Отговори
# 315
Четох версия, че Асуман може да умре, за да  се завърнат към първоначалния план на историята, да съберат Фуат и Суна. Но Абидин какво ще го правят?

Благи, вероятно Сафет все пак се е гръмнал, а Фуат и Асуман са катастрофирали.
Този профил дава достоверни спойлери.
Случайно са се оказали в една и съща болница Thinking
Казват, че Тарък изобщо не обърнал внимание на бягащите Сейран и Ферит, а забил поглед в джипа, където са Суна и Абидин. То се и вижда на видеото.

# 316
Пишат, че договорът на актьора, играещ Сафет изтича. Предполагат, че ще го убият/ще се убие или ще влезе в затвора за убийство.
Също че в истинската история, Суна също става снаха на Корхан и оказва влияние върху брака на Сейран/Ферит. Въобще не била такъв ангел, какъвто виждаме ние. Но дали чрез Фуат или новият внук, дето чакаме. Не знаем и до колко следват  истинската история.
А тази сцена на Ферит под дъжда, ще да е за тежка загуба, според мен.
Вчера за Четин Текиндор бяха писали, че се очаква да дойде, ама аз не съм попадала на клипчета с него.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 19:46 от stasha_s

# 317
Тоя па психар ще се гръмне ли? 😂😂😂

Не виждам Ферит така да се тръшка и само за Асуман. Сигурно Фуат е пострадал, но ще оцелее. 🙄

# 318
Горката Асуман така да я приключат. Тогава трябва да гръмнат и Абидин, защото не си представям в имението Суна снаха и Аби шофьор. Но незнайни са сценариите Гюнтерови.
Иначе има логика случайно да са в една болница, Саффет да се е гръмнал, Асуман и Фуат да са катастрофирали. Тогава и трите фамилии са си на мястото.
Но на единият клип Тарък не само, че гледа Сейран, но и се опитва да й каже нещо, а тя го подминава като малка гара.

Яко! Колкото повече спойлери излизат, толкова повече се объркваме. Joy

# 319
Аз четох, че Тарък вчера се взирал в колата, където би следвало на предни седалки да са Аби и Суна.
А тези снимки, дето са Суна, Аби и Тарък в черно, от коя сцена са? Гледали ли сме я?
Бяха днес качили снимка и на някакъв път, питаха знае ли се къде е, уточниха мястото и уж тръгнаха хора, че там имало снимки.

Да не ни дава и тя спойлер 😁 защо балон на тази черно-Бяла сериозна снимка

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 20:05 от stasha_s

# 320
Аз четох, че Тарък вчера се взирал в колата, където би следвало на предни седалки да са Аби и Суна.
А тези снимки, дето са Суна, Аби и Тарък в черно, от коя сцена са? Гледали ли сме я?
Бяха днес качили снимка и на някакъв път, питаха знае ли се къде е, уточниха мястото и уж тръгнаха хора, че там имало снимки.

Да не ни дава и тя спойлер 😁 защо балон на тази черно-Бяла сериозна снимка

Бях чела, че и тя се оплаквала, че са само като декори във филма.

# 321
Аз четох, че Тарък вчера се взирал в колата

Аз пък прочетох, че Тарък се взривил в колата и вече се облещих сериозно JoyJoy

То кой в този сериал не стои като борче? Освен Буче, де. Нея я гониш през вратата, тя влиза през прозореца.

Фуат, Асуман, че даже и Орхан и Гюлгюн. Я кажат по две реплики в епизод, я не.

Забелязвате ли, че за проекто внука пак спряха да говорят.

# 322
От къде е тази информация, че Суна става снаха на Корхан? Нали уж в реалната история те я има свое семейство далеч от сестра си, а Ферит в действителност е едно дете. До колкото аз помня, техните персонажи са за да не е постна манджата и да има как да се завърта историята.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 20:38 от Ela1

# 323
Днес в Туитър четох, че така било в реалната история за Суна и Фуат. Не съм чела това, което е казвала Гюлсерен.

# 324
Момичета,  може ли да кажете кой е профилът с уж достоверната информация? В инстаграм ли, тикток, туитър?

# 325
Лина , аз знам този акаунт с най-достоверната информация Но от както режисьорката я нахока и тя се спря нещо Не смее тези дни

https://www.instagram.com/yalicapkinibilgi

Ще е много несправедливо , ако  напуснат сериала и Асуман и Фуат Че то тяхната история още не е започнала , а вече ще свърши

# 326
Ама е писано, възстановявай се бързо, Фуат 😁 на клипа Ферит и Сейран под дъжда. И аз този акаунт следя.

# 327
Момичета,  може ли да кажете кой е профилът с уж достоверната информация? В инстаграм ли, тикток, туитър?

Скрит текст:

# 328
Благодаря, Hug
и аз започвам да ги следя. До сега намирах спойлери само в Т, ама то там да си избодеш очите от търсене.

# 329
Лелеее, колко източници на спойлери! Grinning

Аз не мога да съм полезна. Чета само в Телеграм, там никога не дават източник, но напишат ли, че е потвърдена информация или досотверен източник, в повечето случаи се оказват истина. За другите си пише, че са фенски мераци.

Общи условия

Активация на акаунт