Отговори
# 360
Цитат
Ама защо не казвате, че съм пропуснала най-важната сцена Joy Развода... Как Ферит галеше лицето на Сейран, колко беше притеснен миличкият ни той Heart Eyes Но като знам как след това отново заяви, че ще се жени за Пельо и някак си не можах да му съчувствам...
Рени, ама той се гаври с Пело и другите. Играе си на отмъщение. Нали ни е игрив. Grinning
Аз най-много си харесах снимката с Пело - пак е изненадана от нещо, гледа с отворени уста.

Е разбира, че Феро е избягал със Сейро.. това в нощта на сватбата, където Сафет идва в имението, а те нали бяха на вечеря, пък Ферит стана и си тръгна 😂

# 361
  • Яко в Матрицата...
Рени, ама той се гаври с Пело и другите. Играе си на отмъщение. Нали ни е игрив. Grinning

Играе си, но накрая той ще рони сълзите...

Еве, не знам на кой от всичките спойлери в серията да вярвам. Сейран каза няколко пъти "ще те убият, ще ви убият", Феро бей пък все питаше Пельо "ще се откажеш ли да се женим?". Пелин във фрага казва, че всичко свършило... Та... ще видим Wink

Как пък успяхте да разпознаете какво иска да изрази  Пелинка 😂
Hands Plus1 Joy

# 362
Някак вече не ми се вярва да оженят нито Ферит нито Сейран 😊

# 363
Каква война се води срещу Буче в Туитър 😂😂😂
Нея обвиняват за сценария и за всичко лошо, което ще се случи.

# 364
Сташа! Как не ви е срам да обвинявате Пелин, че е безизразна актриса??? Как? JoyJoy

# 365
Емииии, може и в мен да е проблема 😂
Ще си посипя главата с пепел 😂😂😂

# 366
# 367
Еее, не бъдете толкова безмилостни, де! Налице е леко отворена уста, въпреки телешкия поглед и заключените й ръце. Колкото - толкова. Hug Неприятно изненадана. Тук влияе и контекстът, особено изражението на Ифакат.

# 368
Добре, мисля че тук малко се преумори, защото имаше нови физиономии, но не се задържаха дълго 😄😄😄

# 369
Ей голяма дилема,че прегърнала Баран.Кой знае какво станало..

Ето нещо от мен...

# 370
Те ни разказаха фрагмента с тоя озет 😅😅😅

# 371
  • Пазарджик
Здравейте момичета! Със Вас съм от 2-ра серия. Чета темата и преживявам сама, не обичам да пиша.  Радва ме атмосферата при Вас. В повечето случаи съм съгласна с преобладащото мнение, понякога приемам написаното с резерви. Добре се чувствам при Вас. Кастът на сериала е отличен. Намразих Четин Текиндор заради Халис ага. Младите таланти са много добри. Няма да Ви отекчавам повече. Когато имам нещо да кажа ще го правя с удоволствие. Надявам се и на "нашата улица да изгрее слънце" някой път, но кога никой не знае (еле сценариста).

# 372
Този тренд и те.... 😂👏👏👏
https://www.tiktok.com/t/ZGJHo9e81/?t=1

# 373
Добре, мисля че тук малко се преумори, защото имаше нови физиономии, но не се задържаха дълго 😄😄😄

Въййй тези са чисто нови Joy

# 374
Баран е много по добре без брада искам да подчертая този детайл

Кязъм също е в болницата

Хммм

Общи условия

Активация на акаунт