Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 427

• 36 051
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

Привет момичета!
Днес пак неща имат празник комшиите!
Енгин отрази на стори, Кемал Ататюрк!
Марианка,ще разясни!
Спорен ден на всички!

# 181
  • Варна
Привет, момичета Hug

Е, къде се бави още ? Колата е доста бърза !

Готов, подкара ферарито и да намери трейлъра.

azisiq Yellow Heart благодаря за мнението от независим източник Smile ние тук сме пристрастни към главния герой и актьор и е много приятно да чуя мнение от хора, които не гледат само този сериал

Много романтичен момент. И много добре изиграно.

Дано да продължат по СЦ да ни радват с такива моменти, двойката ни е прекрасна и много добре им се получава  Heart Decoration

Всичко им се получава добре, много ме кефят и комедийните моменти и се радвам, че не са малко! Не знам кой от тримата СЦ има това невероятно чувствоза хумор, но му благодаря Heart Eyes

Лек и спорен да ви е петъка Kissing Heart

# 182
  • Пловдив

Надявам се, ще дойде време да му помага тръгвайки по задачи...

19 май
Честване паметта на Ататюрк
Честит ден на младежта и спорта

# 183
Здравейте момичта.
Спорен и усмихнат ден.

Аз съм малко болна, та реших да исползвам и загледах сериите отначало.

Успешен ден на всички.

Пък дано да имаме я трейлър, я снимчца някоя.

# 184
  • Пловдив

Доволен, щастлив, вече сейството е истинско такова. Възможно е да е на път братче или сестричка на Керимша.
Разбрахме, че баща му е жив и в Иран има две сестрички на Керим... Финалът на епизода е взривоопасен. Хванаха адвоката, разбраха, че търси информация за Тахир. Какво ли ще го правят този адвокат, какво ли ще им каже за Тахир и евентуално за Фара и Керимша, ще оживее ли... Грешка на Тахир, но искаше да помогне за намиране на донор чрез роднини...
Чакам в трейлъра, дали ще ни подскажат нещо с иранско развитие. Тахир каза, че и те са силни, когато Фара го предупреди що за хора са семейството и приятелите на бащата. Тахир обаче е баща на Керимша в Турция... Ще има цакане и надцакване.

# 185

Здравейте следобедно!
Днес всъщност чакаме ли трейлър? Или снимки?

# 186

Днес всъщност чакаме ли трейлър? Или снимки?
[/b][/color]

Никой още не е обещал нищо, за тази седмица трейлъра дойде чак в понеделник Rolling Eyes

# 187
Здравейте, момичета, уважение към труда ви! 🙏 Днес дали ще има превод на серия 12. Направо живея в този сериал😊

# 188
Здравейте, момичета, уважение към труда ви! 🙏 Днес дали ще има превод на серия 12. Направо живея в този сериал😊

Споко не си сама! Grinning Важното е съпрузите ни да са търпеливи! Joy

# 189

Привет,
Барисеа ни каза, че най-вероятно ще е готова късно тази вечер или утре. Марияна ще даде по-актуализирана информация

# 190
  • Пловдив

За питащите. Уточнено.
Превод на 12 епизод ще има късно тази вечер.

# 191
Добре,че Демет пуска някое селфи Heart Eyes та да ни е по-леко чакането

Все по-красива става Фара, спукана му е работата на Тахир с тази съпруга , само "тамам" ще се чува Joy. Сега като се появи иранеца , някой висок и вървежен ако е Wink

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 17:42 от araselia

# 192
Хубавица ни е Демет!

# 193
  • Пловдив

Гифчето от мен, а акаунта на сериала ни пусна това видео и написаха: Тази любов е неописуема #FaHir Nature Fire Heart Eyes
 Пуснете си и звука: https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1659574054460747777

# 194

Гифчето от мен, а акаунта на сериала ни пусна това видео и написаха: Тази любов е неописуема #FaHir Nature Fire Heart Eyes
 Пуснете си и звука: https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1659574054460747777

Пуснахме го, Марианче, в комбинацията с музиката е голяма нежност и красота Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт