Целулит - 13 тема

• 86 350
  • 763
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Аз не вярвам на подобни картинки. Проблемите може да не са един или два  и да са разновидни. Започнете с изследвания най-добре.

# 136
Да, винаги здравето е по-важно, като сме здрави и се чувстваме добре психически, се разхубавяваме

# 137
  • София
......
 Имате ли препоръки за удобен масажор/ролер за тяло за по-ефективен масаж в домашни условия?
.............
Може да пробваш с такъв масажор Внимавай да не си правиш синини! Разбира се, може да си го купиш от друг търговец или сайт.

# 138
Здравейте, искам да попитам има ли някакъв уред, който с точност да определя вида на целулита и в какъв стадий е?

# 139
Извинявам се чак сега видях, че сте писали. Пускам си от Youtube различни видеа търся например “inner thigh training” обикновено са 6-7 различни видове клякания, всяко по 30-40секунди с по 15секунди почивка между упражненията. Ако не ми се прави такава тренировка, правя обикновени клекове- колкото издържа или пък коремни преси- никога не е излишно. Изкачването на стълби също винаги е добър избор! Качвам се пеша до 10етаж.. Grinning
А какви упражнения правите, по колко пъти и по колко серии. Благодаря!

# 140
Здравейте, колебая се между
LPG Cellu M6 Integral и
LPG Cellu M6 Alliance като процедури за цяло тяло. Може ли споделите каква е разликата освен цената и колко процедури да избера - 6 или 12? Благодаря

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 06:06 от bunny123

# 141
Да кажа, че съм много доволна от масажите с мед, за които питах преди време.

# 142
  • Варна
Здравейте. Колко време след антицелулитен масаж се махат синините? И с какво мога да се мажа?

# 143
Да кажа, че съм много доволна от масажите с мед, за които питах преди време.
Как ги правиш, от колко време и какъв ефект виждаш?

# 144
Правя го в банята на сухо тяло. Слагам на няколко места по краката мед. С пляскане по крака го разнасям по цялото бедро и задник. Първия път ме болеше, после- не. По- лесно и бързо ми е да пляскам едновременно двата крака. Мия ги, слагам скраб и масажирам с масажор. Душ и нанасям антицелулитен гел. Краката са много, много по- гладки на допир.

# 145
Правя го в банята на сухо тяло. Слагам на няколко места по краката мед. С пляскане по крака го разнасям по цялото бедро и задник. Първия път ме болеше, после- не. По- лесно и бързо ми е да пляскам едновременно двата крака. Мия ги, слагам скраб и масажирам с масажор. Душ и нанасям антицелулитен гел. Краката са много, много по- гладки на допир.
Много благодаря за информацията. Смятам да пробвам твоя метод. А на вид, освен на допир, забелязваш ли промяна?
Аз миналата седмица изкарах масажора от Лидл, който имам, ето този

Минавах си бедрата 1 седмица и видът на кожата ми видимо се влоши. Стана по-отпусната.

# 146
Аз нямам видим целулит. Но определено видът е по- добър.

# 147
Момичета, преди време бях чела добри отзиви за антицелулитния гел на Жоржея, но не помня дали в тази или в друга тема.
Към момента има ли някой, който да ползва техни продукти и има ли поне отчасти ефекта, който обещават? Не че очаквам чудеса на 50 години, но поне някакво подобрение да има. В момента мажа със загляващия на Кройтенхорф вечер и един гел на Балеа сутрин - с нулев ефект. Плувам два-три пъти седмично и това е, ще погледна за антицелулитни упражнения, които да мога да правя вкъщи.

# 148
Момичета, преди време бях чела добри отзиви за антицелулитния гел на Жоржея, но не помня дали в тази или в друга тема.
Към момента има ли някой, който да ползва техни продукти и има ли поне отчасти ефекта, който обещават? Не че очаквам чудеса на 50 години, но поне някакво подобрение да има. В момента мажа със загляващия на Кройтенхорф вечер и един гел на Балеа сутрин - с нулев ефект. Плувам два-три пъти седмично и това е, ще погледна за антицелулитни упражнения, които да мога да правя вкъщи.
Абсолютно никакъв резултат. Ще си хвърлите парите на вятъра.

# 149
  • гр. София
Аз ще похваля гела на Lierac bodyslim cryoactive. Кожата ми много добре се заглади, а го ползвам от две седмици, честно казано не го очаквах, още повече, че го мажа само сутрин и то не обилно. Взех си и крема им за бюст, също ми харесва, не мога още да кажа дали има ефект.

Здравейте, да питам 2 седмици по - късно как оценявате ефекта на крема. Аз също си го взех и се мажа сутрин и вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт