Отговори
# 285
Но поне едно разбрахме. На Сейран гневът мина, колко по-спокойно говори на Ферит. Сейран постигна своето, така че си е заслужавало цялото страдание до тук.
Опълчи се на Ферит, на баща си, на Халис, на психическия и физическия тормоз - тя наистина счупи всички окови и никой не може да я спре.
Аз съм много горда от развитието и на двамата герои.

Надявам се сценаристите да не са забравили всички подхванати ниски и да ги развият и разкрият в оставащите 4 епизода - земята на Кязъм, внукът на Халис, дъщерните фирми на Орхан, Фуат и Ифакат, Султан, Фуат и Асуман... Пелин и Зерин. Толкова много има още.

Между другото - не мисля, че са преснимали сцените в съда. Според просто са допълнили сцената с припадъка.
А относно обувките на Сейран/Афра зад кадър - ами те така режат и гласят, че няма значение какво виждаме ние от клипчета. Снимат много дубли, първо снимат само Афра, после само Мерт, после само движението, после Баран. Има много техники, които на нас не са ни известни.

# 286
  • София
Скрит текст:
Сейран вчера с червени обувки, днес бели.

Да, има разлики. Казват, че пак са преснимали всичко в болницата, както било преди това в съда. Интрересно ще ми е в епизода с бели или с червени чепици ще е Сейро.

Има още снимки от неизлъчените сцени с украсената къща. Уж били от сцени, когато щели да дават детството на Ферит

Скрит текст:

Аз като ви казвам, че Търо зад кадър е близък с всички. А какъв е психопат в сериала, не мога някак да го намразя така качествено.
Само да не са спомени докато Фуат бере душа.

# 287
Емрулах пак взриви. Надяват се, че говорил за рейтинга, а не, че целият епизод е сън JoyJoy

# 288

Душички толкова бяха сладки тук че не е истина...
Клипа зад кадър с Феро на колене и Сейран до него ме застреля дори не искам да си мисля каква сцена ни очаква...
Ферит не е спрял да плаче от 15 серий стига вече това що за чиле е братче???
Казват че Асуман и Фуат ще катастрофират заедно.. Ще видим какво ще стане

Това са откраднатите моменти най-сладки. Халис снощи даде голям спойлер че ще гърмят пистолети заради Ферит не се чудя...

Тези, Моли направо ме шашка като се загледа в Рамо 🤷‍♀️😂 до сега е отразяваше само Озан колко актьори и неща съм и пускала 😂

# 289
# 290
  • София
Колко серии стана вече сме само на рев и драми, надявам се на малко светлина.

# 291
Вчерашният епизод беше като за финал на сезона. Не сега да ни залеят с още гадости.

# 292

НОВО НОВО НОВО
АфРам HeartHeartHeart

Описанието под снимката било нещо, което Мерт казал в шоута на Ибрахим Селим. Но не знам какво.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 14:15 от Linasss

# 293

НОВО НОВО НОВО
АфРам HeartHeartHeart

Сладурии 😍

# 294
Сейран вчера с червени обувки, днес бели.

Да, има разлики. Казват, че пак са преснимали всичко в болницата, както било преди това в съда. Интрересно ще ми е в епизода с бели или с червени чепици ще е Сейро.

Има още снимки от неизлъчените сцени с украсената къща. Уж били от сцени, когато щели да дават детството на Ферит

Аз като ви казвам, че Търо зад кадър е близък с всички. А какъв е психопат в сериала, не мога някак да го намразя така качествено.

И аз съм в твоя отбор ! Тия перлички  ,обички  -  ами готин ми е. Нещо че играе пълно психо. Само да не започне да залита по  Афра. Е тогава вече .... не знам. Сега си я давам само на Мерт  ,на никой друг.

Не че някой ще ме пита , ама да си кажа !

# 295
https://twitter.com/akkarr107/status/1658795997298937857

Ето откъса от шоуто, който Афра цитира.

# 296
Специално проучвах за перлите, че се почувствах изостанала. На който му е интересно:
Бабините перли очевидно вече не са за внучките, а за внуците.

# 297
# 298
Аз съм от подкрепящите Баран от първата му изява в сериала. 🫠 Да ви призная дооста ми хареса как игра в сцените от снощното сватбено тържество, особено на края на епизода като разбра, че момичетата са избягали - как се разгневи и стреля във въздуха 💥💥 И заснемането и присъствието му, направо си потвърди, че заслужава да е в основния състав. 🤩
Много добре се вписва в екипа и излъчва хубава енергията, кефи ме да го гледам.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт