Отговори
# 330
Коя е групата в телеграм😂

# 331
Привет! Hug

От колко време така не съм се радвала на излъчен епизод. Последно така се усмихвах на 15-я новогодишен епизод. Тоолкова да ми хареса видяното. Ферит толкова много обича Сейран, че думи не могат да опишат тази любов. Heart Exl Animal Paw Prints Animal Panda Face Играта на Мерт в апартамента, когато молеше Кязъм да я види - Брилятно. Питам се къде е границата между роля и актьора, защото имам чувството, че понякога не е роля, ами там нещо недоизказано, че сега има поле за изява. Grinning И все пак си поревах .. пак Joy Прегръдката беше по-силна от "Обичам те". Един епизод от дълго време, в който те не се карат, а си говорят нормално. Май наистина разводът ще се окаже полезен - ето, срещи в парка си уреждат като хлапета - нямаха тази възможност в началото, като ги заставиха да подпишат. Орхан се прояви като баща на няколко пъти - засега му пишем плюсче, но не забравяме каква мишка е. Дъртият е такава гнида. Само раздава заповеди, колко трябва да си безчувствен и то на тази възраст, където трябва да се радваш и да си благодарен за семейство, внуци, че са заедно и се обичат. А той, като ревтуни в стаята с бижутата за Хаттуч. Дори тя се разчувства и спря Кязъм да не развали момента между децата Cry Смелостта я има внук му, а не дядката .. той само на думи е голямата работа. Сейран помни Acai bowl и веднага се усети за жеста и бележката. Такива малки детайли са много сладки. Revolving Hearts
Изкефих се искрено как един път Суна не помисли и рискува. Да, после може би и четиримата ще съжаляват, но в такъв момент на емоции и адреналин, не ти пука особено за последствията. Как й светнаха очите, като се видяха с Абидин. Cupid Ферит се превръща в такова дете, само Сейран да му даде знак, че й пука за него, и такова момченце се появява пред нея Joy Тепърва ще се преоткриват. Бягството - топ сцена. Grinning Fab four Sunglasses
Като гледам, радостта на всички ни ще е за кратко, четейки спойлерите, но .. да видим. Да отбележа, че любимият ми момент след прегръдката им, е когато тя НАЙ СЕТНЕ го хвана за ръка - сякаш разстоянието се скъси, видях доверие, което го нямаше преди. Красота. Animal Heart Eyes Cat Animal Paw Prints
А, да не забравя - Ферит, казвайки абсолютната истина на Пелин. Човечето в мен злорадстваше с кеф. Trollface

# 332
Дали не попаднах случайно на някакъв трейлър в Нетфликс и във филма участва пачата Буче. Рецепционистка е😂😂😂

# 333
Обаче и Суна е скрита гадинка и не един път го е показвала. Има и добри черти де.
Е защо не каза на Сейран, че е видяла Зерин и Кязъм?

Автокоректа все ми поправя Зерин на Перин - общо от Пелин+Зерин.

# 334
https:-spam302-/Zimorodocc
Това е групата в Телеграм. Мислех, че съм я написала, но един акъл за къде по напред.

Онзи ден четох режисьорката, която отричаше спойлерите за евентуална бременност и край на сезона, че даже и тя не занела как ще завърши. Сега чета, че оставали 4 епизода, май без този в петък. Наистина ли още не са решили на къде ще ни засилят?

Нямам опит с гледане на сериали в реално време и не мога да си представя, че наистина снимат ден за ден и месец преди края нямат идея как да го завършат.

Но пък до сега не съм прочела нито един предолагаем щастлив край. Все драма

Все спам излиза групата в Телеграма. ТУРЕЦКИЕ СЕРИАЛЫ | ЗИМОРОДОК  се казва, сигурно ще излезе при търсене.

# 335
Ако  завъртят  обстоятелствата около Суна  и се омъжи за Фуат.  Ще е най-вървежната  мацка в сериала. Чапкънка Joy

Аз още съм в недоумение защо скри видяното от сестра си. Малко лицемерно ми идва. Но пък може да си има нейните доводи:confused:

Обаче и Суна е скрита гадинка и не един път го е показвала. Има и добри черти де.
Е защо не каза на Сейран, че е видяла Зерин и Кязъм?

Автокоректа все ми поправя Зерин на Перин - общо от Пелин+Зерин.

# 336
Сега чета, че турските фенове се ядосвали, че са ги развели, защото в реалната история нямало развод. Туркините казват, че когато пуснат надписите на края на филма пишело, че бил по реални събития. Другите казват, че такъв надпис нямало.
Някой има ли идея изобщо каква е била първоначалната история, от която тръгнаха?

Само мен ли не ме умиляват АбСун и тяхната история?

Суна е доста противоречив образ. От началото сценариста я направи женския Ферит, то Абидин, то Фуат, то Ферит. Натресе сестра си с Юсуф. Много странен типаж. И аз нямам обяснение защо не каза за Казъм и Зерин.

Този Тарък е голяма кокона, пак си е напускал 100 снимки. Уж ще стои и втори сезон. Еве каза, че си бил обявен в основния каст. Странно как ще го нагласят, за да продължи.

# 337
И мен АбСун не ме умиляват. Суна е много противоречив образ, егоистка е.

За Тарък, ако остане - може би ще отмъщава за Сафет? Нали пък се и влюби в Сейран, ще се опитва да ги раздели. Враждата между старото поколение, ще се прехвърли на младото.

# 338
Като сте почнали да изкажа и аз мнение за Абсун Суна мине странна уж затворена тиха а как в начало още се хвърли на Ферит, после според мен беше хлътнала и по Фуат но в Абидин наистина каточили се влюби 😊 но са ми някак безлични 🙃

# 339
Тарък  /актьора/ като, че ли е обратен. Азис слага така герданчета, обеци...

# 340
Те младите сега са така. Кипрят се и мъжете.
Гледайки как Афра след сцената, отиде и прегърна Баран, си помислих, че може и наистина да са само приятели с Мерт.

# 341
Покажете я тази сцена,моля

Хубав ден,момичета!!

# 342
Те младите сега са така. Кипрят се и мъжете.
Гледайки как Афра след сцената, отиде и прегърна Баран, си помислих, че може и наистина да са само приятели с Мерт.

Като видях как ги подмина Мерт .. си мисля , че ако са само приятели , то той иска нещо повече.Поне отстрани на мен ми изглежда като да се подразни.
Иначе можеше и той да иде да поздрави.
Абе те си знаят.

# 343
Е тя прегръдката беше приятелска. Не се знае дали не се познават от преди.

# 344
Хич и не погледна в тяхна посока 😁. Вярно можеше да иде и той да поздрави, но може натурата на Афра да е такава. Тя да ходи да поздравява само. Макар че като излизаха от болницата, Афра беше в друга посока, Мерт явно нещо й каза и смени курса 😁
Да, да, приятелска беше прегръдката между Афра И Баран. Май от университета се познавали. Аз го приемам като поздрав/подкрепа след сцена. Може и това с Мерт да е такова.
VAL*имаше го качен клипът в темата. Аз не знам как.

Общи условия

Активация на акаунт