МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 389
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. Някой правил ли е медицински аборт при др Ралица Христова?

# 151
Здравейте и от мен. Д-р Личева дали отговаря по Viber? Не знам кога е удобно да й звъня, а ми излезе бактерия в урината. Писах й по Viber. Blush
П.С. Отговори ми и изписа лечение. Blush

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 18:02 от Bobby®

# 152
.
Медицински или медикаментозен? Моето АГ е Ралица Христова

# 153
.

По медицински причини в голяма седмица

# 154
.

По медицински причини в голяма седмица

Съжалявам за случилото се Sad . Тя е добър лекар, аз раждах при нея секцио. Дано всичко мине бързо и леко при вас.

# 155
Здравейте! Има ли сред вас някой със серклаж правен в Надежда?

# 156
Здравейте, въпроса ми е за родилите мами в Надежда. Знаете ли с  каква марка АМ хранят новородените в болницата?

# 157
Здравейте, препоръчайте ми добър специалист по фетална морфология в болницата с добра апаратура.

# 158
Аз съм с прекрасни впечатления от доктор Патрикова. Много спокойна, обяснава всичко много подробно.

# 159
Д-р Марина Михова, останах с добри впечатления от нея, въпреки лошите диагнози при нас.

# 160
  • София
Здравейте, препоръчайте ми добър специалист по фетална морфология в болницата с добра апаратура.

Аз си записах час при д-р Михова. Четох добри отзиви за нея и доктора при който се следя ми я препоръча, както и Чачева, но за нея нямаше часове в седмиците когато трябва да отида.

# 161
  • София
Здравейте, въпроса ми е за родилите мами в Надежда. Знаете ли с  каква марка АМ хранят новородените в болницата?
С Хип Комбиотик

# 162
Здравейте!
Прегледах назад в темата, но не открих какво точно включва пакета Женска консултация и колко пъти се ходи в клиниката?
И наведнъж ли се плаща сумата 800 лв.?

# 163
В сайта са описани двата пакета и какво включват. Плаща се на 2 части. Аз при регистрацията платих 360 лв., защото избрах основния пакет. Казах на докторката, че не знам дали съм направила правилния избор и тя каза, че съм постъпила правилно и че вече след 24 седмица ще изберем разширения пакет. Така че явно може да се плаща различен пакет през двете половини на бременността. Засега имам само 1 преглед, тогава ми взеха микробиология, цитонамазка и ми пуснаха кръвни изследвания и урина, в т.ч. вирусология и кръвна група. Вторият преглед е месец след първия.
https://nadezhdahospital.com/sektori/proslediavane-na-bremennost … L2uQaAvwYEALw_wcB

# 164
Мен ФМ ми прави д-р Панайотова,  чудесна е, много съм довлна.
Пакетите ЖК са според това дали имате или нямате проблеми,  аз изкарах с основния цялата бременност всички неща вътре ми стигнаха.
Прегледите са през около 1м винаги, при мен ходих през около 2 седмици, защото пусках и болничен и съчетавах с ФМ та през 2 седмици си чувах/виждах малката  , но реално самата женска е през около 1м според графика на следящия АГ, по често не е и нужно стига да имате спокойна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт