МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 396
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Който е в скритата група на Надежда, може ли да ми изпрати линк, за да се присъединя?

И един въпрос - след секцио слагат ли тежест на корема и това помогна ли ви за по-бързо прибиране? С първото ми дете (в друга болница) не слагаха и имах дооооста голям корем на изписването, като в 7-ми месец. Grinning

Слагат тежест, за няколко часа, аз също си излезнах като в 6м, но може би зависи и от самия човек.

# 136
Момичета, някоя от вас записвала ли е час за ЖК само заради издаване на болничен? При д-р Личева съм, но ми записаха извънреден час при д-р Ташков защото искам да ми се издаде болничен. Чудя се дали ще е фиктивен прегледа или наистина ще ме погледне на ехографа. Иска ми се да видя бебчето, защото ще стане месец между първия и втория преглед при д-р Личева.

# 137
  • София
Момичета, някоя от вас записвала ли е час за ЖК само заради издаване на болничен? При д-р Личева съм, но ми записаха извънреден час при д-р Ташков защото искам да ми се издаде болничен. Чудя се дали ще е фиктивен прегледа или наистина ще ме погледне на ехографа. Иска ми се да видя бебчето, защото ще стане месец между първия и втория преглед при д-р Личева.

На прегледите за издаване на болничен задължително гледат бебето на ехограф. Някои лекари пускат и доплер.

# 138
Страхотно. Благодаря. Hug

# 139
  • София
Здравейте !

Моля Ви за информация какви пари излиза инсеминацията към днешна дата ?
С всички съпътстващи изследвания ?

# 140
При мен прегледа за болничен беше не повече от 30 секунди. Буквално чу сърцето и това беше.  Бебето като цяло не го гледаха. Ако не се лъжа бях точно при Личева.

# 141
На мен ще ми стигне и само сърчице да чуя. През уикенда се чувствам сякаш не съм бременна и направо откачам. През седмицата като съм на работа и понеже съм на стол почти цял ден, усещам разни неща и това ме прави по-спокойна. От юли излизам в болничен и не ми се мисли. Като имам много свободно време кой знае какви мисли ще ми минават през главата. Blush
Може ли да ми кажете има ли начин да си получа резултата от БХС? Д-р Чачева каза, че не излизат в системата и ще звънне само ако има нещо притеснително. Все пак гледам, че по другите клиники момичетата си ги виждат. Иска ми се да си видя какви са ми рисковете. Не знам от информация ли мога да ги взема или на следващата фетална да ги искам от д-р Чачева.

# 142
Здравейте !

Моля Ви за информация какви пари излиза инсеминацията към днешна дата ?
С всички съпътстващи изследвания ?
Преди пол год излизаше около 700 лв процедурата с прегледите и лекарствата. Изследване искаха само вирусология май, всякакви хормони, цветни снимки и т.н са преди това, още за 1 преглед.

# 143
  • София
Sezhy, много Ви благодаря за информацията !
А ЦС с каква валидност е ? Имам такава правена преди 3 год.

Bobby, на информация няма да Ви дадат БХС. Аз си я взех на следващата ФМ при
д-р Чачева.
И да, звъни само, ако има проблем.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 18:12 от rave

# 144
На мен ще ми стигне и само сърчице да чуя. През уикенда се чувствам сякаш не съм бременна и направо откачам. През седмицата като съм на работа и понеже съм на стол почти цял ден, усещам разни неща и това ме прави по-спокойна. От юли излизам в болничен и не ми се мисли. Като имам много свободно време кой знае какви мисли ще ми минават през главата. Blush
Може ли да ми кажете има ли начин да си получа резултата от БХС? Д-р Чачева каза, че не излизат в системата и ще звънне само ако има нещо притеснително. Все пак гледам, че по другите клиники момичетата си ги виждат. Иска ми се да си видя какви са ми рисковете. Не знам от информация ли мога да ги взема или на следващата фетална да ги искам от д-р Чачева.
На мен доктор Михова ми се обади да ми каже резултата. Нямах проблем, просто така процедира. Дори ми беше дала номера си, ако тя не ми се обади в рамките на седмица, аз да се обадя. Ако ще ходите в болницата скоро, минете през кабинета на Чачева и питайте дали са ви готови изследванията. Аз така си ги взех преди следващото ми посещетение.
А относно усещанията, бях питала моя АГ, защото през седмицата усещах бебока осезаемо по-действаш и той ми отговори, че все пак и той си има неделя и понеделник и да не се притеснявам Simple Smile

# 145
При мен прегледа за болничен беше не повече от 30 секунди. Буквално чу сърцето и това беше.  Бебето като цяло не го гледаха. Ако не се лъжа бях точно при Личева.

# 146
  • София
Здравейте,

Влизам с въпрос, тъй като започнах да се притеснявам. На 21.06. бях на ЖК и тогава си дадох данните за продължаване на болничен. Всичко си въведе уж сестрата, но виждам, че все още нямам издаден такъв...и започвам да се притеснявам. По принцип кога е комисията и кога ги издават. ЖК си я водя в Парадайс ако има значение.....и кога ще мога да отида да си го взема за да го представя в фирмата....

# 147
  • София
Здравейте,

Влизам с въпрос, тъй като започнах да се притеснявам. На 21.06. бях на ЖК и тогава си дадох данните за продължаване на болничен. Всичко си въведе уж сестрата, но виждам, че все още нямам издаден такъв...и започвам да се притеснявам. По принцип кога е комисията и кога ги издават. ЖК си я водя в Парадайс ако има значение.....и кога ще мога да отида да си го взема за да го представя в фирмата....

Обади се по телефона и ще могат да проследят какво се случва с болничния ти. Докато бях бременна два пъти имах проблеми със забавен болничен. Единия път причината беше карантина на председателя на комисията (беше в пика на ковид), но другия просто не го бяха придвижили. Извиниха ми се и веднага го изготвиха.

# 148
  • София
Здравейте,

Обади се по телефона и ще могат да проследят какво се случва с болничния ти. Докато бях бременна два пъти имах проблеми със забавен болничен. Единия път причината беше карантина на председателя на комисията (беше в пика на ковид), но другия просто не го бяха придвижили. Извиниха ми се и веднага го изготвиха.

Благодаря ти за отговора. Още утре ще се обадя - на кол центъра нали?

# 149
  • София
Да, на кол центъра.

Общи условия

Активация на акаунт