Отговори
# 390
Значиии. Да Ви зарадвам. Буче отивала на почивка между 19-22.05, няколко дена няма да я има 😂 по-малко кадри с нея пожелавам.

E що за толкова кратко? Да беше си отдъхнала малко повече Smirk

# 391
Значиии. Да Ви зарадвам. Буче отивала на почивка между 19-22.05, няколко дена няма да я има 😂 по-малко кадри с нея пожелавам.

E що за толкова кратко? Да беше си отдъхнала малко повече Smirk

Няма как, все пак е в главна роля и не може да си го позволи. Joy

# 392
  • Бургас
Тя нали имала връзка с Ердем ...., дето играха с Алп и .....Айшин Туран в Някаква "Приказка" беше.
Права си tigasa....
Скрит текст:
тук са с  Ердем Кайнарджа, с който са афиширали връзката си през януари 
Но повече ми харесват с Баран Joy

# 393
То, по принцип, й пожелават хич да не се връща на Бучето.
Упорито се пише из Туитър, че Фуат умира.

Ооо, това Дюндар бил Simple Smile този от ЗЯ го знам.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 16:59 от stasha_s

# 394
Е Берил си е в хубава връзка. Гледах Приказката в реално време и още тогава си мислех, че много се привличат. За разлика от главните герои не афишираха връзката си и й дадоха време да " стегне"...

Някой помни ли кога смениха стила на обличане на Ферит? Днес съм болна и цял ден на легло, пак загледах Рибарчето. В момента съм на 3 еп и Ферит си е с цветни дрехи и дори тесни дънки с кубинки. Много по - хубав е.

# 395
Емрулах бейджим щял да ни пусне фрагче Grinning

Şşştt neler oluyor yine?😈😡😎Tanıtım istemiyorsunuz sanırım🤨Bu tanım, Yalıçapkını’nı GÖNÜLDEN sevenlere gelsin🫶33/2🏕️👩‍❤️‍💋‍👨❤️‍🔥💥🔫🥺🏥😭#yalıçapkını #seyfer #gurgutayfa

# 396
Като гледам емотиконите, няма да ни изненада.

Дано Ферит не хвърли вината върху Сейран.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 17:29 от stasha_s

# 397
Сейран да не го е молила да я завлича???
Мисля че ще почне да вини себе си майкооо не съм готова за този рицитал..

# 398
Извън СейФер, другото което силно ме вълнува в този сериал е развитието на взаимоотношенията в семейство Корхан. Наред с градацията в характера на Ферит, бих искала да проследим такава и в останалите обитатели на имението. Те не са ми без значение... Ето защо много ме трогна стоплянето между Орхан и Ферит и може би първото сериозно възражение на Орхан срещу Халис. (мисля, че щях да се пукна от кеф Smirk)
Вероятно за пръв път в миналия епизод виждам истинско разбиране в очите на Орхан към чувствата и действията на сина му. За пръв път ми се стори, че не е отегчен и уморен от глупостите, които трябва да замазва след него, а дълбоко съпреживява емоциите му. Може би ситуацията на Ферит му напомня за собственото му минало, когато на него му е било отказано правото на избор. Мисля, че Орхан видя любовта на Ферит към Сейран и повярва в нея...
Надявам се, че това е само началото на бащината подкрепа, а не инцидентен случай.
Надявам се, че смелостта му да се изправи срещу баща си няма да свърши до тук. Би било много красиво, а мисля че и на Халис ще му хареса.

В този ред на мисли, изобщо няма да съм доволна, ако Фуат слезе от сцената, толкова бързо Confused
До момента ни беше представен, като неудовлетворен от себе си, завиждащ брат, който дори в последния епизод гледаше на Ферит, като на златното дете, който ангажира вниманието на всички със себе си. Момчето, което може да си позволи всичко за разлика от него...
Фуат е добър човек, но имам чувството, че се дразни и завижда на Ферит за смелостта му да бъде себе си, нещо което той от страх не си позволява.
Страх...
На мен ми е абсолютно непонятно как човек, като Фуат пълни една чанта с пари, намира брат си и му казва не се връщай, без това да му е наредено от Халис или Орхан!
Това не е една пачка за няколко дни, докато бурята отшуми.Това е чанта пълна с пари, която "крещи" започни нов живот, не се връщай...
Циникът в мен пита, дали пък ситуацията не е шанс за Фуат, под предлог, че помага, трайно да отдалечи брат си от семейството...
Или Асуман му е повлияла? Но това не отменя горното...
Когато, толкова епизоди си бил с една нагласа относно даден герой е малко трудно да приемеш внезапната му промяна. Стои като  кръпка... Мразя внезапните промени, както с Кязъм Sunglasses Не вярвам в тях. Искам логика и последователност.
Ето защо се надявам Фуат да не приключи тук и така, прекалено ми е прибързано.

# 399
Емрулах с емоджита ни разказва серията, особено след като сме гледали спойлерите, че са в болница. Но защо е написал, че този откъс е само за хората, който от  все сърце обичат Рибарчето?

Слагам оригиналната картинка, защото на нея емоджитата са малко по-различни. Сърцето е горящо

На палатки, ще има любов, но защо само между една двойка, огън и страст, ще гръмне пистолет, ще ходят в болница и някой ще плаче.

# 400
  • София
Скрит текст:
Като гледам емотиконите, няма да ни изненада.

Дано Ферит не хвърли вината върху Сейран.
100% ще има огромна драма покрай смъртта на Фуан, няма как иначе. То си е драма, реално погледнато. Според мен Ферит първо ще обвинява себе си, после Сейран, после и двамата, после любовта им, и така няма да ги видим двамата още дълго време, макар че Фуат едва ли би искал точно това, ама ..... Само не искам да намери утеха в нещастен брак с Пелин, алкохол и жени, защото тъкмо направи крачка напред и после две назад. Чакат ни тежки сцени.

Цитат
На палатки, ще има любов, но защо само между една двойка
Защото Абсун почти не се познават, не виждам как ще стигнат чак до любов още първият път, в който остават насаме.

# 401
Вярно, че АбСун са съвсем пресни и няма как да правят фоерверки по никое време.

Уж от достоверен източник в серията утре щяло да има спомени от детството на Ферит и Фуат, много е вероятно Фуат да е жертвата. Да има паралел с дъртите и Сейран да стане втора Хатуч.

Това пък от друг

Ще има сцени между СейФер, където те ще са близки (ама не казва, колко близки Laughing)
После един от героите ще го прострелят и ще го закарат в болница. Той най-вероятно ще умре, заради емоджито, което е сложил монтажиста.
Нищо ново за нас.

И една красота. Много ми харесва

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 18:36 от Бл@гуна

# 402
СейФер най-вероятно ще имат още премеждия, но ще останат заедно.
За какво беше всичко до сега? Те израстнаха, разбраха, че един без друг не могат. Та даже се и разведоха.
Сега започват да градят и не вярвам да започнат да се обвиняват. Ако го направят, нищо до тук не е имало смисъл.

# 403
Аз мисля, че ще влошат отношенията на СейФер, за да може да завърши драматично сезона. Но пък са доста серии и то дълги, та не знам Гюнтер какви ще ги сътвори.
То и да има изстрел не се знае дали няма да е като този, където простреляха Казъм в з@дника. Драма, падат, страдат и накрая Hands Minus1

# 404
Красавец

Общи условия

Активация на акаунт