🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 62]

• 55 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Имам молба, може ли някой да погледне сайта на минитюрк  и да ми разясни билетите в описанието и цените. Не ми се отваря втори ден, ако се отвори не ми дава друг език освен турски,не се превежда....уффффф😡
Билет само за Миниатюрк - 250 лири.
Комбиниран билет - Миниатюрк + İstanbul Tarihi Yarımada Model - 450 лири.
Това са цените за чужденци.

# 601
  • Варна
Исках да напиша нещо за Истанбулкарт.

Извадихме я преди 3 месеца и в нея останаха тогава около 50 лири.
Като ви четох, останах с впечатление, че тези 50 лири се пазят в нея 1 месец и съответно вече сме ги загубили.

Оказа се, че си стоят.

# 602
  • София
Исках да напиша нещо за Истанбулкарт.

Извадихме я преди 3 месеца и в нея останаха тогава около 50 лири.
Като ви четох, останах с впечатление, че тези 50 лири се пазят в нея 1 месец и съответно вече сме ги загубили.

Оказа се, че си стоят.
Стоят си докато картата е валидна. А тя се деактивира, ако не се използва 3 години или нещо подобно. Така и не знам точния срок.

# 603
Радвам се,че попаднах на темата. Дъщеря ми заминава  другата седмица с приятелка.. Въпросът ми е  откъде да си купи сим карта  за телефон и Интернет за там.

# 604
  • Sofia
Бих си купила само от офиси/магазини на официалните им оператори – Vodafone, Turkcell и Тюрк телеком. Те си личат кои са. Имат и пакети за чужденци.

# 605
Радвам се,че попаднах на темата. Дъщеря ми заминава  другата седмица с приятелка.. Въпросът ми е  откъде да си купи сим карта  за телефон и Интернет за там.

здравейте,

ние сме с А1 и си пуснахме Business travel unlimited за престоя ни. Струва 5 лв. на ден и включва обаждания и 500MB интернет на ден. Така че и това го имате като опция.

# 606
  • Варна
Въпросът ми е  откъде да си купи сим карта  за телефон и Интернет за там.
ние сме с А1 и си пуснахме Business travel unlimited за престоя ни. Струва 5 лв. на ден и включва обаждания и 500MB интернет на ден. Така че и това го имате като опция.

и другите мобилни оператори имат подобни опции
във всички хотели има нет и ние ползваме само него вечер като се приберем , в края на краищата сме отишли там за да се откъснем от ежедневието и защото веднъж забравихме включен тел. с наша сим карта и без да се усетим сме навартяли 700 лв.

# 607
Виваком също имат такъв пакет, 4лв на ден е и включва минути и мегабайти, не знам точно колко,понеже ММ го активира, но може да се провери.

# 608
Виваком също имат такъв пакет, 4лв на ден е и включва минути и мегабайти, не знам точно колко,понеже ММ го активира, но може да се провери.
Пакетът на Виваком струва 5.90лв. на ден + 5.90 лв. на ден за дните когато сте използвали пакета.

# 609
Има ли значение на кой оператор ще се вземе карта – Vodafone, Turkcell и Тюрк телеком ? Ако някой скоро е купувал , може ли ориентировъчни цени и мегабайти?
Кога мога да очаквам разписанието на влака за периода средата -края на ноември?

# 610
Пакетът на Виваком струва 5.90лв. на ден + 5.90 лв. на ден за дните когато сте използвали пакета.
ОК, запомнила съм сумата от 4 лв, явно вече е актуализирана.

# 611
  • София
Отивайки към Истанбул, спряхме на безмитния магазин на границата заради тоалетната. Направи ми впечатление, че имаше 2-3 щанда на телекомите им. За момент си помислих да купим някаква карта, но се запитах дали на такова място не са със завишени цени? Някой сравнявал ли е цените?

Аз се подразних на А1, че само първата активация на плана Roaming Revolution е безплатна. След това струва 10 лв. А няма как да не се деактивира, защото и в ЕС се плаща на ден, вместо да важат националните условия. А в нашия случай, когато половината ден ни беше в Турция, а после отидохме в Гърция, се плащат две такси. Simple Smile Преживяхме и без интернет. Използвахме само вечер в хотела. Simple Smile

# 612
Здравейте влюбени в Истанбул!
Утре пътуваме с ММ до любимия Истанбул с кола. Може ли да ми препоръчате паркинг около гара Сиркеджи, където да оставим колата за 5 дни. Предварително Благодаря!

# 613
  • София
Здравейте влюбени в Истанбул!
Утре пътуваме с ММ до любимия Истанбул с кола. Може ли да ми препоръчате паркинг около гара Сиркеджи, където да оставим колата за 5 дни. Предварително Благодаря!
На самата гара Сиркеджи. Влиза се откъм бул. Кенеди. Идвайки от Египетския пазар се завива веднага в дясно след градинката, която е до гарата. 160 лири за 24 часа. 130 за 18 часа. Броят точно часовете. Simple Smile Плащане с карта - йок. Simple Smile

# 614
Някой да има актуална информация за затварянето на Света София?
Прочетох някъде из групите,че я затварят на 23.09 за.....50 години😬😬 ще се допускат за разглеждане различни части.
Дамата,която беше написала информацията е попитала два пъти за срока,това и е отговорено....ММ ще е разочарован много,специално за нея отиваме с него. Ще я пропусне за 6дни разлика...язък!

Общи условия

Активация на акаунт