Отговори
# 375
  • Бургас
Е, групичка как сте?
Човек не може да ви насмогне на писането, теориите и инфото Wink Кога успявате с всичко?
А какво удоволствие е, че само след едно денонощие пак "ще ни хвърлят зад борда" на това пристрастяващо пътешествие наречено Yali Capkini!

И след преминалата еуфория от 32-ра серия, ще се опитам и аз да поразсъждавам....започвайки от преминаването на цветния в чернобял кадър на финала. За мен това ясно подсказва, че навлизаме в нещо зловещо, което ще попречи на хубавата приказка. Една от версиите ми се стори по-достоверна, заимсвана от арабските фенове..."Тарък проследява колата на Фуат и след тръгването от палатковия лагер. По някаква причина обаче, колата попада в авария и Тарък успява да изнесе само тялото на Фуат.Така Асуман загива в избухналата кола. По всяка вероятност Фуат ще остане инвалит, както е станало в историята на дъртите"...А пистолетните изстрели, са пак игра на монтажиста.
Що се отнася до Суна....тя няма дори ината на Сейран, макар че се опитаха да ни покажат някакви проблясъци в поведението и. Мисля, че любовта им с Аби няма да издържи трудностите на времето, колкото и Сейран с Ферит да стоят зад тях. Меркантилността и е генетично заложена и в един момент ще вземе връх....
За Пело.... просто нямам повече какво да кажа! С достатъчно цветущи епитети сте я обрисували, а и самата актриса не виждам да се вписва в екипа.
Така че, от утре навлизаме в етапа на катаклизмите... А след месец, дано имаме поне нещо хубаво, за което да мислим и мечтаем до следващия сезон!

И на мен Баран започна да ми харесва, въпреки несъразмерната си фигура, но в живота явно е Пич Joy

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 14:32 от Аniksi

# 376
То всички в болницата, освен лелята да се е нещо повредила. Май нея не съм я видяла да търчи към болницата.

# 377
  • Дубай
Те всичките в хастането, Диди тоя Баран май всякак е хубавичък май, май ... Малко криндж ми идва с тия обеци обаче по ушите...

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 15:03 от I.V

# 378
От снимките, които е споделила Николета съм убедена вече на 1000%, че в челото на Буче има поне 2 ампули ботокс. Не може да си отвориш толкова широко очите и веждите ти да не помръднат с милиметър. Може би затова е толкова "изразителна"

Много ми е симпатичен на мен Тарък. Да го бяха сложили брат на Ферит, въпреки че като психопат се справя блестящо. Такъв зловещ поглед има, че не е истина. И много ме е яд, че го зализват и го обличат с тази смотана риза и този тъп костюм.

Да се насладим на последните усмихнати снимки на СейФер, че следващите епизоди предричат драма драматична.

2 vs 32

# 379
Значи имам предчувствие че няма изобщо няма да стане така както ние подозираме ще има доста изненада скрити зад фрамага ☺

# 380
Значиии. Да Ви зарадвам. Буче отивала на почивка между 19-22.05, няколко дена няма да я има 😂 по-малко кадри с нея пожелавам.

# 381
Нещо ми се губят лелята и аннето на Сейран чудно къде са по тези папарашки снимки.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 15:32 от kotkata362

# 382
Гледах едно клипче в тик-ток, дето една жена казва, че за края на сезона пак са ни подготвили инцидент и то за рожденния ден на Ферит, преди това обаче Сейран ще кажела, че е бременна за да се помирят семействата, Тарък ще иска да направи нещо на Ферит, но друг ще бъде ранен или щяла да е Хатуч или Сейран..

# 383
Някой да ме спре искам да огифя всеки момент от епизода..

# 384
Aniksi, тази версия и на мен ми се струва достоверна. А относно гърмежите, видяхме, че Тарък обича да си стреля по мишени, във въздуха. Та явно просто ни залъгват във фрагмана.

# 385
x BlackRose x, много са хубави!

# 386
На мен пък с брада ми допадаше повече...що за гад е така - като гол охьов 😄
Момчето явно и на китара свири. Кефи ме.....нека седи там да им трови живота, серии да има, па ако успее да се пребори и за мястото на главна гадина -ШЕ го цуна. Бучето вече ми докарва ортикария и превъртам всяка сцена с нея.

# 387
Според мен накрая ще се вземат с Пело ☺ хубава двойка ще са 😅

# 388
  • Бургас
Продължава гадаенето.....уж достоверно, че актьорът Догукан Полат се сбогува със сериала, защото героят му Фуат  умира...Anguished

А на мен ми се струва, че Баран ще се заиграе в реала с Берил /Суна/ - тя май беше сама или бъркам...Ама си ходят двамата де Yum

# 389
Тя нали имала връзка с Ердем ...., дето играха с Алп и .....Айшин Туран в Някаква "Приказка" беше.

Общи условия

Активация на акаунт