Отговори
# 255
Рени, изчетох те с кеф Heart Eyes

Аз снощи останах с впечатление, че Ферит имаше намерение да помогне само на Суна и Абидин. Имаше ли намерение да бягат и те със Сейран? Стори ми се, че спонтанно го решиха.

# 256
Единствената,на която не ѝ хареса епизода  може би съм аз .
Тази посока в ,която завива ми е банална .
Мафиотско  кланово ,че дори махленско БЪДЕЩЕ на този ЦВЕТЕН с чувства ,израстване и скъсване на ОКОВИ сериал
Колкото и яко да играят актьорите ,безсмислието на сценария решава успеха .

# 257
Рени, изчетох те с кеф Heart Eyes

Аз снощи останах с впечатление, че Ферит имаше намерение да помогне само на Суна и Абидин. Имаше ли намерение да бягат и те със Сейран? Стори ми се, че спонтанно го решиха.
И аз така мисля. И помежду другото да види Сейран 😅
Най-после показа някакъв характер Суна😅
Сейран и тя, след развода се сети да хване тази ръка.
Кязъм омекна малко към Ферит, определено. Ако се съберат той повече би бил ок, отколкото Халис🙄
Тарък много го бяха зализали на сватбата 😅
Сафет Джуниър е пълно куку🙄
Дъртия Сафет за какви снахи говори? Не съм видяла Сейран да е казала ок за някаква сватба. Другата даже и не стана факт 😒

# 258
Е ,как за какви снахи ....нали ги трампиха за кола ....?!?!

# 259
След тази натрупана емоция серии подред нямаше как да не избухнат тези чувства и при СейФер и при Абсун Отдадоха се на мига без да мислят за утре Хубаво направиха 😍Трябва да изживеят тези моменти
Ферит колко възможности  даде на Пелин  да си тръгне , е няма и няма

# 260
Аз искам да ви покажа нещо от тази сутрин удома... Съсипана съм от тая сцена просто не знам как ще я забравя и аз като Ферит 🤦‍♀️😭

https://twitter.com/xblackrose95/status/1658711687363428356?s=19

# 261
Вчера е имало снимки в болницата. Сейран е крещяла и плакала. Ферит също се разплакал в пристъп на гняв. Някаква жена крещяла "синко", но не звучала като да е Гюлгюн. Имало и полиция в болницата.
Ренко, благодаря за превода! Hug

Рейтинга-на първо място са във всички групи.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 10:16 от Бл@гуна

# 262
Здравейте Благодаря за фрагмана и превода  и всичко споделено Диди сладко кученце

# 263
Роклята на Сейран. Около 2200лв стурва. На мен много ми харесва в нея. Особено в движение е супер.

# 264
Добро утро! Взех си почивен предиобед 😁
Явно нищо не изпускат от това къде и кой снима, предполагам ще разберем, ако има снимки от гробище.

# 265
Сега провеждат разследванe защо изстрелът бил през нощта, а снимките в болницата през деня. Grinning

Фенски разсъждения-гръмнали са Фуат по грешка. Като разбрал Търо го натоварил в колата и лично го закарал в болницата, затова и имал кръв на ризата. Търо е герой.

Аз не съм гледала епизода, но чета коментарите.

Официално излезе спойлер уж от достоверните източници, че наистина са простреляли Фуат. Ще ходя да чета дали ще оцелее

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 10:48 от Бл@гуна

# 266
Сега провеждат разследванe защо изстрелът бил през нощта, а снимките в болницата през деня. Grinning

Фенски разсъждения-гръмнали са Фуат по грешка. Като разбрал Търо го натоварил в колата и лично го закарал в болницата, затова и имал кръв на ризата. Търо е герой.

Аз не съм гледала епизода, но чета коментарите.

Официално излезе спойлер уж от достоверните източници, че наистина са простреляли Фуат. Ще ходя да чета дали ще оцелее
Благи, после докладвай, че ти все изнамираш интересни спойлери 😉

# 267
Другаде пишат, че катастрофират Асуман и Фуат. Сафет се самоубива. Обаче колко е достоверно.
Сега видях и клипчето с Ферит и Сейран под дъжда. От Корхан ще да е жертвата.

Тази снимка кога да са я правили

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 11:51 от stasha_s

# 268
СПОЙЛЕРИ

Скрит текст:
Клип от сета, Сейран и Ферит отиват в болницата и Тарък е там.
И клип как. Ферит плаче, а Сейран го успокоява.
https://twitter.com/Lidyaaben/status/1658756079021334528
https://twitter.com/HalimeKucuk4/status/1658755992052441088

# 269
Според мен както каза някой по горе Тарък стреля по Ферит но Фуат застава пред него, но Асуман къде е ? Или по нататък ще я дадът  !! Но със сигорност ако умре ще има чуство на вина от страна на Ферит но ако се откаже от Сейран няма да е правилно според мен и да се жени за Пелин !! Според мен няма да се откаже и Фуат ще премине трапа, но ще видим !!

Общи условия

Активация на акаунт