Отговори
# 300
Актьора, който играе Фуат и той бил на сета в костюм на крака😀 тогава кой е в болница 🙄

# 301

Ако става въпрос за тази снимка, има още една, те били от днес, но от различно от болницата място. Предполага се, че снимат сцена, преди да отидат до бегълците в гората.

# 302
Само минавам набързо да кажа, че снощи с огромна наслада и вълнение изгледах епизода ! Ама Сейро след развода започна да показва повече любов към Ферит май. Grinning Страхотни всички, разбира се Рамо отново изпъкна в сцените си, това момче е истинска актьорска фурия!

# 303
Ня тръгване от имението са със същите дрехи, като че ли ?
След вчера ми е още по-любопитно около миналото на Халис.  Като цяло се държи много неуравновесено. Не,че преди разбирах редакциите му винаги,но имаха някакво обяснение. Сега малко, като  страхлива мишка се е скрил в дупката си по пижама Joy
Може да се окаже само гордост, знам ли. Сякаш го е страх от онзи луд дядо:joy:

Ако става въпрос за тази снимка, има още една, те били от днес, но от различно от болницата място. Предполага се, че снимат сцена, преди да отидат до бегълците в гората.

# 304
Хахах... всъщност той каза истината... нали отиде в парка 😂😂
https://www.tiktok.com/t/ZGJHTbxEb/

# 305

Само да не е с костюма за погребението си 🤣 че го убиха набързо, човека 🤣

# 306

Привет момичета серията беше бомба, но след тази бомба какво ли ни предстои Sad Попаднах на това инфо от профила на източник който дава почти всеки път вярна инф.

# 307

Привет момичета серията беше бомба, но след тази бомба какво ли ни предстои Sad Попаднах на това инфо от профила на източник който дава почти всеки път вярна инф.

Може и така да е да ни подлъгват с този изстрел 🤔 Но така донякъде ще е по добре ако се случи поне няма да чувства никой вина но да видим какво са ни подготвили ..

# 308
Може ли да помоля  текста,който цитирате,в последния пост на турски, да бъде превеждан на български език .Мисля,че в правилата на форума точно е описано това изискване

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 19:05 от VAL*

# 309
Пише, че Асуман и Фуат катастрофират, а Сафет се самоубива. Само че са писали,, че това е теория, предположение, не спойлер.
Същият акаунт сега е качил клип- Корхан в тъмни дрехи напускат имението с лодка. Отдалеч е и не се вижда добре.

# 310
# 311
Простреляният не е и Абидин. Има клип от болницата, в който излизат Сейран, отзад Аби и Ферит и накрая Търо.
За Пелин никой нищо не казва. Само за нея мога да си представя Ферит така да страда Joy
Нечий пистолет е гръмнал, Търо има кръв по ризата, има полиция в болницата.

Като нищо ще се окаже пак някой заблуждаващ фрагман.

# 312
Някои са писали, че Пелинка и тя е там. Макар че какво да прави там.
Ама дано приеме думите, които казва във фрага - Свърши и да си заминава вече. Аман от нея.

# 313
Да не би дядото да е получил инфаркт?
А изстрелът да е друго нещо?

# 314
Както и да ги мисля, не мога да измисля причина и трите фамилии да са там. Очевидци твърдят, че било така. Ако някой Корхан е в болницата, какво търсят другите 2 семейства там? Ако Търо е гръмнал някой ок, но пък Казъм? Тази навалица даже и до тоалетна заедно ходи вече.

И аз си помислих дъртия гъз да не е закъсал нещо, но кръвта по на Тарък ризата...
Все си мислех, че са няколко епизода напред готови снимани, а те от днес за утре снимат, монтират, фрагове вадят, Емрулах емоджита върти... Не е лесна и тяхната.

Общи условия

Активация на акаунт