Целулит - 13 тема

• 86 375
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Момичета, в момента в нотино продуктите на Eveline са с 40%. Имат объркващо за мен много отслабващи и антицелулитни кремове и серуми. Някой ползвал ли е техен и дали  е видял поне малък ефект?
https://www.notino.bg/eveline-cosmetics/?f=1-1-11562-3646-8083

# 151
Само не червеният- гори адски.🙄

# 152
Кожата ми е по-загладена, определено. А все така го мажа само веднъж дневно. Наистина съм приятно изненадана. При вас как е?
И да спомена - от този за гърди не съм особено доволна, в началото ми се стори, че действа добре, но сега сякаш станаха още по-меки, а се надявах на малко стягане.
Аз ще похваля гела на Lierac bodyslim cryoactive. Кожата ми много добре се заглади, а го ползвам от две седмици, честно казано не го очаквах, още повече, че го мажа само сутрин и то не обилно. Взех си и крема им за бюст, също ми харесва, не мога още да кажа дали има ефект.

Здравейте, да питам 2 седмици по - късно как оценявате ефекта на крема. Аз също си го взех и се мажа сутрин и вечер Simple Smile

# 153
  • Варна
Заглаждане на целулит от крем след 2 седмици мазане-целулит е нямало според мен. Кожата наистина става по - мека и гладка, но само на допир повърхностно. Аз с вече с 10ти ръчен масаж, процедура с инфраред уред и lpg процедури не мога да захладя целулит, а не мога да кажа, че се храня толкова безразборно. Трябва, обаче, да положа свръхусилия за ограничаване от хранене +още движение, ако искам нещо, изобщо. А, и протеолитичните ензими.

# 154
Преди няколко седмици обещах да дам обратна връзка за LPG Cellu M6 Alliance в клиника Skinline. Вече минах две процедури тази седмица. Записала съм 6 броя. От две няма ефект. Посъветваха ме да направя 18 броя. То лятото ще свърши дотогава, но да видим. Отделно изминалата седмица ми беше страшно натоварваща и не съм подпомогнала процедурите със спорт или правилно хранене. Дори напротив- пълен саботаж на здравословния начин на живот от мен. Ще споделя пак след някоя и друга процедура. Предупредиха ме да очаквам увеличаване видимостта на целулита, което било добър знак за разбиване на мазнините и не следвало да се спира с процедурите. При мен се проявява ефект, за който ме предупредиха- много често ходя до тоалетната. Дори усещам тежест в бъбреците и рязки пориви за тоалетна. Удвоих приема на вода, както ме посъветваха. Засега толкова от мен.

# 155
  • Sofia, BG
Здравейте,

Дали могат да се комбинират LPG и Венус Легаси с едно посещение и на какъв интервал по принцип се правят тези апаратни процедури?

# 156
  • в 1001-та нощ
Да, могат. Венус легаси се прави веднъж седмично, а LPG до три пъти 👌

# 157
Дълга ми е темата,че да.я.чета цялата,но да питам-основно процедури в салони ли обсъждате?Някой успял да се отърве от целулит в домашни условия има ли?Какво е най важното в борбата с целулита,да кажем хормоналния?Дами в менопауза да споделят,ако може!

# 158
  • гр. София
Кожата ми е по-загладена, определено. А все така го мажа само веднъж дневно. Наистина съм приятно изненадана. При вас как е?
И да спомена - от този за гърди не съм особено доволна, в началото ми се стори, че действа добре, но сега сякаш станаха още по-меки, а се надявах на малко стягане.

Аз също имам добри впечатления и смятам, че има резултат. Попива адски бързо и като цяло като за крем, я не магия, съм много доволна Simple Smile

# 159
Дълга ми е темата,че да.я.чета цялата,но да питам-основно процедури в салони ли обсъждате?Някой успял да се отърве от целулит в домашни условия има ли?Какво е най важното в борбата с целулита,да кажем хормоналния?Дами в менопауза да споделят,ако може!
Правила съм както ръчни масажи, така и венус легаси. Самата аз съм сертифицирана да правя такъв тип процедури на други хора. Но това, което правя лично аз за себе си е точно домашна грижа. Имам хубави силиконови вендузи в различни размери, с които правя масаж под душа за 5 минути и отделно масажирам с масажно олио. Минавам хубаво седалище и бедра за около 10 минути на крак. На финала мажа с някакъв загряващ крем, ако не ме мързи. Общо взето през ден го правя, но кажи-речи почти целогодишно.

Винаги съм казвала на клиенти, че масажите сами по себе си ще дадат някакъв резултат, но той няма да е оптимален, ако човек не си промени хранителните и двигателните навици. Повече движение, означава по-добро кръвообръщение в тази област на тялото, по-добър лимфен отток, а по-малко сол, повече течности и по-малко преработени храни, ще дадат резултат в намаляване на обиколките по естествен път. Ако човек цели заравняване на повърхността заради 10 дни на плажа, аз даже не бих се занимавала, честно казано.

# 160
Здравейте и от мен!
някоя от вас сблъсквала ли се е с малко по-тежка форма на целулит - и то не толкова като количество по бедр/дупе, колкото разпределение по тялото?
забелязвам, че и по подбедриците като натисна с пръст кожата става портокалова Confounded над лактите също, задно бедро и предно се подразбират... въобще - грозна работа.
не се ограничавам съвсем в храненето, имам средна двигателна активност (не съм атлет, но и не лежа по цял ден), теглото ми е нормално за ръста. Почвам да се чудя дали не е нещо на хормонална основа, или просто трябва много сериозно да преразгледам режима на хранене..

# 161
  • в 1001-та нощ
Вероятно и двете, защото са свързани 👌

# 162
Естрогенът има връзка с целулита. Затова и при жените той е наличен. Изобщо хормоните са въртележка и скачени съдове. Може да ги провериш.

# 163
Здравейте, включвам се с лично мнение по отношение на LPG "масажистката" в салон "La Famme" в София, ул. Гурко 27. Няма нито отношение, нито умение, нито интерес клиентката да постигне какъвто и да е резултат. Абсолютно й е все едно какво прави, как го прави и кога се прави, дали е равномерно на двата крака или не. Апарата й е стар, разваля се по време на процедура и се чака да се поправи и съответно часовете се отменят. Поради това, че накрайника не може добре да "захапе" и да направи добър вакуум (така да се каже), жената натиска апарата върху тялото и след това мускулните болки са все едно с тояга са ви били, което с един добър накрайник следва само да се плъзга без да има натиск. Поради невъзможността да направи график по желание на клиента, в месеца горе долу се падат по 2-3 процедури, което е крайно недостатъчно и без ефект, ако си решил да постигнеш нещо при по-сериозен целулит, но това нея не я интересува.

Отплеснах се затова спирам. С една дума - НЕ препоръчвам тази жена в този салон (не ми се представи, затова не знам името й).

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 11:29 от Gigi

# 164
Защо не се отказахте от процедурите в този салон? Дори с предплатен пакет, аз бих си искала възстановяване на сумата поради непредоставяне на нужното качество услуга.

Общи условия

Активация на акаунт