Целулит - 13 тема

• 82 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Писах в една друга тема за трениращите дами, но понеже съм член и тук Simple Smile Съжалявам, че ще се повторя.

Соул, аз на хартия имам перфектни изследвания, инсулина ми е повече от идеален, тежа 60кг 170см съм висока, спортувам от 13 години, на ''мускули и вени'' съм и пак имам целулит. Видим. Причината е проста - хормони. Все пак, жени сме. Започнах да го нормализирам, когато започнах да го разбирам - откъде и защо идва.

# 721
Аз искам да попитам, коя процедура би била най-подходяща за мен за премахване/намаляване на целулит, тъй като имам доста спукани капиляри по краката и червени точици (кръвоизливчета) по корема. Мога ли да отида на LPG или е противопоказно…
Биха могли да станат повече, вследствие на "LPG", така че ти си прецени.

Петенце, откъде и защо идва при теб? Някакви хормони ли си започнала да пиеш, като решение? Simple Smile

# 722
При спукани капиляри в никакъв случай LPG- още повече ще се появят, от личен опит го пиша.

# 723
И аз мисля че при наличие ма разширени вени и спукани капиляри, не е ок тая процедура. Аз я определям като идиотска.

# 724
Vici75, какъв е твоя опит с LPG?И аз мисля, че противопоказана при капиляри и разширени вени.

# 725
Аз малко по-напред писах с две три думи. Много ме боля, зверски. Ефект нула. Но хайде да допуснем че нещо който ме е правил не е бил компетентен. Аз мисля че ме пита добре ли ми е уреда като сила на разтриване. И уж беше добре в началото, но дали всеки път ме е правила с тези настройки, идея нямам. С времето адски ме боля, вместо да спира да ме боли. Мисля че бях платила 10 процедури,  на последната не отидох. То болки, синини и чудо бяха. Аз съм с отстранена вена на единия крак, не знам дали и чувствителността не е била от това. Но ме боля на всякъде, крака, ръце, корем.

# 726
Здравейте, някой има ли отзиви за еximia, сравинително нова процедура за премахване на целулит, за стягане и отслабване, било като неоперативна липосукция.

# 727
  • гр. София
Здравейте, някой има ли отзиви за еximia, сравинително нова процедура за премахване на целулит, за стягане и отслабване, било като неоперативна липосукция.

Ще следя Simple Smile

# 728
Някоя дама пробвала ли е EMS програмата за целулит? Като x-body, но си седиш и те бият на други импулси.

# 729
Ходя на ръчни антицелилутни масажи, но сега ми предложиха да направя малко апарати- https://newlifespa.bg/otslabvane-anticzelulit-styagane/aparatni-proczeduri/

Някой ползвал ли е този апарат - D finitive? Една зона, 10 процедури струват 360 лв.
Ръчните юасажи за 405 лв, 10 бр
Чудя се с кое да продължа?

# 730
Здравейте! Днес ми беше третата процедура ОНДА. Съчетавам с много спорт, диета,мазане с кремове,контрол над хормоните и разни зелени чайове с коприва и глухарче. Куцат ми малки съня и течностите (не поемам достатъчно), но като цяло отслабвам. Бавно и славно.
Въпросът ми е дали е нормално ОНДА да боли. Четох на сто места,че не би трябвало да има никаква болка, но днес едва търпях, честно казано. Момичето, което работи с мен беше различно от досегашните пъти и ми каза,че било нормално да понаболва и е силно субективно усещането. Каза още,че била нагласила апарата на по-силна степен и понамали. Какъв е вашият опит?

# 731
  • в 1001-та нощ
Не трябва да боли 👌

# 732
Онда не съм правила,но при ръчните масажи,докато се разбие целулита отначало боли много, после омеква и въобще не се усеща.

# 733
Аз правих ONDA 3 процедури и при трите не ме е боляло,може да имате парене ,но не и болка.Ефект при мен не видях никакъв и реших да спра до тук.Жената,която ме работи е много внимателна и ако изпитам парене ,спира да работи конкретното място за минута.

# 734
Не ме боля, но и нямаше ефект никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт