Целулит - 13 тема

• 83 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Някой още има ли опит с Ондата за брича. Блазни ме да пробвам, но до сега не срещам положителен отзив.

Аз съм много доволна правя онда на бричове, корем и задно бедро.Забелязвам голям ефект а бях спряла да тренирам.Сега включих пилатес и леки тренировки въщи и мисля че резултата се засилва.Също гледам след процедурите да пия повече вода и след процедурата до 3-5 дни правя цял масаж, тогава вече се чувства още по-голяма лекота.

Ако си от София с две ръце ти препоръчвам Медицински център " Медкрос"  - София център, ул. „Стара планина“ 8, 1000 София. Ако имаш притеснения за процудрите момичето което ги изпълнява се консултира с лекар, също може да ти препоръча и какви изследвания да си направиш.Аз съм с инсулинова резистентност и резултатите след ондата са изненадващо добри,  а в началото изобщо не вярвах и си казвах че само ще си дам парите, но е друго когато си при медицински специалисти.Преди 1 година ходих на Онда в козметично студио и изобщо не останах доволна че ме и изгориха даже и обясненията са много повърхостни, докато в Медкрос ми отделиха внимание на всеки един въпрос и даже след порцедурата ме потърсиха да видят дали всичко е наред.Такова внимание не съм виждала до сега.
Аз хода при Поли на Онда през вторник е  на Стара планина през другото време е във Физиотерапията на Зайчар 134, тя е рехабилитатор, до колкото знам има и медицински козметички които правят тези процедури.Но аз не заменям Поли за нищо при нея хода и на масаж само че на другата има локация на Зайчар 134 във Физиотерапията.Много е внимателна и обяснява всичко подробно.Ако си при правилния човек и спазваш указанията няма да сгрешиш, за съжаление имам горчив опит и пари на вятъра от козметични студия и подобен тип процедури, има и кадърни, но много личи медицинския специялист и когато е наясно с различни заболявание.Просто има съвсем различен подход.Вторник на 15.04. съм при нея на процедури, така че би трябвало на 29ти пак да е там.
Имат намаление на една зона 50лв. до края на май, което в сравнение на други места за това което предлагат даже е малко.Ако имаш други въпроси съм насреща. https://mcmedcross.com/

# 661
А колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

# 662
Съжалявам, ама яко на реклама ми бие горното мнение...

# 663
Аз съм на шеста процедура ефект видим забелязах след четвъртата, гледах да не се впрягам постоянно да меря обиколки и килограми (а и нали казах бях скептична доста, не очаквах нищо, приятелка ми препоръча и слабото ми женско сърце реши да пробва), със сигурност ако бях по-редовна откъм движение може би и по-рано щях да забележа, но покрай женския период си позволявам някой път в повечко, до колкото си спомням пълен резултат се вижда след 6 или 8ма процедура.Ондата я правя един път в месеца.

Отностно това че бие на реклама, приемете го както искате имате това право.Доволна съм от момичето защо да не го споделя.Казах патила съм си от некъдърници и когато видя че човек си струва естествено че ще го препоръчам.
Приятна вечер!

А колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

# 664
Доста неграмотно е писано, така че може би не е реклама.

# 665
  • гр. София
Здравейте! Някой още има ли опит с Ондата за брича. Блазни ме да пробвам, но до сега не срещам положителен отзив.

Аз съм много доволна правя онда на бричове, корем и задно бедро.Забелязвам голям ефект а бях спряла да тренирам.Сега включих пилатес и леки тренировки въщи и мисля че резултата се засилва.Също гледам след процедурите да пия повече вода и след процедурата до 3-5 дни правя цял масаж, тогава вече се чувства още по-голяма лекота.

Ако си от София с две ръце ти препоръчвам Медицински център " Медкрос"  - София център, ул. „Стара планина“ 8, 1000 София. Ако имаш притеснения за процудрите момичето което ги изпълнява се консултира с лекар, също може да ти препоръча и какви изследвания да си направиш.Аз съм с инсулинова резистентност и резултатите след ондата са изненадващо добри,  а в началото изобщо не вярвах и си казвах че само ще си дам парите, но е друго когато си при медицински специалисти.Преди 1 година ходих на Онда в козметично студио и изобщо не останах доволна че ме и изгориха даже и обясненията са много повърхостни, докато в Медкрос ми отделиха внимание на всеки един въпрос и даже след порцедурата ме потърсиха да видят дали всичко е наред.Такова внимание не съм виждала до сега.
Аз хода при Поли на Онда през вторник е  на Стара планина през другото време е във Физиотерапията на Зайчар 134, тя е рехабилитатор, до колкото знам има и медицински козметички които правят тези процедури.Но аз не заменям Поли за нищо при нея хода и на масаж само че на другата има локация на Зайчар 134 във Физиотерапията.Много е внимателна и обяснява всичко подробно.Ако си при правилния човек и спазваш указанията няма да сгрешиш, за съжаление имам горчив опит и пари на вятъра от козметични студия и подобен тип процедури, има и кадърни, но много личи медицинския специялист и когато е наясно с различни заболявание.Просто има съвсем различен подход.Вторник на 15.04. съм при нея на процедури, така че би трябвало на 29ти пак да е там.
Имат намаление на една зона 50лв. до края на май, което в сравнение на други места за това което предлагат даже е малко.Ако имаш други въпроси съм насреща. https://mcmedcross.com/
Много благодаря за отговора. От София съм и се бях спряла точно на центъра, който е на "Зайчар", защото ми е най-близо. Прочетох, че се прави по процедура на месец, но първо трябва да направиш консултация. В крайна сметка съм решила да опитам, пък ако няма ефект... здраве да е, то за какви ли щуротии не давам пари Simple Smile Пак благодаря!

# 666
На Онда ходя на локацията им на ул.Стара планина, на Зайчар нямат.Консултацията е безплатна, дори да си запазиш час за консултация не си длъжна да ги правиш процедурите и е в рамките на около 20 мин., като може и повече да ти отделят ако имаш повече въпроси. Simple Smile

Много благодаря за отговора. От София съм и се бях спряла точно на центъра, който е на "Зайчар", защото ми е най-близо. Прочетох, че се прави по процедура на месец, но първо трябва да направиш консултация. В крайна сметка съм решила да опитам, пък ако няма ефект... здраве да е, то за какви ли щуротии не давам пари Simple Smile Пак благодаря!

# 667
  • София
Anii Iwanowa имате ли намаляване на обиколките и колко зони работихте
Една зона е 15 на 15 см. - доста малко пространство, вероятно трябват поне 2 зони да се работят.
И веднъж месечно ли се правят?

Благодаря!

# 668
За корем правя  2 зони, на бричовете по 1 зона( 1 зона в ляво и 1 зона в дясно).на задбо бедро правя по 1 зона (1 зона в ляво и 1 зона в дясно). Ако зависеше от мен щях и по повече да правя, но момичето ме спря, не трябвало повече от 6 зони за да не се товари лимфната и отделителната система, затова компенсирахме и с цял масаж.

Обиколка на корема след четвъртата процедура намаля с около 4см, задно бедро с 2, но там работихме повече за целулита не топене на мазнината.Аз съм с твърд целулит по бедрата, а корема трупам предимно в долната час заради лекарствата за Инсулиновата.Там ми мерят и кожната гънка, но с точност не си спомням ще видя утре как ще е.

Относно зоните да 15×15 е малко, до колкоти разбрах то не работи само в тази зона ами има ефект и около 1-2см около тази зона, но тук ще подведа с точност.Бедрата доста добре ги чувства по загладени са.От корема имам още какво да желая, но трябва да включа и по стриктен хранителен режим и активност, защото 4 см не са малко но можеше и повече ако се бях потрудила малко повече за спорт и хранене.

Правя и 1 път в месеца, мисля че трябва да са минали поне 20дни за да се прави пак, но аз и правя 1 път в месеца.

Anii Iwanowa имате ли намаляване на обиколките и колко зони работихте
Една зона е 15 на 15 см. - доста малко пространство, вероятно трябват поне 2 зони да се работят.
И веднъж месечно ли се правят?

Благодаря!

# 669
Здравейте момичета Simple Smile
Някой има ли представа откъде идва високата цена на Velashape3 и наистина ли за тязи цена са необходими само 3-4 процедури за ефект?
Дотук не виждам резултат от масажи, пробвала съм и Venus Legacy =0.
Преди години помня че имах ефект от Velashape, но цените бяха около 5 пъти по-ниски от тези в момента на 3ката и се чудя дали си заслужава..
И дали има смисъл да се комбинира с лимфен дренаж?
Благодаря предварително!

# 670
Билката Витекс увеличава прогестерона по естествен начин. Самата тя не съдържа хормони, а въздейства на хипоталамуса и хипофизата да регулират съотношението естроген-прогесторон-пролактин. Пила съм я три пъти през живота си - и трите пъти забременях, та ме е страх да я започна пак, нищо че съм на 45 г. Smile

Сега попаднах на това мнение и ми стана много интересно- колко време я пи за ефект и под формата на хапчета ли беше? Благодаря!

# 671
Да, пила съм Витекс на таблетки (предлага се от много марки) в курсове по 2-3 месеца, когато ми се е скъсявал месечния цикъл на 24-26 дни. Удължава лутералната фаза и при мен ефектът винаги е бил, че цикълът ми се заковава на 28 дни.

# 672
Аз направих мезотерапия преди 10 дни, обаче болеше ужасно. Не от убожданията, а след това и не знам дали да продължа, а имам час след 2 дни..Някой има ли опит с мезото?
Това е и ампулата..

# 673
Да, пила съм Витекс на таблетки (предлага се от много марки) в курсове по 2-3 месеца, когато ми се е скъсявал месечния цикъл на 24-26 дни. Удължава лутералната фаза и при мен ефектът винаги е бил, че цикълът ми се заковава на 28 дни.
Благодаря много за препоръката! Ще ги почна Simple Smile

# 674
Инак съм си купила антицелулитно масло с бреза на Веледа (от което преди няколко години бях много доволна) и дрениращ чай Caudalie

Здравей, би ли дала отзив за тези продукти, особено интересно ми е за чая?

Общи условия

Активация на акаунт