кожи е отличен. Нищо оранжавеещо и приятен блясък. Изтървах го, счупих го, но толкова го харесвам, че май ще купувам нов.
Поправи го, не е сложно.В нета има клипчета, но ако се затрудниш кажи.Ако имаш предвид, че си счупила самия бронзър, не кутията.Ако в кутията- аз ги пресипвам в кутийки от крем за лице и ги ползвам прахообразни, ако съм счупила кутийките им.

Направих веднъж неуспешен опит с руж..нещо със спирт беше. .и поради тази причина бронзъра директно замина в коша. Но това да го използвам като прахообразен продукт е добра идея. Ще го имам предвид при следващо чупене...дано да нямам все пак Simple Smile уж внимавам повече.

Общи условия

Активация на акаунт