МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 518
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Аз родих август и така беше..., то първите няколко часа си с тежест на корема, мен ме приспаха заради високо кръвно. И вечерта донесоха всички бебета за малко, сложиха ги на гърдите ни... Аз съм с близнаци и на мен ми донесоха само едното, защото другото беше прекалено малко, за да го извеждат от неонатологията. Но бях секцио, не знам при естествено, как е. На другия ден ни преместиха в отделението и вече може да взимаш бебето.
А и при секцио в реанимация си на силни обезболяващи, не знам дали е подходящо да се кърми в този момент.  В реанимация бяхме само жени, които сме секцио.

Водят бебетата в реанимация само за 10 минути ли? А ако искаш да го закърмиш, как се случват нещата?
Здравейте, позволих си да Ви пиша на лично за да не спамя тук и останалите дами. Много ще се радвам, ако споделите опит Simple Smile Мерси!!

# 91
Здравейте, някой да знае актуална цена на абразио в Надежда, имам насрочено за вторник по телефона жената ми каза 890 или нещо такова а на ценоразписа на клиниката е 680, това си е разлика а ми се иска да знам, Благодаря предварително

# 92
Здравейте, някой да знае актуална цена на абразио в Надежда, имам насрочено за вторник по телефона жената ми каза 890 или нещо такова а на ценоразписа на клиниката е 680, това си е разлика а ми се иска да знам, Благодаря предварително

Ася, какво се случи с теб?
От другата тема мисля, имаше някакви съмнения за извънматочна, но нали Чхг беше високо?

# 93
Момичета може ли да разкажете как минава пункцията в Надежда?

# 94

От другата тема мисля, имаше някакви съмнения за извънматочна, но нали Чхг беше високо?
Здравей, два дни след високото чхг и нищо и без сак все пак се видя плоден сак и жълтъчно тяло дори, една седмица след това тоест днес не се видя ембрион днес съм 6+6 седмица и док каза, буквално …няма да го бъде…и направо за образио другата седмица

# 95
Момичета, може ли да ми помогнат тези от вас , които ходят до болницата с градски транспорт.
Има ли автобус, който да спира в близост до нея, как се казва спирката?

Благодаря ви много.

# 96

Здравей, два дни след високото чхг и нищо и без сак все пак се видя плоден сак и жълтъчно тяло дори, една седмица след това тоест днес не се видя ембрион днес съм 6+6 седмица и док каза, буквално …няма да го бъде…и направо за образио другата седмица

Съжалявам....
Отиде ли за второ и трето мнение?
Да не ти вдъхвам напразни надежди, но историята познава какви ли не случаи на кухо яйце, безформени сакчета и накрая се раждат бебета. Аз не бих се доверила само на един лекар, колкото и да е добър.

# 97

Съжалявам....
Отиде ли за второ и трето мнение?
Да не ти вдъхвам напразни надежди, но историята познава какви ли не случаи на кухо яйце, безформени сакчета и накрая се раждат бебета. Аз не бих се доверила само на един лекар, колкото и да е добър.
Много ти Благодаря  за подкрепата, утре съм на второ преглед, мисля и понеделник да отида на 3-то, и вече вторник абразио, аз не вярвам в чудеса но все пак се надявам:cry:

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 22:28 от Asya83

# 98
Вкарват те в съблекалня, там ти дават еднократно облекло/престилка ( не знам как се казва), както и еднократна шапка, ако си с дълга коса, си вземи ластичка, ще ти е по удобно.
 Сваляш всички дрехи и ги оставяш в шкафче с ключ, ключа е с ластичка, слагаш го на ръката, защото нямаш джоб. Водят те в една стая с други пациентки, докато дойде реда ти, има телевизор, ние гледахме филм Joy, извикват по имена, като дойде твоя ред сядаш на гинекологичен стол, като в кабинета, приспиват те и те събуждат, като са готови, водят те в стая с легла, там почиваш 10 мин и по някое време идва лекарката да ти каже колко яйцеклетки са събрани. Раздвижват те, чувстваш се сънен, като се почувстваш добре, горе долу 10-20 мин ти трябва да се освестиш и си тръгваш. Мисля, че половин час след упойката може да пиеш кафе, ще питаш . Упойката е лека, буквално пих кафе и си тръгнах, няколко дни, може да имаш леко неразположение (леки болки в корема) , заради пункцията.

# 99
Вкарват те в съблекалня, там ти дават еднократно облекло/престилка ( не знам как се казва), както и еднократна шапка, ако си с дълга коса, си вземи ластичка, ще ти е по удобно.
 Сваляш всички дрехи и ги оставяш в шкафче с ключ, ключа е с ластичка, слагаш го на ръката, защото нямаш джоб. Водят те в една стая с други пациентки, докато дойде реда ти, има телевизор, ние гледахме филм Joy, извикват по имена, като дойде твоя ред сядаш на гинекологичен стол, като в кабинета, приспиват те и те събуждат, като са готови, водят те в стая с легла, там почиваш 10 мин и по някое време идва лекарката да ти каже колко яйцеклетки са събрани. Раздвижват те, чувстваш се сънен, като се почувстваш добре, горе долу 10-20 мин ти трябва да се освестиш и си тръгваш. Мисля, че половин час след упойката може да пиеш кафе, ще питаш . Упойката е лека, буквално пих кафе и си тръгнах, няколко дни, може да имаш леко неразположение (леки болки в корема) , заради пункцията.

Благодаря много .

# 100
  • София
Момичета, може ли да ми помогнат тези от вас , които ходят до болницата с градски транспорт.

Благодаря ви много.
Автобус 11, 83 - спирка "ж.к. Красна Поляна" или "Балканкар";
Трамваи 11 и 22 - "ж.к. Красна Поляна";
метростанция Овча купел също е наблизо, но има 10-15 мин. ходене

# 101
  • Пловдив

Благодаря ви много.
Два пъти ми се е налагало да пътувам с автобус и използвах автобус 60 от централна гара и спира на булеварда пред клиниката.

# 102
  • Wonderland
За следящите се при д-р Арабаджикова - чака ли се много за записан час? Трябва да запиша още един преглед в същия ден, в който съм при нея и единствените удобни часове са около час след прегледа ми, но се притеснявам да не изпусна, ако има закъснение.

# 103
За следящите се при д-р Арабаджикова - чака ли се много за записан час? Трябва да запиша още един преглед в същия ден, в който съм при нея и единствените удобни часове са около час след прегледа ми, но се притеснявам да не изпусна, ако има закъснение.

Последният път, когато имах час при нея трябваше да изчакаме регистрацията на други бременни (или поне така си го обяснявам). Бяха доста жени, които влизаха за прегледи и след това ги пращаха на изследвания.

Часът ми беше за 08:20, влязох на преглед в 10:05.
За пръв път се засичам с такава процедура.
На предишни посещения изчакването е било 20-30 мин.

# 104
Здравейте момичета, имате ли идея дали допускат татковците да присъстват на раждането?

Общи условия

Активация на акаунт