Отговори
# 345
Аз се чудя дали Пелин не си е отворила малко очите. Във фрагмента казва на майка си, че всичко е свършило.
То и с кой акъл ще се омъжи за Ферит след думите и действията му?
Та той избяга с бившата си жена 😅😅
Макар че ми е прекалено оптимистично тази тъпанарка да се откаже 😒

# 346
Афра след сцената прегърна Баран, но на предишния клип, когато пак снимаха пред болницата как слизат от колата, но беше друга сцена, след като тичайки мнаха през камерата и стигнаха до вратата Мерт спря и тя му се метна на гърба. Явно е доста емоционална. А в тази, в която се прегърна с Баран преди това Мерт та я държа за ръката, та през кръста, щеше и да я прегърне, но се усети. И двата клипа някой ги качи по-рано.

Днес щяло да има снимки от новия епизод и озет, казват, че и фраг щяло да има, но нещо не ми се вярва. Да видим.

ВАЛ, аз май даже качвах снимки от този клип и има как го прегръща. Някъде назад са.

# 347
#YalıÇapkını Епизод 34 Резюме и снимки:

Ферит и Абидин, които отвлякоха Сейран и Суна от сватбата, се опитват да намерят най-безопасното място, където да отидат. Сейран и Суна, от друга страна, са решени да не се връщат от пътя си, въпреки че се страхуват. Сафет ага и Кязъм ага заедно идват в имението, за да поискат сметка от Корханови. Есме прави неочакван за Кязъм ход. Всички в имението се обединяват, за да намерят Ферит, Сейран и Суна. Фуат, заедно с Асуман, от друга страна, предприема действия, за да подкрепи Ферит. Тарък е по петите на Фуат. Новините, идващи в имението, ще променят всичко.

# 348
Еве, много благодаря! Hug

Горките, с трите фамилии по петите им, нямат големи шансове. Явно Фуат, а може и Асуман да пострадат. Въпросът е дали ще е нещастен случай или Търо има пръст в тази работа. Явно няма да се е гръмнал Саффет, щом Тарък тръгва след Фуат. Обаче хитра е тази зла гад Търо.

# 349
  • Яко в Матрицата...
Ама защо не казвате, че съм пропуснала най-важната сцена Joy Развода... Как Ферит галеше лицето на Сейран, колко беше притеснен миличкият ни той Heart Eyes Но като знам как след това отново заяви, че ще се жени за Пельо и някак си не можах да му съчувствам...

Все още се чудя каква съдба са избрали за Суна. Нямат бъдеще с Абидин, нищо че избягаха. Не я виждам свита в стая под наем, гледаща малки деца и чакаща мъжа си да се върне от работа. Колко може да им помогне Ферит?

Очаквам някой от героите да умре, за да се направи паралел със смъртта на бащата на Кязъм. Но този път Ферит няма да загърби любовта си, както го е направил Халис.

О, то имало резюме вече Grinning Благодаря, Еве! Heart

# 350
Изглежда Асуман и Фуат си тръгват по светло. По светло получиха и новината в имението. А Аби и Суна се сепнаха по тъмно, дали от изстрел, който може просто така да е сложен да го чуем, дали от нещо друго, хм.
А какво ли ще каже/направи Есме.

# 351
Редактирм, защото Еве вече ги е качила снимките, няма нужда да ги повтарям

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 10:15 от Бл@гуна

# 352
# 353
# 354
Сега като очакваме Фуат и/или Асуман да пострадат и тази снимка със съвсем други очи я гледам.

# 355
Един от акаунтите в туитър, със спойлерите, е на живо. Как ме е яд, че не знам езика.

Така са я направили тази снимка с Асуман и Фуат, все едно за сбогом.

# 356

Няма нито една СейФер снимка, язъклар олсун Grinning

Рени, много ме напряга този аспект и мен. Въпреки, че много страда за Сейран, реве, милва, открадна я, продължава да говори за сватба  с онази пача.
Направо ни дадоха и спойлер в предния епизод. Пелин ще се разпише, знаейки, че в мислите и сърцето на Ферит е Сейран. А Ферит как ще се разпише в такъв случай?

# 357
Тези пък рускините направо ги избиха Фуат и Асуман. Във втори сезон и двамата нямало да ги има, но пък тогава щял да се появи новия внук.
Притесняват се, че ако Фуат умре, Ферит ще се смаже психически, защото ще обвинява себе си. Другите казват, че няма да умре, но Асуман ще загине. Дрънканици общо взето.
Уж са ги открили къде са били на палатки.
Гадаят Есме какво ли ще направи. Общо взето я подиграват яко. Много са забавни.

Разсъждават, че това, което се вижда през нощта не е изстрел, който чуват.

Всички с еднакви дрехи, само снахата се е преоблякла

# 358
Цитат
Ама защо не казвате, че съм пропуснала най-важната сцена Joy Развода... Как Ферит галеше лицето на Сейран, колко беше притеснен миличкият ни той Heart Eyes Но като знам как след това отново заяви, че ще се жени за Пельо и някак си не можах да му съчувствам...
Рени, ама той се гаври с Пело и другите. Играе си на отмъщение. Нали ни е игрив. Grinning
Аз най-много си харесах снимката с Пело - пак е изненадана от нещо, гледа с отворени уста.

# 359
Как пък успяхте да разпознаете какво иска да изрази  Пелинка 😂

Шега

Общи условия

Активация на акаунт