Целулит - 13 тема

• 85 914
  • 763
  •   3
Отговори
# 750
  • Варна
Смърфи, силиконови вендузи, средно твърди. Ако маслото е много, не става.
Като правя масаж на дупе, работя и върху талията, заради усукването Blush
Започнах да тренирам на бедрата отпред, по-лесно е, докато се науча колко масло  да стагам, колко да "захвана".
Завършвам със серум на Кройтерхоф.

# 751
Възможно ли е, когато започнеш да отслабваш, целулитът да стане по-видим? Имам чувството, че откакто свалих няколко кг, това нещо е станало като чудовище…
Не само е възможно, а и е очаквано, защото се дренираш - и количеството течност, което преди е покривало целулита, изчезва. Особено ако е фиброзен тип целулитът, често се получава така.

Но ако сте влошили начина си на живот, храна и активност, то това може да е причината.
Е, тя нали пише, че отслабва. Simple Smile При това положение, едва ли се храни особено нездравословно.
Отслабването не винаги означава здравословно и пълноценно хранене. В калориен дефицит може да отслабваш и с джънк 😀

# 752
  • На черешатааа
Аз за стъклените съм виждала, че ги нагряват предварително, не съм наясно. Имам силиконова. Сега си купих и уред, яко засмуква. Първите пъти бях бая синя, но виждам ефект.
Здравейте. Може лилинк към уреда или снимка. Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 753
Аз за стъклените съм виждала, че ги нагряват предварително, не съм наясно. Имам силиконова. Сега си купих и уред, яко засмуква. Първите пъти бях бая синя, но виждам ефект.
Здравейте. Може лилинк към уреда или снимка. Благодаря предварително Flowers Hibiscus
Ето това е, от Али експрес.

# 754
  • На черешатааа
Благодаря Ви. Казвате, че засмуква доволно апарата Relaxed

# 755
Много засмуква, аз само на първа степен го изтърпявам. Освен това трябва да се движи постоянно, да не засмуква на едно място. Първите пъти бях цялата на сини петна, но после вече не. Виждам ефект. Разбира се хубаво с нещо мазно трябва да е намазана кожата.

# 756
А да попитам този уред на ток ли работи?

# 757
Зареждам в тока и след това си работи 10-тина минути спокойно без да е включен. После пак зарвждам. Може би може да се работи и докато е към контакта, но аз предпочитам да не е. Има си някаква батерия.

# 758
За това чудо влизам да питам. Купих го, мажа се обилно, обаче боли адски, дори на 1ва степен. А имам опит със силиконовите вендузи, не е като да не знам. Харесва ми принципа на вакуум и загряване на уреда, ама как да го използвам?

# 759
Бързо движене му е майката. Иначе много засмуква. Аз като тръгна от коляното и горе на бедрото вече гледам да "отлепя" уреда от мен.

# 760
Значи бързо трябва и в началото по-повърхностно. Да не се задържа много да засмуква. Друо което открих като го натискам по-силно към кожата, по не ме боли. И последно след 3 седмици употреба, не ме боли въобще. Даже отидох на 3 степен. Но имам синки (които минават до ден два). Харесва ми уреда много. Дано е ефикасен с течение на времето. Мисля че на млада кожа би имал ефект. Аз вече съм на 51 и кое е целулит, кое отпусната кожа е трудно да се каже, за това се въздржам от хвалби при мен. Но на по-млада кожа мисля е задължителен уред.

# 761
  • София
Поръчах и аз, но от Тему. А не трябва ли уредът да не се движи нагоре надолу? Чела съм, че лимфата се освобождава тогава, когато засмукването става отдолу нагоре и в горната позиция се отлепя. Тоест не трябва движението да се връща обратно.

# 762
Аз правя бързи движения нагоре -надолу и гледам да завърша нагоре. Правя и настрани по бедрото, като завършвам към вътрешната част. Не знам дали ясно обяснявам. Аз определено имам ефект, а не съм първа младост. Иска постоянство - 2-3 пъти в седмицата.

# 763
И аз масажирам във всички посоки и се моля да се отлепи от къде да е, че работата не отива на отлепяне по някое време.Joy За сега правя 5 дена аз. И по корема се минавам и по ръцете. Цялостен масаж правя. ПО 5 минути на зона. Единия крак 5 минути, другия 5, корема 5, ръцете 5 всяка. НЕ знам това много ли е малко ли е. Но повече време нямам.

Общи условия

Активация на акаунт