Целулит - 13 тема

• 86 577
  • 763
  •   2
Отговори
# 525
То всъщност май е едно и също, просто в едното студио пишеше само Онда , в другото Онда coolwaves. Може ли да споделиш колко процедури и на кои зони прави?

# 526
Някой посещавал ли е "Janette Aesthetic Center" и може ли да сподели мнение? Там в момента намирам най-ниската цена за единична процедура "VelaShape III" (голяма зона) - 150 лв.

# 527
Аз да питам за уредите за домашна употреба дали са читави и дали вършат работа?
Има различни, ето един за пример само.

https://m.olx.bg/d/ad/aparat-za-kavitatsiya-ured-za-topene-na-ma … D632-ID9itZU.html

# 528
Ако се върнеш назад съм пуснала какъв уред имам аз с вибрация и помага, само постоянство и ефекта е видим. Аз исках да попитам, все си мисля, че освен външна намеса, целулита трябва да се ридуцира от вътре. Рових има добавки какви ли не, ако някой е ползвал нещо нека да сподели.

# 529
Аз пия зелен чай капсули, спирулина( защото е богата на протеин) и ябълков оцет. След lpg плюс тези неща нямам видим целулит, но не мога да гарантирам кое точно е дало най - голям резултат.

# 530
То всъщност май е едно и също, просто в едното студио пишеше само Онда , в другото Онда coolwaves. Може ли да споделиш колко процедури и на кои зони прави?

Правих ги в Пловдив, Вивиан Дерма.
Започнах с бричове и задни бедра. Комбинирах и с shockwave терапия. Добавих след това корем и паласки. 4 процедури направих и съм супер доволна.☺️

# 531

Правих ги в Пловдив, Вивиан Дерма.
Започнах с бричове и задни бедра. Комбинирах и с shockwave терапия. Добавих след това корем и паласки. 4 процедури направих и съм супер доволна.☺️

Сега даже гледам са пуснали супер цена за зона.

# 532
Аз също бих пробвала "ONDA" на някакъв етап, но (!) никак не ми се виждат евтини тези процедури. Даже ако направиш един курс на по-голяма зона, може да ти излезе на цената на една по-бюджетна пластична операция. Безумно ми се струва.

Например: искаш да обработиш цели бедра с "ONDA" - ами, ако една зона е 15 x 15 см., то за двете бедра общо ще са ти необходими около 10-12 процедури! И това се води само една "сесия". Нали се препоръчваше да се направят повече - е, значи, ако си закупиш 3 пакета (което обективно пак си е малко), ще трябва да се изръсиш с повече от 3500 лв. Не знам дали е обосновано.

Това определено е най-скъпата апаратна процедура. "VelaShape III", "Icoone", "Exilis" и др. - все са значително по-евтини, даже не може да се направи сравнение в ценово отношение.

# 533
Ох, Онда.. имам 7-8 процедури Онда плюс на цели бедра и дупе. Т.е: по 8 зони всеки път. Ами… май има някакъв ефект, но за парите си - доста незначителен. Откъм обиколки не свалих нито см, напротив. Откъм целулит, като си гледам снимките - същата работа.

# 534
Ами взех си пакет 5 процедури за цял корем , който се води две зони, за 590 лв и с това приключват моите опити да свалям корем. Вече съм над 1000лв за него, то да бях ги дала за липосукция. Поне ще съм сигурна, че има ефект. Правя и упражнения всеки ден, мерих си скоро % мазнини и наистина след първата процедура онда имам свалени вече 280 гр.мазнини, но си и тренирам, та не знам само на онда ли дължа ефекта

# 535
Ако тренираш и/или си променила хранителния си режим, по-вероятно е от това.

Иначе, при липосукция се премахва само мазнина и не се третира увисналата / излишна кожа, нито пък се стягат мускусите. Абдоминопластиката е по-ефективната пластична интервенция, защото там се работи, на практика, върху всичко - мазнина, кожа, мускули, но пък при нея накрая остава огромен грозен белег, което лично мен винаги ме е спирало.
Ако килограмите са нормални, обаче, а има излишна кожа на корема, която стои сбръчкана, няма как да се мине без абдоминопластика, в случай че човек иска да има хубаво гладко коремче.

# 536
Не,кожата ми е стегната. И като ходя по процедури всички го казват. Само мазнини имам много, даже днес ме питаха пак ли съм бременна...

# 537
Ако мазнината ти в коремната област действително е много (щом чак те бъркат с бременна), ще се получи увисване на кожата, в случай че премахнат само излишната мастна тъкан. Липосукцията работи най-добре при слаби жени. А кожата ти най-вероятно изглежда стегната, защото е много разтегната от излишните килограми.

Ето една снимка след липосукция:

# 538
Ами значи ми остава да си тренирам и да се моля ондата да има ефект....

# 539
И аз тренирам и съм на много строг хранителен режим. Близо съм до "идеалното си тегло", та оттам-нататък, каквото стане. В смисъл, ако се прибере кожата на корема след отслабването (понеже аз свалих много кг. през последните 5 г.), OK, ако ли не - май ще трябва да ходя на абдоминопластика, макар да не ми се иска, основно заради белега.

А ти, всъщност, имаш ли много излишни килограми? Извинявай, ако си споменавала, а не помня.

Общи условия

Активация на акаунт