Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на застрахователните суми за пътуване в Турция?
Какви са опциите за закупуване на лири в Турция?
Какви са опциите за пътуване от Пловдив до Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на застрахователните суми за пътуване в Турция?
-
Какви са опциите за закупуване на лири в Турция?
-
Какви са опциите за пътуване от Пловдив до Истанбул?
-
Как се справяте с телефоните по време на пътуване в Турция?
-
Какви са новите изисквания за шофиране в Турция?
Много неща не успяхме, още повече, че първия ден уморени отидохме до Форум заради аквариума и ни казаха, че тунела и морската част с акулите са в ремонт. Ядосахме се и не влязохме, защото точно заради тях отидохме, а време за друг аквариум нямаше. Затова казвам, че ако първият ни ден не беше провален на практика както и последния щяхме още много неща да видим. Между другото аз съм ходила преди 15 години и храната сега много ме разочарова. Едно и също навсякъде и нищо нямаше онзи вкус като преди време. В 2 ресторанта поисках печени чушки и отговориха, че няма.
Очаквахме подобно нещо и гледахме сеир. Всичко ни е платено предварително през Букинг, вече си тръгваме и няма за какво да се хванат. Единият служител само гледа телефона на мъжа ми и казва: "Сър, този телефон...". Мъжът ми: "Какво?" Онзи мълчи и след малко пак: "Сър, този телефон..." Мъжът ми пак: "Какво?" Последва трети път, но така и не измисли причина да го вземе.